Hirdetés
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
nektek jó az ebuddy? nekem az elmúlt napokban ultra sokat fogyaszt!
értsd:
este levettem töltőről, reggelre 67%-ra merült és 34% volt az ebuddy, ez normál esetben olyan 87 85% lenne, és már tagnap tegnap előtt kerestem volna más progit de mind az összes atomhulladék, nem is tudom mi alapján osztják rájuk az 5 csillagot (lásd msn withyou vagy mi a fene pl egyhuzamban kilép ha éppen egy pillanatra nincs térerő és sehogy nem szól)NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Gl4diator
tag
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésem :
Szóval van egy Samsung Galaxy S wifi 5.0-ás tabletem.2.2-es Froyo van rajta. Ez csak wifin tud a netre csatlakozni, nincs benne 3G modul. És van egy Nokia C3-01-es telóm, ami ugyancsak képes wifire, és van benne 3G.
Namost sajna nem symbianos a C3-01-es, csak s40 szoftver van rajta, így a rajta lévő mobilinternetet nem tudom megosztani a Joikuspot programmal pl, ha otthonról elmegyek.
Visszafelé működhet a dolog? Hogy a Galaxy S wifire ráteszek valami androidos appot, és a Galaxyról tudnék valahogy a C3-01-re csatlakozni? És így a két cucc wifin tudna kommunikálni?
[ Szerkesztve ]
-
vétó
aktív tag
válasz Gl4diator #32704 üzenetére
szerintem azért nem, mert a galaxyd wifi-je egyidőben csak egyféle kommunikációs típust tud megvalósítani. tehát vagy vevőként, vagy adóként működik. a kettő együtt szerintem nem megy.
de hátha megcáfol engem valaki
[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
Az asztali gépen Firefox-ot használok, a droidon Dolhpin Browser Mini-t. Hogy tudnám a mobilra átvinni az összes könyvjelzőm és jelszavam? Nagyban megkönnyíteni a mobilos böngészést. -
junkpod
veterán
hali, a FullScreenCallerID progihoz hasonlót keresek. Nem rossz az se, de picit túl variálja a dolgokat, a normál hívás felület tetején jelenik meg az ő ablaka, ez okoz problémákat.
Létezik olyan, hogy a normál hívásvezérlőben nagyobb képek jelennek meg?
Vagy szimplább progi mint az FSC?Box's don't touch!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A Quicpic-be be lehet állítani hogy ez legyen az alapértelmezett képnézegető program?Ha igen,akkor hol?Előrei s köszönöm a segítségeteket.
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Dottore
addikt
válasz Potyka03 #32709 üzenetére
Bárhonnan megnyitsz egy képet (pl. fájlkezelő), akkor ha több, az adott program megnyitására képes program van a telefonodon, választhatsz melyikkel nyissa meg. A kérdés alsó részén ott egy checkbox, ha kipipálod többet nem kérdezi meg, a kiválasztott lesz az alapértelmezett.
Visszaállítani is lehet. Elnavigálsz a telepített programokhoz, megkeresed a Quickpic appot, és törlöd az alapértelmezett státuszt.
-
Dottore
addikt
Ja és ha már jelszó akkor KeePassDroid.
Miért? Mert ki lehet tölteni vele a beviteli mezőket. Az PC verziója tudja menteni és beolvasni az android alatt használt adatbázisfájlt és mert nyílt a forráskód.
Biztonságosabb egy mesterjelszót megjegyezni mint fejben tartani egy tucatot.
Az az egy lehet akár húsz, logikátlan, szimbólumokat kis és nagybetűket egyaránt tartalmazó karaktersor is (4P_GRODqyeg2uY2kixu5iv), amit a büdös életben nem tör fel senki.Ellenben ha sokat kell megjegyezni az természetesen ennél jóval kevésbé lehet bonyolult. Mi több, a legtöbb ember ugyanazt a jelszót használja mindenhez. Leírni persze lehet, de akkor már megint valami program kellene, mert biztonságosabb egy mesterjelszót megjegyezni mint fejben tartani egy tucatot.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Tudnátok olyan programot nekem javasolni, amelynek az az alapvető funkciója, hogy amit diktafonként rögzítünk, azt átkonvertálja dokumentumba, lehetőleg minél kevesebb hibalehetőséggel?
Sajnos csak olyanokat találtam, amelyeknek vagy nagyon alacsony az értékelése, vagy még nem is értékelte senki.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
RootRulez
félisten
válasz Dottore #32713 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy tud magyarul is...
KeePassDroid 1.9.8 Hun by RootRulez
További android honosításaim: http://hunapk.uw.hu
═════════════════════════════════════════
-
JSaN
addikt
Hali
Mivel tudnak print screen-tcsinalni atrix-on? Minden fele buhere nelkul.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Tudnátok mondani olyan oldalt, ahol olyan kipróbált progik találhatók, leszedhetők amik már biztosan működnek buherált nélküli ZTE Skate-n?
Úgyértem, hogy nem főzött rom-os, csak szűz, gyári rendszerre.
Köszönöm előre is! -
cintula187
addikt
Sziasztok!
K-9 maillel kapcsolatban lenne az alábbi problémám. Yahoo és freemail fiók van beállítva. Ha a mobilon elolvasom a yahoo-t közvetlenűl az oldalukon nézve olvasott lesz a levél szinte azonnal. Ez jó. A freemail viszont ezt nem csinálja. Van ötletetek, hogy milyen beállítást kell lecsekkolni?
köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
vétó
aktív tag
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Tudtok olyan fájlkezelőt, ami normálisan kezeli a hálózatot? Értem ezalatt,hogy csatlakozom az itthoni hálózathoz és magától megtalálja a megosztott mappákat, nem kell előre beállítani ezer dolgot.
-
-
sajtee
őstag
Sziasztok,
talán nem ide tartozik, de miért írja ezt a market?
"A kártyát elutasították. Kérjük, frissítse a kártyát." Csak júniusban fog lejárni...
-
Bavid
senior tag
Megjelent az új Viber! Működik végre ICS-n is!
[ Szerkesztve ]
-
PuffySite
tag
Sziasztok!
Most akartam megvenni a PowerAMP unlockert, ~ 1100 forint, de amikor a fizetős részhez érek, ezt írja: HK$40.25. Ez miez? 8 ezret azért nem ér nekem..
-
decoati
aktív tag
engem rútul szívat
hw: modem -> wifis router -> desktop (xp), DE a router publikus ip-ket oszt, kvázi wifis switch.
Desktop: felhasználó (jelszavas) felvéve, távelérés bekapcsolva, paraszt engedélyezve, mappa megosztva.
Laptopról simán csatlakozok, látom a mappát, minden kiru.
Telefonon meg semmi, sem ES, sem AndSMB, sem más. agybaj...család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
gatto_
senior tag
Valaki nem tud egy olyan ébresztő programot, vagy csak egy widget-et, ami 1x1-es, vagy max 2x1-es és a főképernyőre kitéve mutatja a következő ébresztés időpontját, rákattintva pedig megnyitja az ébresztő beállításait. Kritérium lenne még, hogy valamennyire illeszkedjen a widget a HTC Sense stílusához. Ilyesmi programra gondolok, csak némileg szebb megvalósításban.
Még ezt próbáltam. A widgete meg is felelne, ha az okos fejlesztő kihasználná a helyet hasznos infókra, és nem a program nevét, és verziószámát jeleníttetné meg rajta.
Vég túrtam már a marketet, de nem találtam a nekem tetszőt.
Valaki? -
Cartman023
aktív tag
Fent van a Go Sms Pro és a Pansi Sms is, tesztelem őket.
Azt hogy lehet beállítani, hogy csak az egyiket használja és ne jelezzen kétszer mindig? -
Drizzt
nagyúr
Meg lehet azt oldani, hogy úgy vegyek Androidos appot tisztán, hogy a google ne jegyezze meg a bankkártya adatokat? Azt hiszem rákérdez megjegyezze-e, de csak a megjegyezze opciót lehet választani.
I am having fun staying poor.
-
basaja
senior tag
válasz dokee78 #32718 üzenetére
feltettem a hétvégén,nagyon jó kis app...Juice defender mellett is simán szinkronizál,ráadásul nagyon sokat tud és roppant informatív.
A Foreca meg,mint tudjuk a legjobb...(legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján);-)[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Használ vki Svox-ot (Mariskával)? Esetleg Smarter Alarm-ot mellé? Tőlük kérdezném, h nektek is szaggatós Mariska hangja, amíg az ébresztés utáni híreket olvassa? A hardver kevés hozzá, vagy ez feature lenne, h ilyen gyengén muzsikál? Szóval az érdekel, h gyengébb hardveren van csak ez, vagy a csúcs telefonokon is beszaggat a text-to-speech?szerk: ismertek esetleg erőforrás monitorozó app-ot, mint windows-ban a feladatkezelő cpu grafikonja? Így hamar kiderülne, h elég-e a gép Mariskának.
Illetve tudtok vmi full magyar ilyen tts képes ébresztőt még, mert Mariska sok angolt próbál kiolvasni, pl a google naptár eseményei felolvasása félig magyar, félig angol - amibe persze beletörik a nyelve. .
Svox app galery-ben van egy lista a tts képes appokról, de elég kurta, alig vannak alternatívák.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hi,
Tud vki esetleg olyan widgetet, ami tud eur/huf és usd/huf árfolyamot mutatni, és nem zakkan meg, ha elforgatom a képet és esetleg még frissül is rendesen? Fx viewer, Currency widget tuti nem jók és még 1et próbáltam, de annak nem emléxem a nevére sajnos.
Szerk: látom már, aCurrencyt ajánlották nemrég, kipróbálom...[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a GMaps-hez kapcsolódik.
Elkezdtem foglalkozni a helymeghatározás témakörével és arra szeretnék valahogy rájönni, hogy a klienstől milyen adatokat kér le a szerver a helymeghatározáskor.
Shark for Root-ot (+WireShark) próbáltam már ennek az analizálására, de nem lett valami nagy sikerem, gondolom HTTPS protokollon megy az adatfolyam.
Van esetleg valaki, aki tudna támpontot adni, hogy merre keresgéljek, kérdezzek, vagy esetleg tudtok konkrét infóval szolgálni erről?Üdv.: Papa
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest