Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
törölt tag
Hahó. Kérem szépen szóljon hozzá az aki használja/-ta a ESET Security aplikációt.
Az a harci helyzet, hogy nagyjából minden rendben lenne vele, csakhogy a beállításokban van egy pont ahol nem igazán értem, hogy mit kér, vagyis nem tudom hogy pontosan mit kell oda beírni.Van egy a következő képpen feliratozott "cella", amit ki kellene tölteni: "Define trusted SIM card (Defining a Trusted SIM card prevents unauthorized SIM removal and is required for SIM matching)". Innen tovább lépve megnyílik az ablak ahol az "Add" mezőre tappintva megjelenik "Choose method" kiválasztottam hogy "Add Current" és utána már nem tudom mit kell beírni, mert nem igazán tudom mit ért a "SIM card alias" mező-cím alatt.
Itt találtam leírást, de ettől sem lettem okosabb: How do I resolve the Security Risk warning after installing ESET Mobile Security for Android?
Megelőlegezetten köszi.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Borderlands 4
- Arc Raiders
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fogyjunk le!
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest