- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
jegenye77 #43194 üzenetére
Cikk róla: [link]
Amúgy valaki szerinte feleslegesek a vírusirtók androidra, van aki szerint nem. Én az utóbbiba tartozom. Jelzett már, Playről leszedett programra is.. Meg igazából nem fogyaszt semmit, ha folyamatosan is fut csak akkor keres stb, mikor leszedsz valamit akkoris egy pillanat alatt, nem merül gyorsabban a telefonom tőle. Az meg, hogy nincsenek vírusok androidra hülyeség.
Sms-ekkel okoz károkat az androidos kituri trójai
A pénztárcákat sem kimélik az androidos vírusok
Banki adatokra pályázik a legújabb androidos károkozóÉs stb.. Inkább legyen és ne kelljen, mint fordítva. De mindenki eltudja dönteni akar-e használni vagy sem
Amúgy meg a programokat, játékokat telefonomra megvettem, nem warezolok. Olyan olcsók a programok/játékok, hogy felesleges.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest