Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
válasz
schawo
üzenetére
Valóban, 10 lehet, rosszul emlékeztem. Így még jobb is!

Többen írják, hogy ingyenes módban nem lehet útvonalat tervezni, nem rég kipróbáltam, lehet, gyalogos módban csak töltött, töltött, majd megunva, átállítottam autós üzemmódba egy-két másodperc és megcsinálta az útvonal tervet.
Ki is próbáltam, na csalódás volt részemről, nem figyelmeztet semmire, csak a kis ikon követi a helyzetemet. Az útvonalat meg lehet egy pillanat alatt fordítani, különböző térképnézeti mód van, ill. van egy lista, hogy mikor merre forduljak.
Véleményem szerint ez navigációnak kevés, nincs útvonal újra tervezés, hangos navigáció stb.
Kirándulóknak viszont jól jöhet, ha eltévednek a rengetegbe.

Aktív témák
- Lenovo legion pro 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 840 G10 - i5-1345u (10 mag 12 logikai) 16 GB DDR5, 256 SSD, FHD IPS, Sureview, Garancia
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő