- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
NandorHUN #140576 üzenetére
Van.A Wishen vettem kb 800 forintért.Egy kis henger,BT-n kapcsolodik a telefonhoz,van rajta egy jack,meg adtak hozzá egy 3,5Jack-3,5Jack átalakítót.Én az utóbbit nem hasznàlkm,yz aljzatba cugtam egy régi Samsung (a kettészedhetős fajta)headset füles részét.Nekem ez a BT headsetem...
Bt aux adapterre keress a neten...
-
Bozek
nagyúr
válasz
NandorHUN #123588 üzenetére
"Nekem nem megy se folder, se playlist, se semmi kivéve az összes zene listát"
Nálam megy mappa és előadó szerint is.
"talán kapunk egy működő Hi-Res audiot (ez kérdéses)"
Ami már működött amúgy a 704-esben is, csak nem 8.0-n. Én még Z5 Compact-on, 7.1.1 alatt megelégedéssel használtam. Most az OpenSL ES HD próbálja ezt helyettesíteni, de azért azzal is vannak még gondok. Nálam szakadozik a zene, ha 192 kHz-re van állítva és be van kapcsolva a MusicFX. De ha leveszem 96 kHz-re a felskálázást, akkor nincs ilyen probléma.
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
NandorHUN #117067 üzenetére
Köszi, közben rájöttem, hogy Open Camerában a hangerő gombokkal is lehet elsütni, az meg eléggé kézre áll selfie-hez. Ez a Dactyl csak azért lenne érdekes, hogy úgy is lehessen, ha úgy akarom.
A kedélyek lenyugtatása végett elmondom, hogy van kompaktom, MILC-em, állványom is (gorillapod-utánzat és nagy is), mégis előfordul olyan, hogy nincs nálam egyik sem, csak telefon, de - horribile dictu - a gyerekkel akarok fotózkodni pl. arcfestés után (neki, nem nekem). -
Somatom
veterán
válasz
NandorHUN #117071 üzenetére
Szelfire gondolsz? Na, ez eszembe sem jutott. Vajon miért?
Egy fényképezőgépet két kézzel fogunk. Sőt! Néha még állványra is tesszük, pedig az egy célhardver, nem egy olyan kütyü, aminél a fotózás csak egy feature a sok közül. De, az előbb megnéztem az FV-5 beállításait. A hangerő gomb beállítható exponálónak. Kipróbáltam, és nekem tökéletesen kézre esik egykezes fotózáshoz. A "profik" meg vegyenek BT -os szelfibotot!
-
air
nagyúr
válasz
NandorHUN #110846 üzenetére
Ennél azért kicsit több kell, hogy egy alkalmazás a topik által ajánlott legyen.
De ezt már többször kibeszéltük."Android olyan szinten átszabható vele"
Egy live wallpaper alkalmazás azért elég messze van attól, hogy az Androidot "olyan szinten" átszabja. Ahogy olvasom, ez inkább kicsit eye candy jellegű dolog, Android átszabásról szó sincs. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
NandorHUN #110848 üzenetére
Youtube tutorial hozzá.
Ezzel együtt se egyszerű, érdemes megnézni. -
beg
veterán
válasz
NandorHUN #110846 üzenetére
Ha mélyebben érdekel, a Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened! topikban sok ötletet találsz. KWGT és zooper módosítások is vannak, azok statikus widgetek.
-
PistiSan
addikt
válasz
NandorHUN #110143 üzenetére
Pár napja ugyan ezt kérdeztem én is, mert hogy semmit nem változtattam, de egyszer csak elkezdte ezt csinálni, én végül akármit csináltam nem lett jó, ugyan úgy jelszót kér mindig.
A 2 faktoros hitelesítés nálam 2015 óra használatban van, ez a probléma meg pár hete jelentkezett, amennyiben sikerül megoldanod, írd majd meg légy szíves. -
user01
aktív tag
válasz
NandorHUN #110066 üzenetére
Ez pont azt tudja, amit szeretnél: [link]
Telepítés után a második parancsikont is a programok között keresd, ne a widgeteknél!Én úgy használom, hogy a "kikapcsoló gomb azonnal zár" opció aktív, így azzal bármikor le tudom zárni a mobilt. A parancsikonnal csak a kijelző kapcsol ki, viszont a biztonságnál beállított 30 perc leteltével automatikusan lezáródik a telefon.
-
macilacus
senior tag
válasz
NandorHUN #110085 üzenetére
Bocsi eddig úgy használtam a telefont, hogy a biztonsági beállításoknál a képernyő lezárásnál csak csúsztatást használtam és úgy működött a feloldás kikapcsolása, pár hete kódot használok és azóta nem használtam ezt a funkciót, most hogy írtad nem megy megnéztem és így már nekem sem műkszik
most kereshetek én is más megoldást, mert bizonyos helyzetekben nekem is fontos lenne
-
törölt tag
válasz
NandorHUN #110088 üzenetére
A power gomb keycode -ja a 26. Ha van root, akkor kipróbálhatod az "input keyevent 26" shellparancsot. Az előbb kipróbáltam Robottal, és működik. Csak a lockot nem tudtam tesztelni, mert nálam másképp működik a lock, a gyári teljesen ki van iktatva, és most elég bonyolult lenne visszaállítani a gyári állapotot.
-
SharpSA
veterán
-
-
sharkybacsi
tag
-
air
nagyúr
válasz
NandorHUN #104452 üzenetére
"MinMinGuard+Xposed nem feltétlenül igényel root-ot ha olyan a bootloadered."
Ezt kifejtenéd picit részletesebben? Mi köze van a rootot igénylő alkalmazásoknak a bootloaderhez?
És sajnos igaza van dekrernek, butaságokat beszélsz:
"https lapokat nem blokkol (csak ha van root ... ugye ...
)"
De blokkol, és ennek persze semmi köze a root-hoz.
-
Deck
titán
válasz
NandorHUN #104452 üzenetére
A fogyasztása szinte elhanyagolható erről van cikk is xdan tesztelték. A reklámok merítenek inkább es blokkolja őket így aksi időt nyerve. Az Adguard jobb mint amiket felsoroltál. A tieidnek kell root az nélkül nem megy.
Https szűrés is van benne. Az eredeti 1.500 ft-os ára aztán nagyon sok.. Az általad ajánlott 2 apo meg nem blokkol mindent fekete kockát hagy néha.Ne írj már hülyeségeket.
-
Narxis
nagyúr
válasz
NandorHUN #104433 üzenetére
Nekem a MinMinGuard-tól crashelt a Rage Reader nevű app de volt pár másik is ami furán viselkedett. Adaway-vel láttam reklámokat böngészőben. Az AdGuard a hufilterrel kiszűrt mindent de biztos vagyok benne, hogy 100%-osan ez se szűr. Volt még 1-2 olyan oldal ami linkre kattintásnál új lapot nyitott amin csak egész oldalas reklámot mutatott, ez a legundorítóbb dolog amit eddig láttam de az AdGuard ezeket is blokkolja, van ahol meg se nyílik, van ahol megnyitás után azonnal bezáródik és van ahol a lap megnyílik de semmit nem mutat rajta. Gondolom a használt filtereken múlik.
-
air
nagyúr
válasz
NandorHUN #104433 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy miért jobb 2 program, mint egy.
Az Adguard egyedül megoldja azt, amihez te 2 alkalmazást használsz, dupla annyi erőforrás fogyasztással.
De ha szerinted ez jobb és hatékonyabb, akkor használd így.
Én biztosan nem fogom."Egyébként nincs olyan, hogy legjobb reklámszűrő"
"legjobb a programokon belüli Adblockra."
Most akkor van, vagy nincs?
Ne haragudj, de nem tudlak komolyan venni, ha egy hozzászóláson belül ellentmondasz saját magadnak. -
törölt tag
válasz
NandorHUN #104346 üzenetére
Fel sem települ? Minden alkalmazások között sincs ott?
Bármelyik Chrome v50-től. Itt az XDA link. Töltsd le az "ChromeCustomizations.apk"-t.
Másold az apk-t ebbe a mappába. (mappát hozd létre) > system/app/ChromeCustomizations/ChromeCustomizations mappa engedély: drwxr-xr-x
a bemásolt apk engedély: rw-r-r..teló reboot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EAFC 25
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged