Aktív témák

• aggleány

addikt

válasz JanR #18359 üzenetére

Jajajajjj, KIES! Nem jó, nem szeretjük. Sokkal egyszerűbb és jobb a telefont sima pendrive-ként érzékeltetni a számítógéppel. :K A KIES-t szerintem tüntesd el, csak bonyolítja a dolgokat - legalábbis szerintem, de lehet, hogy lesz ellenvélemény is. Én nem szeretem.

Csengőhang megadása: csinálj a memóriakártya gyökerében egy Sounds nevű mappát, azon belül egy Alarms-ot a riasztások hangjainak, egy Notifications nevűt a jelzőhangoknak, és egy Ringtones nevűt a csengőhangoknak. Így a telefon listájában fel fognak tűnni az odatett hangok. :K

Ha ez bonyolultnak tűnik, akkor töltsd le a Marketről a WhoIsIt nevű csengőhangos progit (van másik is ilyen néven, ebben a leírásban benne van, hogy egyéni csengőhangokat tudsz megadni). Hosszú távon az első módszer kifizetődőbb.

Teljesen kezdőként nézd meg a Logoutomat és az SE-Portál-t, ami az aláírásomban van, ott elég sok mindent megtalálsz, ami szükséges lehet az induláshoz. A leírásokban lehetnek apróbb eltérések (se-portál), mivel azokat a leírásokat X10 Minivel csináltam, de a lényeg ugyanaz.

Aktív témák

Hirdetés