Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee
üzenetére
Írtam Én ilyet hogy szánalmas???

És én is beleolvastam, sőt azóta több más oldalt is, de még mindig nem látom az oldalon azt hogy félig kell feltölteni. Segíts már, hol nézzem?És itt az igazság:
"Egyébként a volt LG Optimusom akkuja ma is olyan, mint az új, és azt is egész éjjel töltöttem." Én pont így vagyok a Pengémmel másfél év után. És így voltam az előző telefonokkal is.Az asszony meg kb. összevissza töltötte a régi SE butatelóját, de fullra majdhogynem soha, bírta vagy 1-1,5 napig ellenben az én SE butatelómmal ami nagyjából 6-7 napig bírta (mindig fullra volt töltve, egész éjjel rajtahagyva).
Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest