Hirdetés
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
kissandras20
aktív tag
Hahó!
Nem tudtok valami jó névjegy kezelőt androidra? Akár widget-be is.
Galaxy S-em van, és a gyári elég gané -
Trabby
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor láttam haverom SGS-n egy olyan angol-magyar szótárat, ami minden nap kitesz egy új szót a főoldalra. (csak az a gáz, hogy nem emlékszem a nevére, ilyenkor meg már nem akarom hívogatni)
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! -
smkb
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet annak az oka, hogy a nagyobb apk-kat nem tudom felinstallálni. Már 8-10 megánál kiírja, hogy nem tudja megjeleníteni, szabadítsak fel helyet stb., 1-2 megásakat simán installálhatom. Android 2.1-es kütyü, 256 mega ram, 8 giga belső flash. Megnéztem storage telítettséget de az internal memory storage is 147 mega szabad helyet jelez,a cache-ben is alig van valami, a belső flashen 6,5 giga hely van.
Mi lehet a gond? -
helixP
nagyúr
Nem biztos, de mint ha Ő lenne a Ti emberetek.
-
vendingo
veterán
Rossz helyre írtam.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
volvoguy
addikt
Ha leformázom az SD karim, de előtte mondjuk lementettem a képeket róla, akkor a formázás után ugyanoda betölthetem őket,ahol voltak, nem kutyulok el semmit?
Mármint a kamerás képeket a Kamera mappápa, a face-ről letöltött képeket pedig a Downloads mappába?
Valamint az Android és az appok újra létrehozzák a kis mappájukat?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
schmo07
tag
Kezman,
Tudok jobbat! Minden napra kell valami teendőt kreálnom magamnak, és akkor nem lesz ilyen gondom. Végülis milyen dolog az, hogy mondjuk ma nincs semmi dolgom?Doc,
Az tuti lenne !Llaszlo,
na ezt még nem szedtem le... megnézem
Ja nem, látom Petipetya megnézte és nincsPetipetya,
Hát, lehet, hogy akkor furcsa vagyok (illetve kezdek benne biztos lenni )
Én azt szeretem,ha a képernyőn nincs más teendő felsorolva, csak amire aznap kell koncentrálni. A naptárba meg úgyis belemegyek időnként megnézni a hét további részét, jövő hetet.
Mindegy, átmenetileg megoldottam úgy, hogy a Jorte egy hetes csíkját kitettem... aztán hátha egyszer rábukkanok a tökéletes megoldásra -
rum-cajsz
őstag
SlovoEd English - Hungarian
De nem tudom mit jelent a trial megjelölés...=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Trabby
aktív tag
Nah megkérdeztem havert, hogy mi az app pontos neve, és a következő:
SlovoEd Deluxe English - Hungarian.(Beírtam a market keresőjébe, hogy hungarian, és a 4.-5. találta volt.)
rum-cajsz!
Köszi! (ebből látszok, hogy tényleg érdemes vissza olvasni. )[ Szerkesztve ]
-
Trabby
aktív tag
(azért írom újba, mert lejárt a szerkesztés :S )
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a PureCalendarban [link] , hogy tudom beállítani, hogy a widget ne az adott napot mutassa, hanem a teljes hónapot. (és esetleg az aktuális napot pirossal, vagy sárgával.. tök mindegy)
Előre is köszönöm!
-
helixP
nagyúr
Az vajon mitől lehet, hogy mostanában azt csinálja a launcher pro, hogy olykor, ha kilépek egy alkalmazásból, kiürül a főképernyő, és több másodperc, mire visszapakolja a widgeteket, ikonokat a launcher.... Találkozott már valaki ilyennel?
-
Cyberbeni
addikt
a widget jobb felső sarkában ott a beállítások gomb (vagy amikor kirakod a képre, akkor is előhozza), és ott át tudod rakni 1 hónapra, meg az üres napok dátumait ki tudod venni, stb., böngészd végig a beállításokat. aktuális nap színezését szerintem nem lehet, bár lehet hogy elkerülte a figyelmem.
@helixP: preferencesben van egy olyan, hogy memóriában tartás, azt pipáld ki (general settings rész)
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
Ti milyen antivirust használtok, ha egyáltalán használtok? Nekem most a Norton van fenn, de látom, hogy az AVG, Lookout és még mások is csináltak már ilyesmi programokat. Tapasztalatok?
-
hanati1
csendes tag
Sziasztok!
Keresem a silent time nevű appot, ha valakinek megvan megköszönném ha elküldené mert a marketről levették. -
kissandras20
aktív tag
Milyen widgeteket használtok? Tud valaki valami jó hasznosat?
-
Inarus
addikt
válasz kissandras20 #5682 üzenetére
Ez így elég általános kérdés volt...
Mire?
Itt egy pár hasznos, de már lehet (biztos), hogy vannak jobbak is. -
#TOTTI
őstag
Valaki aki használ iGO-t írjon nekem privit, lenne egy kérdésem.. Köszi..
-
doc
nagyúr
válasz kissandras20 #5682 üzenetére
nalam:
Sony Ericsson fele TimeScape meg szinten SE Status switch, a beepitett naptar widget, MiniInfo, WeatherBug, BBC News, Cubed lejatszo widgetje, Call Meter 3G[ Szerkesztve ]
-
kristof83
aktív tag
Új droidosként volna pár kérdésem, remélem tudtok segiteni!
A céleszköz egy X10-es, 2.1-es gyári szoftverrel (már ezzel volt a dobozban, nem az 1.6-al).Először is az volna a kérdésem hogy van-e lehetőség arra hogy a főmenübe csináljak egy könyvtárat és bedobáljak oda mindent ami nem kell ???
Annyi számomra felesleges program van hogy csak egy összevisszaság van a menü kezdőoldalán. Például gyárilag van 3 e-mail program (de minek????), meg vannak ilyen "moxier" programok, amiket szintén eltűntetnék innen egy mappában, mert semmi szükségem rájuk.Viszont nincs jegyzet füzet program ami nekem fontos lenne..... Tudtok ajánlani egyet Market-ről?
Köszönöm! -
doc
nagyúr
válasz kristof83 #5687 üzenetére
nekem az X8-on van gyarilag jegyzetprogram, Notes a neve es egy jegyzetfuzet + sarga ceruza az ikonja
nem tudom milyen menure gondolsz, ha a gyari SE feluletre, na az borzalmas tedd fel a Launcher Pro-t, ott tudsz a home screenre konyvtarakat csinalni, es azt pakolsz bele amit akarsz. persze attol meg az app drawerben latszani fog, onnan szerintem nem lehet eltuntetni ami fel van telepitve
MOD: ha valami nem kell, rootold a telefont es torold le a francba. X8-on mar mukodik 2.1-re is a SuperOneClick, azt nem tudom hogy X10-re jo-e
[ Szerkesztve ]
-
kristof83
aktív tag
Az "app drawer" az az ami akkor jön be ha megnyomom lennt a középső gombot?
Azt hittem hogy az a menü, de akkor ha jól értem itt konkrétan olyan nincs hogy menü, hanem a főképernyőn jobbra balra scrollozgatás teszi ki a menü szerepét, és ott tudom elhelyezni úgy a programokat ahogy szeretném több oldalon keresztül?[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
válasz Cyberbeni #5686 üzenetére
Ellenőrzi a telepítendő appokat, de a legtöbb tud fájlrendszer védelmet, sd ellenőrzést, sms-ben terjedő fenyegetések észlelését. Szerintem hasznos dolog, főleg mert mostanában már jönnek olyan hírek, hogy megjelennek adathalász programok, vagy olyanok, amik fizetős sms-eket küldözgetnek. Némelyikben van olyan, hogy, ha elhagyod a mobilt, akkor gps-en keresztül le tudod kérdezni a helyét, sőt a személyes adataidat is le tudod töröltetni vele ilyenkor.
-
kristof83
aktív tag
Aha... kapizsgálom, bár elég érdekes koncepció.
Szóval akkor ott ami eddig a telefonokon a menü volt oda most be vannak ömlesztve a programok egymás után?
Jó tudni, mert akkor másképp látom a dolgokat...És a másik dolog hogy az létezik hogy nekem a Market-be csak wifi-vel enged belépni?
Mert tegnap otthon sikerült belépnem, meg programot is letöltenem, de most hogy ajánlottatok ezt-azt próbálkoztam fellépni itt melóba ahol nincs wifi, és nem engedett.[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
de el lehet tüntetni launcherpro-ban az appokat az app drawerből. general settings->hidden apps
én pl tárcsázót meg handcent sms-t kivettem onnan, mert azt úgyis csak a dokkról használom, megmég egy jópárat mást is, amit nem használok, vagy megvan a külön helye az asztalon. -
kezman
őstag
Üdv, hogy lehet a gyárilag telepített programokat törölni amire nincs szükségem, bocs a láma kérdésért????
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Cyberbeni
addikt
csak rootolt készüléken lehet, mert a gyárilag telepített alkalmazások a /system/app mappában vannak, ami read-only, és ezt normál felhasználói joggal nem lehet megváltoztatni.
de ezek nem foglalnak helyet a normál programok elől, mert a /data/app másik partíción van
rootolt készüléken meg root manager progival, vagy olyan fájlkezelővel, ami újra tudja mountolni a partíciókat rw módba és vissza.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest