- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
rothfb #145998 üzenetére
Lehet ez se a GMail hanem a letöltésvezérlő problémája?
Ezt megnéznéd?
-
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Huawei Mediapad M3 tablet android 7-el. Már régóta probléma, hogy a Gmail app nem nyit meg csatolt dokumentumot. Illetve letölteni sem tölti le. Legyen szó pdf-ről, jpg-ről stb. Csak jár a kis csík és semmi. És nem csak ezen a készüléken probléma, másik telefonon, tableten is van ilyen bosszantó hiba. De pl most egy Lenovo tabletről írok, android 9-es, ezen meg tudom nézni a csatolmányokat, le is tudom tölteni őket.
Tudna valaki valami tippet adni, mit csináljak, hogy máshol is működjön? -
lovi27
addikt
válasz
zhata #145994 üzenetére
Amik root nélkül láthatók azok erősen korlátozott lehetőségek, nem lehet szabadon keresgélni a gyökérkönyvtárban. Ha lehetne akár csak olvasni is ahogy írták, nem sok értelme maradna a root-nak. Sok alkalmazás nem manipulálná, csak információt nyerne ki innen, de root nélkül nincs lehetőségük. A láthatóak közül többet is üresnek fog mutatni, pedig biztosan nem az.
-
zhata
senior tag
Vettem egy új telefont Redmi Note 8 Pro-t (a meglévő OP7Pro mellé), természetesen nem rootolt, engem viszont nagyon meglepett, hogy a Mixplorerrel szabadon tudok keresgélni a Root könyvtárban is.
-
crok
Topikgazda
válasz
Mauzes #145988 üzenetére
Ha ezen végigmész? Az elég?
Ha nem akkor max. adb-vel lehet mókolni. -
crok
Topikgazda
válasz
sopruk #145987 üzenetére
Nem vagyok Android OCR appokban ismert, de ha Win-re megy utána a file
akkor a cserére én pl. simán csak egy Notepad++-t használnék így:
Replace:
What:\r\n
Replace with: itt megadsz egy space-t
Search mode:Extended
vagyregex
Android-on regex replace-re használható pl ez is, de rengeteg alternatíva van. -
Mauzes
addikt
Sziasztok! Valahogy ki lehet teljesen irtani a Google Assistantot nem rootolt telóról? Mióta frissült, azóta nem tudok hang alapon keresni Android Auto közben, és irtóra zavaró vezetés közben. Android 10, OnePlus 7T.
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Szöveg digitalizálásra ezt használom:
Fast Scan: PDF Converter, OCR Text Scanner App
Állandóan reklámot dob fel, de tud magyarul.
Annyi bajom van vele, hogy a sorok végére entert illeszt be és sok időt vesz el ezek törlése, hogy folyamatos szöveg legyen az eredmény.
Mindegyik OCR app ilyen, vagy van erre valami megoldás?Köszi előre is!
-
cidalain
veterán
válasz
zsoltzsolt #145985 üzenetére
nálam csak ugyanazon, Mi Pad 4 tableten. de a neten olvasom, hogy ez nem típusspecifikus hiba, Samsung teló/tablet, Kindle Fire, HP tablet
ilyen egyébként nálam is [link]
-
cidalain
veterán
Tegnap frissítettem a facebook appot, és visszajött egy régi hiba, amit már korábban is utáltam. A Marketplace-nél nem jól kezelődik a oldalszegély, és eltakarja a hírdetések jobb-bal oldalát egy kb 1 centis szürke sáv. Ez egy visszatérő probléma, több korábbi FB verzióban is megvolt. Van rá megoldás? Vagy tényleg ennyire bénák a fejlesztők, hogy időről időre elkövetik ugyanazt a bugot?
(app adatok törlése, eltávolítás, újratelepítés megvolt, nem segített - és nem emlékszem melyik volt az a verzió amiről frissítettem, így apk-ból sem tudom visszatenni)
Gyanítom ez valami stylesheet probléma lesz. Neten sok fórumban foglalkoznak ezzel, de az "írj a fejlesztőknek hibajegyet" megoldáson kívül nincs értelmes válasz. -
crok
Topikgazda
válasz
laleeee #145981 üzenetére
Sajnos nem tudni, de már írtam hogy kb. két hete random panaszkodnak rá.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #145976 üzenetére
Pont volt ilyesmiről szó nemrég.
Google Translate app is tud ilyet, Somatom az ABBY-t ajánlotta Google Lens-el meg alapvetően valamilyen OCR képes app való erre a melóra, de az eredeti kérdező utána azt mondta még keresgél - pedig biztos hogy mindkét megoldás működik - de nem tért vissza az eredeti kérdező, esetleg kérdezt meg tőle mi lett a dolog vége neki..
-
makoss
veterán
Üdv!
Létezik olyan lehetőleg ingyenes alkalmazás amivel ha a telefonnal lefényképezem a szöveget, mondatokat, lefordítja magyarra?
Ha van ilyen, linkeljetek már, köszi! -
crok
Topikgazda
-
laleeee
őstag
YouTube Vanced 14.10.53 verzióhoz tudna valaki linkelni egy microG apk-t amivel be is tudok jelentkezni
-
pube111
senior tag
Skype beszélgetés közben a teló képét smartwiew átküldöm tévére. A hang viszont a telón szól. Be lehet állítani, hogy a hangot is átküldje? Youtube hangja átmegy.
-
csipuka
senior tag
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Ismertek olyan képrögzítő programot, ami a játék hangját veszi fel és a mikrofon közben tiltva legyen?
Tehát csak a játék közben hangot vegye fel de amit én beszélek közben, azt ne.Van ezek között olyan, ami a lehúzható ikonsorba beköltözik?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Köpönyeg alkalmazás widgetet tudok kitenni? Nálam gyári launcher és nova esetén is itt megáll a tudomány. [kép]
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, mióta pár napja jött egy frissítés vagy Google Assistant aktiválás vagy nem tudom mi a telómra, azóta nem tudok hang alapon címet keresni autóvezetés közben Android Auto-n keresztül.
Szóval a következő a helyzet: korábban tökéletesen működött az, hogy vezetés közben az AA képernyőn megnyomtam a mikrofon gombot, és bármilyen magyar címet tök jól felismert. Pár napja jött valami változás, és azóta ha Andorid Auto-n a mikrofonra tapizok, akkor egyrészt
- felugrik ez a notification a telefonon: [kép]
- és az alábbi üzenetet mondja be nekem a rendszer, érthetetlen "magyart-angolul" verzióban: [link]Természetesen amit én mondok, azt nem ismeri fel, nem is veszi be. Ha a telefonon rákattintok a notification-re (vezetés közben nagyon biztonságos), akkor bejön a Google Assistant és várja tőlem a mondandómat, de kizárólag angolt ismer fel.
Erre van valami megoldás?
-
zhata
senior tag
Megint a háttérben... . Látszólag semmi sem történt, rootolt Android 9, eddig a Swype+Dragonnal gépeltem, de főképp diktáltam. Most este tapasztaltam, hogy a Gboard egyeduralkodó lett, letilthatatlan. Valaki tapasztalta ezt?
-
laleeee
őstag
válasz
zsigomark3 #145962 üzenetére
Kikapcsoltam de nem történt semmi
-
laleeee
őstag
válasz
zsigomark3 #145958 üzenetére
-
tobias40
veterán
True Phone 2.0.3 rev 102 tárcsázót használok nagy megelégedettségemre.
Azt hogyan tudom beállítani hogy ha vkit egy nap többször hívok vagy hív,akkor az csak egyszer jelenjen meg a tárcsázóban és legyen mellette egy szám hogy hányszor volt hívás/fogadás? -
laleeee
őstag
[link] Böngészőből (yandex) ha rákattintok egy beágyazott YouTube videóra, akkor a YouTube-ot szintén böngészőből nyitja meg egy új lapon. Hogy lehetne megoldani, hogy a Vanced alkalmazásban nyíljon meg a videó ?
-
tpeter77
addikt
válasz
balazsbence #145952 üzenetére
Nálam nincs ilyen ikon, különben nem kérdezném.
Esetleg külön engedélyezni kell a Beállításokban?
Játékgyorsítót sem találtam. -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Van egy céges exchange email fiókom amit Gmail alkalmazásban használok.
A problémám, hogy hiába próbálok keresni soha egy találat sincs. Beállításokat átkutattam, de semmi...
Tud valaki javasolni valamit?
Köszönöm
-
tpeter77
addikt
válasz
KisTücsök #145940 üzenetére
sziasztok,
Hasonló programot keresek én is.
Sniper 3D videót rögzítenék, de a játék hangját nem rögzíti a képfelvétel program, csak a saját hangom.
Huawei P9 telóm volt, abban a zárképernyőt lehúzva volt olyan ikon, ami a képernyőképet rögzítette, de a mikrofonból vtte a hangot, nem a játék hangját rögzítette.
Most viszont telót váltottam Xiaomi Mi A1 van, és itt a zárképernyőn nincsen képrögzítő program.
Azt szeretném, hogy vegye fel a videót a program, de ne a mikrofonból vegye a hangot, hanem a játék hangját rögzítse.
Ilyen progit sem tudtok ajánlani? -
crok
Topikgazda
válasz
dokee78 #145947 üzenetére
Egyikre se tudok mit mondani - akkor írjam meg hogy elolvastam de nem tudok rá mit mondani? Ha mindenre megírná mindenki elég sok lenne a törölt off.. Az Exceles kérdésnél pl. nem látok fejlécet, általában a fejlécre szoktak sorrendet állítani de persze enélkül is menne ha lenne adatfeldolgozási lehetőség az appban, talán azért nem lehet. Mondjuk én az Excelt meghagytam PC-re, Android-on SOHA nem kellett még Excelt nyomorgatnom. Ha kellene én először az AndrOpen Office-t, aztán a sima Microsoft Excelt majd a Google Sheets-et próbálnám meg (nem tudom mennyire szabad ilyen külső appokat használnod, mennyire szenzitív az adat).
-
dokee78
félisten
Köszi szépen a segítséget a 2 korábbi kérdésemre!
Biztos láthatatlan a hozzászólásom! -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
sch_a #145804 üzenetére
Nyilván nem segít, de megemlítem, hogy ez nálam is így van. A tabletemen csak akkor kapcsolom be a netet, amikor kezembe veszem, és két használat között több nap is eltelik néha. A wifi aktiválása után megjön minden* olyan értesítés, ami időközben történt, függetlenül attól, hogy azokat a telefonomon már megkaptam, láttamoztam.
Ennek biztosan nem így kellene lennie, hisz semmi értelme, így ezt hibának tekinthetjük.
* talán nem minden, de a legtöbb
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan videórögzítőt amivel a játékok hangját is tudom venni?
-
Kumblee88
csendes tag
Szerintem is sokkal jobb az office lens! Anno használtam camscannert jo volt de nem az igazi!
-
Bozek
nagyúr
Vicces ez a CamScanner. Bár megvettem a fizetős verziót, de bizonyos dolgokhoz Prémium kellene. Ha az nincs, akkor is megoldható elvileg, csak videót kell nézni (könyv scannelését néztem, ott 5 oldalt ad egy videóért). Na és itt jön az igazán vicces rész: AdGuard nem engedi át a videót, így egyből megkapom a scannelési lehetőségeket.
Remélem nem veszik észre, és csukják be a kiskaput.
-
tylerddd
veterán
Helló! Kaptam egy smart keyring-et. A javasolt iTracing2 alkalmazás nem látja, iOS-en egy iTracing nevű azonnal beazonosította.
Tudnátok hozzá javasolni valamit? Elvileg más szoftverrel is mehet, esetleg nem minden funkció fog működni. Ez még mindig jobb lenne, mint most a semmi. Köszönöm!
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Milyen titkosítást végző alkalmazás ajánlott?
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #145917 üzenetére
Ha az app maga nem tud ilyet akkor 99% hogy csak root-al.
-
zeon.hu
nagyúr
Root nélkül van mód egy alkalmazás adatait menteni és visszaállítani?
(Waze. Régebben app és adat mentést a titanium csinálta, de nem működött visszaállítás után. Viszont talán csak adat működne, ha meg lehet oldani, csak most root nélkül.) -
dokee78
félisten
Ez az alkalmazás tudja mérni az USB-n megosztott netet?
Ha nem akkor tudtok erre való alkalmazást? -
nyisziati
veterán
válasz
SzabóTamàs90 #145900 üzenetére
Nyilván nem ez a legfontosabb szempont.
Arra írtam a megjegyzést, hogy Somatom 2019-es kamionjában is Gingerbread van. -
zsigomark3
tag
Total commander alkalmazással próbáld
"https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghisler.android.TotalCommander&hl=hu"
-
crok
Topikgazda
-
oszy
veterán
A torque programot, hogyan lehet teljesen kigyomlálni egy doridos telefonból? Újra kellene telepíteni. Letöröltem, de újratelepítésnél benne voltak az előző adatok.
-
whYz
őstag
Sziasztok
Van egy felesleges androidos telom es szeretnem atalakitani egy ideiglenes riasztorendszerre.
Van egy epitesi terulet eleg ertekes cuccokkal es szeretnem oda kirakni a telot, hogy figyelje a mozgast, illetve kuldjon video kepet ha mozgast lat. Valaki probalkozott mar hasonloval? Van erre a celra bevett app?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest