- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
VINIKOR #19394 üzenetére
A Barcode Scanner-nek tök mind1 hogy tartod a telefont, akár fejtetőn is.
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR #15132 üzenetére
Nem tudom milyen a telód, a saját fórumában érdeklődj a rom után szerintem. Tudom hogy galaxy S telónál voltak gondok a korai 2.3.3. rendszernél, (battery drain, phone.apk fc) de gondolom az azóta megjelent új romokban ezek már javításra kerültek. Viszont maga a rendszer szerintem jobb lett.
-
Jadro
veterán
válasz
VINIKOR #14950 üzenetére
Szerintem semmit. A webes marketen egyébként a my market account részben azon belül a settings részben látod az eszközöket. Nekem még benne van az SGS1, de nem tudom törölni. Nem is kaarom, mégis az SGS2-t ismeri fel amikor telepítek marketből. Gondolom akkor ismeri fel amikor az adott készülékről bejelentkezel marketba.
-
atillaahun
veterán
válasz
VINIKOR #14048 üzenetére
Tyűha ez még nekem is új, gyanítom, hogy a Streetview-al van valahogy egybeépítve. Mondjuk ez minket itthon sajnos nem érint, de azért egy külföldi útvonaltervet mingyárt rádobok, hogy felajánl-e valami speckó navigálást. Mondjuk ehhez azért kell sávszélesség az amcsiknak.
-
sssz
őstag
válasz
VINIKOR #13762 üzenetére
ezt most nem értem.
mmit szeretnél pontosan???
a gyári beépített csengőhangokat szerkeszteni?
a root explorerrel a rendszerben lévő hangokat csak akkor éred el ha rootolt is a telód.
sokkal egyszerűbb megoldás szerintem ha beírod a google pl, hogy samsung galaxy s gyári csengőhangok letöltése vagy valami hasonló. gondolom találsz rá majd jópár linket. letöltöd megszerkeszted, felrakod a telóra és azt választod ki.
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR #12790 üzenetére
Szia!
[link] Figyelmesen olvasd el mit kell csinálni!!!
És itt egy rom ami tartalmazza beépítve. Ha nem tudod mit csinálsz inkább ne fogj bele, szóval óvatosan!!!![link]
Egyébként kifezetten sgs-t érintő kérdésekkel a saját fórumában érdeklődj szerintem, mert ott olyanok válaszolnak akik kifejezetten azt a készüléket használják.
-
kaller1
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged