Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Somatom #164070 üzenetére
Az hogy a Samu már régen lelépte az androidot a történet egyik része, a cégek közötti piac elosztás, hogy mit szabad egyiknek mit szabad másiknak az meg megint másik.
A Samu már a 10-es android megjelenése előtt jóval tudott one handed mode-ot a teljes oprendszerre, de az android 9-eshez is rengeteg módon megoldották aftermarket programokkal hogy lehessen más gyártók készülékeit is így kezelni.
A 10-esnél viszont konkrétan le van tiltva hogy bárki bármilyen módon, akár utólagos programmal tudja így használni, míg most már az androidba integrálva van.Amúgy ebben a rétegben azért vagyok kicsivel olvasottabb, mert csak a one hand mode miatt vettem lapát telefont, hogy azt bekapcsolva élhető legyen. Különben 4,2-4,5"-es telefonok között nézelődtem.
Így hát jól utána néztem hogy a telon amit kiválasztottam 9-es fut, szupi, van hozzá app...erre bekapcsoláskor már 10-es android fogadott. Nem mertem downgradelni.De a többi android-os témához nem konyítok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Arcam SA 10 (2022)
- CraftBot Flow IDEX XL - 3D nyomtató, 2 extruderes verzió, garanciális
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest