Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34041) LonGleY válasza fatal` (#34039) üzenetére


LonGleY
veterán

Egyszer már leírtam, hogy miért nem jó a WebUI: nem megy offline, így pont az eredeti célnak nem felel meg (böngészgetsz pár napig csak a telódon, összegyűjtesz pár torrentet, majd ha a géped legközelebb bekapcsolod, egyből szippantsa a cuccokat). Az, hogy menet közben távolról tudom pausolgatni a torrenteket, nem érdekel. Ha mégis, max belépek TeamViewer-el. De itt ugye az kell, hogy úgy pakolj torrentet, hogy a gép nincs bekapcsolva. És nem RSS-el.

Ha folyamatosan használnék BitTorrent Sync-et, vagy ha a Dropbox már képes lenne a custom mappák szinkronizálására mobilon is, akkor még egyszerűbb lenne a dolog: a böngészőből egyből a megosztott mappába menteném a torrent fájlt. Ennyi. Ennél egyszerűbb módszer nem hiszem, hogy van. Most még kell hozzá egy kis fájlböngészés (nálam)... Na, bumm. Ez a fenti programok alkalmazásával/fejlődésével már csak egyszerűsödhet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.