Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Hangoskönyv hallgatásra mit használtok?
Gyári zenelejátszó jó vagy van rá alkalmazás? -
darvinya
titán
Mi neve annak az app-nak ami a app hibáit/szemetét kitakarítja.
-
quailstorm
félisten
Ha itt jár valaki ARMv6-os telónak gazdája, és flashre vágyik: [link]
Első hsz mellékelt fájl. Ma teszteltem LG GT540 SDSL1.1 CM7.2 2.3.7-en, egészen jó, még a hexagon nevű distractionware által készített játék is játszható, 40mp másodikra. Csak gyári böngészővel, vagy arra alapulóval megy(pl dolphin HD). -
-
sumsang
aktív tag
válasz
petipetya #8270 üzenetére
Próbáltam már azt is, de sajna nem használt semmit.
Nálam állandóan be van kapcsolva a Wi-FI a Voip telefonom miatt. Amúgy is eléggé meríti az aksit a szolgáltatóhoz való időnkénti beregisztrálás. De az a nagyobb bajom, ha letörlöm az összes programot, voipot is, akkor is magas a WiFi fogyasztása. Ebből feltételezem, hogy a környéken lévő több tucat hálózat "figyelése" is kajálja rendesen az aksit. Ezért szeretném valahogy tiltani a környék hálózatának szkennelését. -
xSide
őstag
Egy appot be is kell állitani, a videót meg jól kell konvertálni...
Az mx +hardveres konfigjával eddig majdnem mindent lejátszottam, ha az nem ment auto váltotta sw-re és röccenés mentesen vitte, a bs meg sok esetben meg sem nyikkant.
Másik dolog milyen telón mit akarsz megnézni, app optomalizálás függő minden! -
chab7
addikt
válasz
Tejes Pite #8280 üzenetére
Igen, ez igaz. Mai 3 órás busz utazásom alatt viszont mikor le akartam játszani az egyik filmet amit direkt az útra tettem fel - nem vitte kodekkel sem. Hmmmm. Próbáltam még a fent levő diceplayert is az sem. Majd a vlc-t - az meg vitte. Ilyen módon lehet nálam trónfosztás lesz. MX helyett VLC lett a favorit.
Más: Battery Monitor Widget ma csak egy dollár !!!!! Akinek kell vigye
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
razorka777 #8278 üzenetére
MX is visz mindent csak le kell mellé szedni play-ről a megfelelő procihoz az mx codec-et.
-
razorka777
veterán
válasz
errorcode06 #8276 üzenetére
Igen,a BS eddig mindent lejátszott.
-
Epiph
tag
szevasztok! Használ valaki avg vírusergetőt? Gondoltam ingyenes és jókat olvastamróla felisdobtam és van valami biztonsági beálítás ami inaktív volt rákattintottam és lereggelte az emaicímre remélem ingyenes maradt... erről szeretnék érdeklődni mennyire hasznos, elméletileg kikapcsoltam amobilhálózat elérést remélem nemkapcsolgatja vissza mive kártyásként nincs mobilnet előfizum. Valami olyasmit láttam hogy ez vlalami távolságbóltiltható szoftver.... köszi a választ előlre is!
-
errorcode06
őstag
Közben találtam kábelt...
nem kell itt összekapni, most kipróbáltam mindet, eddig a BS a jobb, az MX 5-ből 2 filmet nem visz(HD filmek)
-
quailstorm
félisten
Akkor már én is beszállok: Dice player mert átméretezhető ablakban is fut, egyébként olyan mint az MX...
Ezt a media player csatát hányszor vívjuk még le? -
Narxis
nagyúr
válasz
Tejes Pite #8259 üzenetére
BS player és kész.
-
sumsang
aktív tag
Aksi fogyasztás csökkentése miatt segítséget szeretnék kérni egy olyan WiFi app megtalálásában, melyen tiltani lehet, hogy más (idegen) hálózatokat keressen.
-
SANKADI
aktív tag
-
errorcode06
őstag
válasz
Tejes Pite #8264 üzenetére
az usb modot hol tudom átállítani?
a fejlesztőinél nekem csak olyan van hogy usb hibakeresés (ezt kikapcsoltam) -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
errorcode06 #8262 üzenetére
Nem kell hozzá program. Usb hibakeresést ki kell kapcsolni a fejlesztői lehetőségekben. (Usb debugging) Plusz az usb mod-ot háttértárra állítani(mass storage), és felismeri.
Wifin keresztül airdroid-dal tudsz másolni.
-
errorcode06
őstag
Köszi a válaszokat!
Még annyi hogy a tabomat nem tudom összedugni a gépemmel, (laptop) mert hiába dugom be a kábelt, nem reagál rá. Namost zenét, filmet így nem tudok felrakni, mert otg kábelem, memóriakártyám meg nincs.
Van olyan program amivel ezt meg tudom oldani? pl wifin vagy valahogy?
-
razorka777
veterán
válasz
errorcode06 #8252 üzenetére
BSplayer és power amp.
-
buta29030
tag
válasz
Tejes Pite #8259 üzenetére
Van aminél nálam nem volt hangja (DTS). Ugyanakkor a Totalcommander vígan játszotta.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Mx player. Legjobb. Pont.
-
mttssz
senior tag
válasz
MoboPlayer, ha videóra gondolsz PlayerPro, ha zenére. PlayerPro-nál fel kell rakni a DSP packot a flac-hoz pl.
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #7885 üzenetére
senki?
De hogy on legyek: Mondjatok már egy normális lejátszóprogramot, ami viszi az összes formátumot.
-
beers
addikt
Valaki találkozottt az alábbi üzenettel:
Swype beta:A próbaidő felhasználási ideje lejárt!
Valami végleges megoldás? Fizetős is lehet..... -
zozyk
addikt
válasz
attiati #8245 üzenetére
Nálam a KeePassDroid vált be...
Jelszó + kulcsfájl,a kulcsfájl box.com-on...
Az adatbázis a dropbox-on...Mindenhol 10+ karakteres jelszóval,nyitáshoz kell a jelszó + a kulcs is,aki feltöri,már meg is érdemli a jelszavaim listáját...
-
attiati
veterán
bankkártya pin-t és még ennél is fontosabb jelszavakat hova (vagy melyik alkalmazással) írnátok bele egy androidos telefonba, hogy 10000%-osan ne jusson más tudomására?
-
buta29030
tag
A "Filterek" kozott van "MPlayer resize" es "Resize" szuro, amelyiket akarod hasznald, es maris atmeretez.
Elkerülte a figyelmemet, köszönöm!
En viszont azt nem latom, mikent tudja a H264 encodolast, nalam ilyen nincs (vagy legalabb is nem tudom melyik az).
Most fogom feltelepíteni én is. A Synaptic csomagkezelő ad rá opciót.
-
Photo
csendes tag
válasz
buta29030 #8194 üzenetére
Miert nem tud az Avidemux atmeretezni? A "Filterek" kozott van "MPlayer resize" es "Resize" szuro, amelyiket akarod hasznald, es maris atmeretez. En viszont azt nem latom, mikent tudja a H264 encodolast, nalam ilyen nincs (vagy legalabb is nem tudom melyik az). En is az Avidemuxot hasznalom, igaz meg a 10.10 Ubuntu alatt, de szerintem a legjobb ingyenes progi erre a celra.
-
dashed
senior tag
válasz
ForRedGlory #8231 üzenetére
-
canniball
nagyúr
Olyan touchpad-egér/bill. app-ot keresnék ami ténylegesen free (és nincs benne a képernyő méretét csökkentő valamint felugráló és így a használatot szinte lehetetlenné tévő reklám mint a kipróbált Advanced Touchpad Free esetén, ami amúgy pont megfelelne a feladatnak); tudtok ilyet?
-
zozyk
addikt
válasz
ForRedGlory #8231 üzenetére
Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Samsung GT-I9300 eszközzel.
Akkor min fut el? -
ForRedGlory
félisten
A port.hu-t valaki ide tudna linkelni apk formatumban? Azt irja hogy nem kompatibilis... thx
-
Tejes Pite
aktív tag
-
Inarus
addikt
válasz
Kaminski #8224 üzenetére
Legegyszerűbben? AirDroiddal
-
Kaminski
tag
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy az aláírásban szereplő telót hogyan tudnám összehozni wifin keresztül egy linuxos (ubuntu 12.10) laptoppal? Win7-es megy ES file managerral, de a linuxra nem tudok rájönni pedig mintha volna rá lehetőség!
Köszi előre is a választ! -
atillaahun
veterán
Szerintem neked is az lenne a legjobb megoldás, amit Melack kolléga javasolt az előbb. Felteszed a Tasker, lLama, Profile Scheduler közül valamelyiket, majd létrehozol bennük egy feltételt - teszem azt, ha a telefon le van némítva, és bejövő hívás van, akkor azt azonnal megválaszolja egy előre legyártott szöveggel sms-ben.
Bár azt tudni kell, hogy ezt azért nem 2 perc megcsinálni, de pl. a Tasker topic-jában tudunk hozzá segítséget adni. A másik két programot én nem igazán ismerem. -
buta29030
tag
Ha nem akarok TV-n filmeket lejátszani, akkor ez a beállítás hogy nézzen ki?
Mert a tablet csak 1024-es és a valóban szép 1920-as filmeknek darabos a lejátszása rajta. Nem lehet, hogy emiatt a default beállítás miatt?
-
Melack
veterán
válasz
stickermajom #8219 üzenetére
Elviekben a Profile Scheduler tud ilyet, de én nem használom a whitelist funkciót. Egyszerűbb, ha úgy állítasz be egy profilt, hogy ne rezegjen és hangja sem legyen.
-
Blinti
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
ICS-em van, azt szeretném, hogy ha bekapcsolom az "automatikus hívás elutasítást minden számról" akkor automatikusan menjen egy sms üzenet a hívónak, hogy "tárgyalok, visszahívom" vagy ilyesmi.
Tudom, hogy van benne olyan funkció gyárilag, hogy sms-el utasítom el a hívást, de szeretném, ha ez automatán működne, mivel ha prezentálok és a zsebemben van, nem vehetem elő 2 percenként, hogy manuálisan utasítsam el üzenettel a hívást, és azt sem szeretném, hogy csak nem veszem fel, de aki hív nem tudja, hogy miért nem. Ehhez tudtok valami appot? Nem baj ha angol.
Köszönöm! -
timi_99
csendes tag
Sziasztok!
Még régebben olvastam egy programról, amivel be lehetett állítani, hogy ha hazaérek, csatlakozzon wifihez, hogy ha meg van adva, hogy mikor vagyok suliban, akkor halkítsa le a telefont, meg ilyesmik. Nem tudjátok, mi lehetett ez? -
Melack
veterán
CameraZoom FX-nél meg lehet valahogy változtatni, hogy milyen néven mentse el a képeket? Én nem látok benne sajnos logikát, és dátum alapján speciel jobb lenne. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
gigabank
csendes tag
?????
Persze!!!
És az All részben ott van az összes valaha feltelepített free app is! Aztán böngészd végig az 1000+ tételes listát, hogy kibogarászd belőle a purchased app-okat.
Aztán jövő karácsonykor rádnyitom az ajtót, és kihúzom a csontvázad a szobából. -
buta29030
tag
válasz
Heimdallr75 #8200 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Nekem a grafikus lenne egyszerűbb, de azt nem találok hozzá. A parancs-sorinak meg sehol nem látok rendes magyarázattal ellátott útmutatóját. Ha te használod, esetleg tudnál adni egy példát a HD to 1024-es H264-es átkódolásra, aminél a teljes hossz 4GB alatt marad?
-
blt.62
őstag
Eltudnád ezt privátban küldeni nekem?
-
gigabank
csendes tag
Üdv!
Hogyan oldható meg, hogy az összes, valaha általam megvásárolt "purchased" market app-ot egy listában láthassam?
Ugye a dolog elvileg egyszerű lenne, mert az összes purchased app egy adott google accounthoz köthető (akarmi@gmail.com)
mégse találok olyan appot ami ezt listázná nekem.
A market egyből tudja, ha rákeresek egy appra hogy azt megvettem-e vagy sem. Akkor a listázás miért olyan nagy szám hogy semmilyen app se tudja?Köszönöm
-
zozyk
addikt
-
blt.62
őstag
Megtudnátok mondani hogy itt a mobilarenan hol lehetne megnézni az én vagy más előmenetelét? A barátom őstag lett és nem tudom közvetlenül előtte mi volt hisz nem rég lett fórumtag.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest