Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Inkább válogatok kedvemre, és nem azt használom, amit "rámerőltetnek", ugyanis eléggé megy a rosta -- úgyhogy nálam pl. pont ez az Apple gyengéje (persze az irreálisan magas ára mellett).
(olyan mint a rádió: én pl. sosem hallgatok, mert úgy vagyok vele, hogy nemá egy bálázs vagy akárki döntse el, hogy mit hallgassak, hisz van bőven zeném, és mindig el tudom dönteni magamnak, hogy épp mire vágyom, a reklámokról meg ugye ne beszéljünk, hírekre meg ott a net - na nem mintha azok nagyrésze olyan hú de érdekfeszítő, vagy változatos lenne manapság.
)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(olyan mint a rádió: én pl. sosem hallgatok, mert úgy vagyok vele, hogy nemá egy bálázs vagy akárki döntse el, hogy mit hallgassak, hisz van bőven zeném, és mindig el tudom dönteni magamnak, hogy épp mire vágyom, a reklámokról meg ugye ne beszéljünk, hírekre meg ott a net - na nem mintha azok nagyrésze olyan hú de érdekfeszítő, vagy változatos lenne manapság.