- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven #12149 üzenetére
A kijelzett telefonszám hiányát nem érzem akkora hátránynak, esetleg üzleti körökben. Tudom, hogy van aki eleve fel se veszi ha ismeretlen számról hívják, főleg még ha titkos (gondolom akként jelenne meg) is, de szerintem ezt azért nem csinálják olyan sokan.
A hangminőség már tényleg aggasztóbb dolog, de a program által használt tömörítési arányon/módszeren kívül még mitől függhet?Ahogy nézegettem a szolgáltatókat még mindig a túlforgalmazási díjas mobilnetek vannak többségben, egyedül a Tré tűnik korrektnek e tekintetben, ők mintha ha az összes csomagukra megszüntették volna.
Ami a 100 megán túli telefonálást illeti szintén érdekes a dolog, mert ugye általában 32 kbit/s-re lassítanak hivatalosan, ami 4 kbyte/s-et jelent. Ha a Fringe 10 MB-ot, tehát 10.000 kbyte-ot eszik óránként, akkor percenként 167-et, másodpercenként, pedig közel 3 kbyte-ot, ami még ugye korláton belül van. Bár ez nyilván egy nagy átlagot jelent, így nehéz megmondani, hogy az esetleges csomagméretbeli ingadozások milyen mértékűek lehetnek, és mennyire befolyásolják a hívás minőségét.
Más.
AnySoft legújabb verziójában úgy tudom már nem lehet kikapcsolni a dupla érintéses ékezetes betű írást, régebbiekben mintha még választható lett volna.Skype-olni én általában fülhallgatóval szoktam a Blade-emen, egyébként tényleg csak kihangosítani lehet. Az egyetlen dolog, amit nagyon szerettem benne, hogy a Blade alap tárcsázóval keményen elbaszott mikrofonját olyan szinten felerősítette, hogy még egy méterrel is tisztán lehetett hallani mit mondok normál hangerővel.
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Poco F7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest