Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbwolf
aktív tag
válasz
neil_mullen
üzenetére
Esetleg Buzz.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
neil_mullen
üzenetére
Pl Nova vagy Apex launcher
Viszonylag keveset fogyasztanak cserébe sokat tudnak. -
Debilon
addikt
válasz
neil_mullen
üzenetére
fiókhoz köti
-
törölt tag
válasz
neil_mullen
üzenetére
Figyeltél arra, amit Air írt? Elég lényeges infó.Szerk.: nemszóttam.
-
DM43
őstag
válasz
neil_mullen
üzenetére

-
air
nagyúr
válasz
neil_mullen
üzenetére
Android 4.0 óta a rendszer alkalmazásokat lehet tiltani, még root sem kell hozzá.
A törléssel sem mennél sokkal többre, mert a system partíción felszabaduló helyet alapvetően nem tudod felhasználni. -
holozis_HUN
addikt
válasz
neil_mullen
üzenetére
Mondom, Titanium Backup, le tudod menteni, aztán törölni és onnan simán vissza is tudod rakni.
-
DM43
őstag
válasz
neil_mullen
üzenetére
A belső SD jumobile nevű mappájában nézed?
Legalábbis alapban ide ment. Persze ez átállítható a beállításoknál. -
DM43
őstag
válasz
neil_mullen
üzenetére
A jelzett program nálam tökéletesen működik egy sd kártya nélküli telefonon. Van úgy, hogy elsőre nem megy a visszaállítás, de a másodikra általában igen (ennek az okát sejtem ...). Ki is írja, hogy "próbáld többször, ha nem sikerült".
-
holozis_HUN
addikt
válasz
neil_mullen
üzenetére
Titanium Backup

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
neil_mullen
üzenetére
-
Deck
titán
válasz
neil_mullen
üzenetére
Biztos mert régebbi a telefonod és a droid is rajta. Ezenfelül függ attól milyen régiós romot raksz fel mivel a szolgáltatók tele szemetelik.
-
Deck
titán
válasz
neil_mullen
üzenetére
"(főleg a sonykon)"
Ez nem igaz. Biztos szolgáltatós romot használsz azért.
-
Edi77
őstag
válasz
neil_mullen
üzenetére
Akkor télleg marad a root
Nekem a sony telómon sok szemét volt, de pl az FB nem volt gyári hála az égnek, így elég sokat le tudtam törölni, a többit meg tiltani. -
tomy86
addikt
válasz
neil_mullen
üzenetére
Root nélkül nem fog menni. Root leírást találsz a telefon topikjában vagy pl. az xda-n.
(#82011) Edi77: pedig nagyon is javasolt.
Például a gyárilag systembe telepített facebook appot és társait. De van ott még rengeteg egyéb szemét is. A helyükre lehet hasznosabb programokat is telepíteni. Szintén Rayem van. Anno a gyári appok közül kb. 70-et töröltem. -
Edi77
őstag
válasz
neil_mullen
üzenetére
Gyári appokat csak akkor tudsz törölni, ha van root. (de még akkor sem nagyon javasolt sztem). Le lehet tiltani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo