Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv,linkelnétek halnevelős játékot? köszi, ha lehet olyat ami nem igényel netet, a fishfarmot ismerem. nem tudok angolul ezért kérek segítséget.
-
törölt tag
#12923 valaki?
-
törölt tag
Hsli, pisztollyal ill fegyverel célba lövős játékokat linkelne nekem valaki? köszi.
-
törölt tag
Sziasztok facebookos játéknak mennyire veszélyes megadni a jelszót? Kb másfélév után ma újra letöltöltöttem ezt a játékot [link]
Anno meg adtam neki az adataimat és úgy tűnik emlékezett rá, mert szinkronizálta a facémmal.. a kérdésem , érdemes jelszót cserélnem a facebookon ? Vagy túl parázom és nem kell?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azóta már többször cseréltem tehát gyanítom azt már kapásból nem tudhaják , egyébként is nem a játék gyártó kapja meg nem? (manapság majdnem minden játékba be lehet lépni a facebookkal, szerintem ha maga a játék gyártó is hozzáférne és osztogathatná, nem lépne be senki...)
a reklámok nem zavarnak az alkalmazásokban, ha nem túl sok és nem zavaró úgy vagyok vele, hogy én ingyen használhatom a fejlesztő meg pénzhez jut. .
-
törölt tag
Amikkel én játszom azokban nincs sok reklám általába alul 1 csíkban van és ennyi esetleg hébe hóba 1 reklám videó, számomra ez megéri, mert a fejlesztőnek is élnie kell valamiből, neki is pénz a játék fejlesztése satöbbi.
Természetesen mazoista nem vagyok az erőszakosan sok reklámos játékokat én is törlöm, de pl a tetris, kockapóker, sakk stb ezkbe vagy a játék végén ad be 1-et, néha videót amit 15 mp ig kell kb nézni, vagy ahogy említettem 1 csík alul, én ezt még elviselem cserébe ha jó a játék.
-
törölt tag
Sziasztok, boldog ünnepet!
Szeretném megkérdezni, hogy ha 1 alkalmazás engedélyei között ott van hogy Eszköz- és alkalmazáselőzmények az mit jelent?
Ez kényesebbnek mondott engedélykérés, vagy ettől még letölthetem, nem ad ki kényes adatot?:
engem ez az engedély aggaszt kicsit, meg az, hogy a névjegyekben túrkálhat.
[link] ez az, ugye elég nagy nevű cég.
tehát a kérdésem a játékot letölthetem e nyugodt szívvel, köszi ha valaki segít!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, ha 1 app-ot már régen letöltöttem és az engedélyek között ott volt az, hogy kéri az eszköz azonosítót, akkor lényegében mindegy, hogy újra letöltöm e ugye? Gondolom az eszközöm adatait már eltárolta a cég nem? (újra raktam az androidomat, de az említett engedély miatt gondolkodom az app újra rakásán... egyébként a telefonszámmal pl mit kezdenek? elég nagy cég nem "gipsz jakabka játéka"de a rendszer azt írja, hogy az ilyen jogosultsággal rendelkező appok készítői pl megtudják a telefonszámot is)
köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez , hogy mindegy. e hogy ujra rakom e az appot... bocsi nem tudom jobban megfogalmazni, már egyszer régen rajta volt a telómon ergó az adataim szempontjából számít e ha megint letöltöm, újra megkapja e a cég stb... (ill , hogy pl a telefonszámmal az ilyen cégek mit kezdenek ez a rész engem aggasztani szokott hogy a telefonszámot is megkapják )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #93073 üzenetére
lehet, köszi
-
törölt tag
Sziasztok szeretnék kérdezni, ha lehet! Az ha 1 app (játék) engedélyeinél ott van az hogy lekérheti a futó alkalmazások adatait, az mit jelent? Bármikor tudhatja pl az app kiadója, hogy én mikor mit futtatok a telómon, vagy hogy kell ezt értelmezni?
Adatvédelmi szempontból ez aggályos, vagy ettől még nyugott szívvel feltehetem az app-ot? (nem értek hozzá elnézést ha amatőr kérdés.)
köszönöm ha valaki segít
-
törölt tag
(#94476 pls...
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #94485 üzenetére
köszi
-
törölt tag
Sziasztok! Sok alkalmazás akkor is elmenti a játékállást ha törlöm az app-ot a telefonról, ha újra rakom akkor a legtöbb onnan folytatja ahol abba hagytam, szeretném megkérdezni, hogy ez minek a függvénye? Ha esetleg készüléket váltok de ugyan azzal az iméllel letöltöm az adott játékot 1 másik készülékre akkor is ott folytatja ahol abbahagytam, vagy ez csak az aktuális készüléken van így? Esetleg ha resetelem az androidot gyári beállításra és újra rakom a játékot akkor is megtartja a játékállást? köszi. Kicsit kacifántos lett, de igyekeztem érthetően kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi, az az érdekes (legalábbis nekem..) , hogy van játék ami menti, és volt amit töröltem, később megint kedvet kaptam, hozzá és kezdhettem mindent az elejéről pl ilyen volt az EA-s Tetris, azt pl mikor újra feltettem kezdhettem minden az elején ugrottak az eredmények satöbbi, de a Trainstation például elmentette pedig vendégként játszom, tehát nincs szinkronizálva sem a facén sem sehol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #97696 üzenetére
Legalább szóltak!
-
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #97754 üzenetére
Ok de ha megbízhatónak tűnő app-ot telepítek pl azért nem hinném, hogy veszélyes lenne, pl a nagy játékgyártóknak nyílván az az érdeke minél többen töltsék le, mert népszerű és szeretik és van reklámbevétel semmint az, hogy kiderüljön 1 alkalmazásukról, hogy csúnya program volt....
Természetesen nem okoskodni akarok, de mikor megkaptam az első okostelómat pl itt is a ph-n is ezt "verték" belém, hogy soha sehonnan semmit ne telepíts csak a playből ott nagyjából biztonságban vagy. Ezért is kérdeztem, hogy a kérdező honnan szedte be amit begyűjtött, mert gondolom böngészőbe vagy olyan reklámra nyomott, vagy alkalmazást töltött le vagy nem tom, de gondolom valamit csinált, hogy a baci bekerült,anno ezt is sokan mondták nekem az ilyen vírusok bekerüléséhez a felhasználó aktív közreműködése is kell...
Én például nem használom már netezni a telót le is van tiltva a Chrome is, a saját logikám szerint 1 veszélyességi faktor kilőve, játékot is igyekszem nagy nevű gyártótól letölteni, aminek neve van utánna lwehet nézni satöbbi, én legalábbis így gondolkodom, hogy jó e vagy csak hamis biztonság érzet azt persze nem tudom, de úgy vagyok vele ha meg soha semmit nem mernék föltenni, akkor minek okos telefon....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
bocsi lejárt az 5 perc de köszi azoknak is akik a másik kérdésemre írtak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest