Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Akkor már ott a Yu Browser ez is Chromium alapú, csak van benne Snapdragon procikra optimalizálás.
-
tomboy0013
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nekem működik, tegnap is működött. 5-7 másodperc alatt alakítja át a képeket. Nexus 5X.
De most nézem Android centralon, hogy létező hiba amiről beszélsz. Itt elvileg vannak tipp-ek és trükkök az alkalmazás használhatóságával és gyorsaságával kapcsolatban. Nézegesd meg.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Igen, és ebből következik, hogy online, a cég saját szerverén számolja a képeket, vagyis minden képet feltölt a felhőbe, magukhoz. A felhasználási feltételeikben benne is van, hogy ők szabadon használhatnak minden képet, amit a programjukkal csinálsz.
(#99091) zeon.hu: igen, a netet a fenti okok miatt eszi.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nem értem, hogy miért nem csinálnak vele valamit. A szöszim nagyon szereti a hangüzenet funkciót. Rábökök a lejátszásra, és ha véletlenül a szenzor fölé ér a kezem, akkor képernyő ki, rendszer lezár, C-Locker be, a lejátszásnak meg annyi. Whatsapp hanghívásnál dettó. Felraktam a legfrissebb bétát, de azzal is ugyanez a szitu. A FAQ ennyit ír a jelenségről. Köszi, ezzel aztán előrébb lettem! Igazi Facebookos hozzáállás!
-
bexinho23
őstag
-
air
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
A Greenify a donataion csomaggal bármit hibernál, pláne ha van root jogod, és az Xposed modult is bekapcsolod. De most már talán root nélkül is.
A fizetős árra nem olyan horror, hogy ennyit ne érne meg. Én régebben mindig azt használtam, és a Google csomagok az akku stat. végén kullogtak. -
-
t181
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Áhh, igazad van, csak előbb már azt írta egy kolléga, hogy apk-ból hogyan mentse ki a képet, Én pedig egyből azt feltételeztem, hogy semmilyen formában nincs meg az ikon.
Az pedig eszembe sem jutott, hogy google képkeresővel 5 másodperc alatt lehet találni egy normális png-t...

-
-
-
-
kuksa90
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Próbálom auto- none módban, hátha...
Sajna, csak találgatok, fogalmam sincs, hogy melyik hogyan módosítja.
ez az eredeti -
kuksa90
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ezt tettem, ebben a sorrendben. Sajna, ma reggel ismét a frissítés felől érdeklődik a nyüves...
Még annyit tettem, hogy az Elixír2- ben letiltottam a program update szolgáltatását, de úgy néz ki, az sem hatja meg.Arra gondoltam, hogy a zipsignerben az opciók között kellene váltani, jelenleg az auto- testkey módban van...
-
atosan
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Akkor nem csak a 6-nál van ez, időnként az android rendszer van az első helyen, állíttólag több gyártó, több modelljénél csinálja. Valamit a google elcseszhetett?
AMD Power igen, van belőlle ingyenes is, már nem emlékszem pontosan, de azzal is elég jól ki lehet szűrni az energia zabálló appokat. -
beg
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Köszi a linket, a többieket pedig megkérem, hogy itt zárjuk is le a szülinapp témát. Aki áruházból letöltötte és megvan, örül, akinek még ott a playen az összes alkalmazások között, örül. Aki pedig nem találja, és nem ért egyet a felhasználási feltételekkel, az az NNG ügyfélszolgálata felé veheti az irányt.
Csak a play áruházas letöltése megengedett. Minden egyéb külső forrás, kiskapu említése automatán törlésre kerül. Ez van, ezeket a játékszabályokat kell betartanunk. Köszönöm.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
ha a két telefonon a legfrisebb verzió van fent akkor nem szakad meg az átküldés/fogadás.
szerencse hogy az apk tartalmazza magát az apk-t is(na ez szép),így ha a fogadó oldalon nem a legfrisebb verzió van,akkor is van lehetőség arra hogy átvegye az appot a küldő féltől.
Superbeamet nézted már?
Én azt is használom -
csadi0011
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Volt már gondom ezekből, de ellenőriztem. Csak egy volt a telefonomból. Más volt a hiba. Nem volt "connected" a telefon. Pedig minden értesítést kiküldött PC-re. És PC-ről is mindent megkapott a telefon, csak meg kellett hozzá nyitni az alkalmazást.
Itt megvolt a telefon:
https://www.pushbullet.com/#settings/devices
Itt viszont nem:
https://www.pushbullet.com/#devicesÚjratelepítettem amúgy, úgy jöttem rá. Köszi a tippeket.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
A pushbullett.com -on bejelentkezve, a Devices fülön ha rákattintasz a feleslegesekre, megjelenik egy lefelé mutató nyilacska, ami a Delete lehetőséget hozza fel.
Mint az látható, a probléma engem is érint.
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Gyanús lett, hogy a Luxot sem frissítette a Play. Úgy tűnik, hogy előbb kilövi az alkalmazást, aztán frissíti. Csakhogy, a magasabb prioritás miatt nem tudja kilőni, ezért megáll a frissítési folyamat. Levettem "low" -ra a prioritást, amitől eltűnt az értesítési sávról és ezután már tudtam frissíteni. Majd ezután visszaállítottam a prioritást.
-
kuksa90
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Frissült, csont nélkül a pixelphone pro- val együtt.
ha már C- Locker... Azt csinálja, hogy kb egy óra nyugalom után "beájul". Azaz ébresztem a képernyőt, és a gyári zárképernyő fogad. Nyitom, pár másodpercig csak néz a teló, majd előjön a locker felülete. Azt nyitva már minden oké. Mit csinálok rosszul, mert feltételezem, nem ez a normális állapot...?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo