- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #16172 üzenetére
Most, hogy írtátok felraktam és tökéletesen megy. Frissíti magát, és hiteles hőfokokat ír ki.
Lehet valamivel összeakad nálad. -
eddie17
addikt
válasz
scream #15850 üzenetére
Ok ezt néztem, erre írták, hogy nagyon meríti az akksit. Ezért nem is próbálkoztam vele.
Valahol olvastam, hogy volt egy másik ilyen, csak az piktogramokat rakott ki, hogy épp mi érkezett. Esetleg annak a neve?
Amúgy köszi!
Most nézem ez is azt nyomja. Akkor lehet ez volt az?... -
eddie17
addikt
Keresetem de nem találtam.
Amelyik telókon nincs info led, azokhoz volt egy progi ami a kijelzőre kipakolta sötét háttérrel, hogy épp sms, hívás vagy bármi volt. Ennek a neve? És ugye nem csak amoled kijelzőkön működik? Amit találtam itt az már nincs fent marketon.
Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest