Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Verhóó
üzenetére
(#19148) Keraa
Ilyet általában tudnak az alternatív lockscreen-ek, de ha az android alap lockscreen-jét kilövöd, akkor baj lehet a hardver gombok lezárásával.
(#19151) RazorGTR1
Ebben igazad van, de csak azért, mert röccenés mentesen tudja kiszolgálni a WinMo-t, még nem értem, hogy miért jó egy ősidők óta pachelt OS-t használni az elavult megoldásaival. Félre ne érts, nem mondom, hogy nem szerettem, amíg azt használtam, de az android is van annyira kezes és a "mókolhatósággal" kapcsolatban sincs hiányérzetem.

A HD2-ről mint vasról meg csak annyit, hogy tényleg nem volt ezen kívül még olyan vasam, aminél egy év után ne estem volna kísértésbe, hogy lecseréljem.
(#19155) Verhóó
Persze, hogy elmagyaráznám, de én az astro playert nem ismerem. Én a Mortplayert, vagy PowerAMP-et ajánlottam. Előbbi ingyenes, utóbbi meg megéri az árát!
(#19203) zedok
Frissítsd a superusert!
Aktív témák
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest