- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Killing #11089 üzenetére
Egyébként ha már a garanciánál járunk, számoljuk össze, ki hány droidost ismer (akit tényleg ismer, nem csak hallotta, mikor a szomszéd látta...), aki a root (csakis a root) miatt bukta a garanciáját (főleg, hogy gar a hardverre van, és nem egy eleve nyílt oprendszerre). Biztos érdekel ást is, nem csak engem (mert én tényleg kiváncsi vagyok) (Olyanról elég sokról tudok, hogy pl. átpartícionálás miatt, meg rendszerfrissítés miatt lett tégla a rootolt tel, és cserélték neki
) Részemről off vége.
(#11093) Tesztelo.hu : Az okosokat érdemesebb volna idézőjelbe tenni
Mindig rendszergazdaként használtam a pc-met, de mint írtam is lejjebb/feljebb, nálam neigen jellemző rendszerújrahúzás. Vista mikor megjelent, felment 32bit, kb. egy évre rá kipróbáltam a 64bitet, maradt is win7-ig. Ott valamiért szintén 32bittel kezdtem (nem is értem miért), aztán év elején felment abból is a 64bit (na kb ennyi telepítésem volt a 4-5 év alatt a saját gépemre) Mikor rendszervinyót cseréltem, még akkor se telepítettem újra a rendszert.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotban!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest