- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Verhóó #19155 üzenetére
(#19148) Keraa
Ilyet általában tudnak az alternatív lockscreen-ek, de ha az android alap lockscreen-jét kilövöd, akkor baj lehet a hardver gombok lezárásával.
(#19151) RazorGTR1
Ebben igazad van, de csak azért, mert röccenés mentesen tudja kiszolgálni a WinMo-t, még nem értem, hogy miért jó egy ősidők óta pachelt OS-t használni az elavult megoldásaival. Félre ne érts, nem mondom, hogy nem szerettem, amíg azt használtam, de az android is van annyira kezes és a "mókolhatósággal" kapcsolatban sincs hiányérzetem.
A HD2-ről mint vasról meg csak annyit, hogy tényleg nem volt ezen kívül még olyan vasam, aminél egy év után ne estem volna kísértésbe, hogy lecseréljem.(#19155) Verhóó
Persze, hogy elmagyaráznám, de én az astro playert nem ismerem. Én a Mortplayert, vagy PowerAMP-et ajánlottam. Előbbi ingyenes, utóbbi meg megéri az árát!
(#19203) zedok
Frissítsd a superusert!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest