Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
nyikszi
üzenetére
Minden androidos eszközön. De persze tudod miről van szó, csak te nem úgy hívod. Ez itt az.
-
cidalain
veterán
válasz
nyikszi
üzenetére
Redőny = a fentről lehúzható menü, ahol a gyorsgombok is vannak

Nekem is csak azért van jelszavazva, mert így az én userem tulajdonképpen egy rendszergazda a gépen, így nem lehet elbaltázni semmit. Egy véletlenül beállított zárképernyőminta, aztán ugrik a gép. Na ilyenkor jó lehet, hogy a fő user "sérthetetlen", és tud intézkedni. -
cidalain
veterán
válasz
nyikszi
üzenetére
én ezt több felhasználóval csináltam meg, hasonló helyzetben, annyi hogy én mint főfelhasználó gyakorlatilag sosem használom a gépet.
van az eszköz, amint az én fiókom az elsődleges, és van a második fiók, ami a gyereké. redőnyből át lehet lépni a felhasználók között. ha a te fiókod jelszavas, akkor véletlenül sem tud átlépni hozzád... -
Somatom
veterán
-
air
nagyúr
-
-
LonGleY
veterán
válasz
nyikszi
üzenetére
Esélytelen, ne fáradj vele, nincs megoldás magyar nyelvre.
OgKush: Unified Remote, de az csak a VLC felületét irányítja, nem fájlböngésző. Esetleg, ha csinálsz playlist-eket, az segíthet. Ha fájlokat is tallóznál, akkor TeamView-er. Vagy pedig nem értem, mit szeretnél..
-
törölt tag
válasz
nyikszi
üzenetére
Maga a log alapból fut, csak a megjelenítéséhez kell program. Sajnos, Apu ezt is túl veszélyesnek tartotta, ezért 4.1.x -től root kell a loghoz. Én a Logcat Extreme -et használom. Jobb szélső ikonnal lehet floatingban futtatni. De akár indíthatsz egy felvételt is, majd a hiba után leállítod. Ekkor az sdcardon levő mappájába menti a logot txt -ben. Csinálhatsz szűrést az errorokra, de akkor nem tudod meg, hogy mi volt a kiváltó ok, mert az vszínűleg nem error kategória lesz.
-
Tyer
őstag
válasz
nyikszi
üzenetére
Call meter 3g szerintem tökéletes számodra
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár kétlem hogy létezne vagy ha van is hibásan gépelne mivel mindenki máshogy beszél, máshogy ejti ki a szavakat szóval sok mindent elírna.. Sok sikert a kereséshez.
crok
mobilizmo