Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Killing #11089 üzenetére
Egyébként ha már a garanciánál járunk, számoljuk össze, ki hány droidost ismer (akit tényleg ismer, nem csak hallotta, mikor a szomszéd látta...), aki a root (csakis a root) miatt bukta a garanciáját (főleg, hogy gar a hardverre van, és nem egy eleve nyílt oprendszerre). Biztos érdekel ást is, nem csak engem (mert én tényleg kiváncsi vagyok) (Olyanról elég sokról tudok, hogy pl. átpartícionálás miatt, meg rendszerfrissítés miatt lett tégla a rootolt tel, és cserélték neki
) Részemről off vége.
(#11093) Tesztelo.hu : Az okosokat érdemesebb volna idézőjelbe tenni
Mindig rendszergazdaként használtam a pc-met, de mint írtam is lejjebb/feljebb, nálam neigen jellemző rendszerújrahúzás. Vista mikor megjelent, felment 32bit, kb. egy évre rá kipróbáltam a 64bitet, maradt is win7-ig. Ott valamiért szintén 32bittel kezdtem (nem is értem miért), aztán év elején felment abból is a 64bit (na kb ennyi telepítésem volt a 4-5 év alatt a saját gépemre) Mikor rendszervinyót cseréltem, még akkor se telepítettem újra a rendszert.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő