Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
VINIKOR
üzenetére
A Barcode Scanner-nek tök mind1 hogy tartod a telefont, akár fejtetőn is.

-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Nem tudom milyen a telód, a saját fórumában érdeklődj a rom után szerintem. Tudom hogy galaxy S telónál voltak gondok a korai 2.3.3. rendszernél, (battery drain, phone.apk fc) de gondolom az azóta megjelent új romokban ezek már javításra kerültek. Viszont maga a rendszer szerintem jobb lett.
-
Jadro
veterán
válasz
VINIKOR
üzenetére
Szerintem semmit. A webes marketen egyébként a my market account részben azon belül a settings részben látod az eszközöket. Nekem még benne van az SGS1, de nem tudom törölni. Nem is kaarom, mégis az SGS2-t ismeri fel amikor telepítek marketből. Gondolom akkor ismeri fel amikor az adott készülékről bejelentkezel marketba.
-
atillaahun
veterán
válasz
VINIKOR
üzenetére
Tyűha ez még nekem is új, gyanítom, hogy a Streetview-al van valahogy egybeépítve. Mondjuk ez minket itthon sajnos nem érint, de azért egy külföldi útvonaltervet mingyárt rádobok, hogy felajánl-e valami speckó navigálást. Mondjuk ehhez azért kell sávszélesség az amcsiknak.

-
sssz
őstag
válasz
VINIKOR
üzenetére
ezt most nem értem.
mmit szeretnél pontosan???
a gyári beépített csengőhangokat szerkeszteni?
a root explorerrel a rendszerben lévő hangokat csak akkor éred el ha rootolt is a telód.
sokkal egyszerűbb megoldás szerintem ha beírod a google pl, hogy samsung galaxy s gyári csengőhangok letöltése vagy valami hasonló. gondolom találsz rá majd jópár linket. letöltöd megszerkeszted, felrakod a telóra és azt választod ki.
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Szia!
[link] Figyelmesen olvasd el mit kell csinálni!!!
És itt egy rom ami tartalmazza beépítve. Ha nem tudod mit csinálsz inkább ne fogj bele, szóval óvatosan!!!![link]
Egyébként kifezetten sgs-t érintő kérdésekkel a saját fórumában érdeklődj szerintem, mert ott olyanok válaszolnak akik kifejezetten azt a készüléket használják.
-
Narxis
nagyúr
-
kaller1
veterán
Aktív témák
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő