- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok olyan levelező programot keresnék ami működik normálisan.
Leírom, hogy mit értek ezalatt.
Ugye nem szoktam sok levelemet elolvasni, és letörölni sem, több 100 ilyen levelem van a postafiókban és egyébként is több ezer levél fészkel itt.
De nekem csak az a legfrissebb 5 vagy 10 levélnek kéne letöltődve lennie. Amiket eddig kipróbáltam azok mind hibásan működtek(igen a gyári is) ha megnéztem a legfrissebb 5 levelemet akkor elkezdte letölteni a következő 5 legfrissebbet amit még nem néztem meg pedig tök fölös. Nekem csak az kéne hogy az utóbbi 3 nap levelei jelenjenek meg csak, semmi más. Na meg, hogy lehessen törölni ténylegesen mert eddig ezt is beállítottam, de egyik sem volt képes erre attól hogy volt rá opció. A másik de ez csak plusz, hogy a leveleket be lehessen állítani, hogy ténylegesen letöltse -e vagy csak mutassa, hogy van e új. Meg be lehessen állítani, hogyha letölti akkor az sd kártyára töltse. Ne a telefon belső tárhelyére mert a legtöbb ilyen, és mikor bugosan elkezdte leszedni mind az 1
000 levelemet akkor igencsak nagy adatforgalmat generált a kis 100 megás csomagomnakRemélem tudtok segíteni ebben és valamennyire érthetően írtam le :S
Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest