Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
Doris Lune
tag
Sziasztok!
Android operációs rendszer 1.6-os (Donut) változata. Archos 5 Internet tablet.
Nem telefon, de androidos. Sajnos most találkoztam először android rendszerrel közelről, így valószínűleg kicsit lámának tűnhetek.
Hirdetések feladásánál a gyári böngészőjével, és a letöltött Dolphin-nal, valamint a letöltött Skyfire-val nem tudok feltölteni képet, a Browse gomb helyett Uploads Disabled felirat fogad, amire rá sem lehet menni. Illetve képet sem tudok csatolni emailhez.
Külföldi fórumon olvastam, s amennyire értelmezni tudtam, File Manager böngésző hiánya okozhatja a problémát.
Van ugyan rajta egy File Manager, de ez olyan Total Commanderes fajta, nem mappás, mind a windózokon szokott lenni.
Láttam egy progit, az Astro File Managert, de nem tudom sehogy sem letölteni, lehet, hogy fizetős?
Valaki egy linkkel segítene, vagy esetleg, aki találkozott hasonló problémával, a megoldással meglepne?
Köszönettel
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fujifilm X
- Soulframe
- LEGO klub
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest