- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Google musicban nem lehet valahogy szűrni, hogy ne hozza ki az összes zenémet, csak amiket én akarok?
Feltettem az összes zenémet, kb 2000, de ebből kb 500 ami lényeges, a többi csak biztonsági mentésként van fent, és bármikor jól jöhet, de így ha megnyitom neten, vagy a programban, akkor mind ott van, nem lehet valahogy fontossá tenni a fontos zenéket?
-
psg5
veterán
Alapvetoen hol talalom meg hogy ugy allitsam a telefont hogy frissiteseket, playből valo letolteseket csak toltes kozben csinaljon?
+ melyik billentyuzet ami nagyobb betumeretekkel rendelkezik illetve alap androidon (konkretan galaxy a3 2016) hogy lehet allitani hogy nagyobb betuket hasznaljon a billentyuzet? Valamint ikonmeretet, ikonbetumeretet csak launcherrel lehet valtoztatni?
-
droti25
őstag
Tudtok ajánlani titanium backup-hoz hasonló alkalmazást amihez nem kell root és át tudom menteni az adataimat egy nem rootolt készülékre?
-
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Friss, lehetőleg material design galeria alkalmazást keresek, quickpicet és az LG gyári galéria appjat váltaná.
Köszönöm!
-
zhata
senior tag
válasz
MasterMark #111887 üzenetére
Így is lehet mondani. De beégés csak akkor van, ha meggyújtod.
Részemről befejeztem. -
zhata
senior tag
válasz
ollie #111882 üzenetére
Érdekes, hogy miként változnak a terminus technicusok.
LCD és társainál nincs beégés, csak olyan fizikai-kémiai pl. folyadék-kristályokkal kapcsolatos folyamatok, amelyek végeredménye olyan, mintha "beégne" a képernyő.
(Ezt a kifejezést a CRT- től örökölte, ahol ténylegesen is van beégés.) -
psg5
veterán
Sziasztok!
Always On kijelző esetében (galaxy A5 2017) beállítható, hogy az idő mindig egy helyen maradjon? Vagy kiméli a kijelzőt ezért ugrál időről-időre? -
Somatom
veterán
válasz
7Sony7 #111874 üzenetére
Értem. Osztom Ollie álláspontját, de ettől függetlenül E-Robottal szívesen segítek összehozni. Ha Tasker -rel szeretnéd, akkor pedig Bozek tud segíteni. Megnéztem Robotban a lehetőségeket, és úgy tűnik, hogy nincs szükség az értesítés "elkapására", mert közvetlenül is tudja kezelni a külső tárolókkal kapcsolatos eseményeket. Sőt! Külön esemény van a hibás eltávolításra.
-
válasz
7Sony7 #111874 üzenetére
Nem fogják elfogadni bizonyítéknak, ha mondasz egy számot, hogy ennyiszer dobta el a kártyát a telefon.
De a legegyszerűbb, ha veszel egy új kártyát, és azzal próbálod ki. Hiába nem volt gond a kártyával az előző telóban, előbb-utóbb tönkremegy, és az is lehet, hogy most jött el az ideje.
-
Somatom
veterán
válasz
7Sony7 #111870 üzenetére
Ahogy Bozek írta, automatizálóval megoldható, csak van ezzel egy kis bibi. Azt nem tudja számolni, hogy hányszor tud még megtörténni, mielőtt odalesznek a kártyán levő adatok a leválasztás nélküli eltávolítások miatt. Úgyhogy sztem nem számolgatni kellene, hanem sürgősen javítani a hibát (pl. érintkezők pucolása).
-
7Sony7
addikt
üdv. a telóm néha pittyen egyet, és kiírja, hogy sd kártya visszahelyezve. valami hiba lehet. hogy tudnám ezt naplózni, hogy tudjam hányszor történik meg?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
fecus #111864 üzenetére
Ha nem megy máshogy, Quick shortcut.
Megkeresed benne, kiteszi. -
válasz
atillaahun #111865 üzenetére
Igen. Köszönöm.
-
atillaahun
veterán
-
Be tudom állítani valahogy, hogy egy menüpontot (Beállítások/Akkumulátor/Nagy fogyasztású alkalmazások) Egy ikonról egyből elérjem?
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Arra van valami mód, hogy Youtube netes felületen (m.youtube.com) beállítsam a felbontást? Legtöbb video szar minőségben 480p ben töltődik, én szeretném 1440p nézni őket, mint appon belül, csak épp mobile site-on.
Erre van valami megoldás?Köszönöm
-
kovisoft
őstag
válasz
meko1 #111853 üzenetére
Én a Gravity Screen - On/Off appot használom, ennél nem csak a közelségérzékelővel tudod vezérelni a képernyő ki-bekapcsolást, hanem emellett azt is meg tudod adni, hogy pl. fejjel lefelé fordítva (egy adott szögtől kezdve) kapcsolja ki a kijelzőt. Ha fejjel lefelé van a zsebedben a telefon, akkor véletlen bekapcsolódás esetén rögtön kikapcsolja a képernyőt.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek (ha van), ami pl. widgeten kijelzi a csatlakoztatott bluetooth headset töltöttségét. MIUI-t használtam eddig és azon jól látható volt a töltöttségi szint az értesítési sávon, de most LineageOS-re tértem át és azon alig látható kis oszlop jelzi az akkuszintjét a bt eszközöknek. Nem olyan érdekel, ami megsaccolja a használat függvényében az akkuszintet, hanem ami a bt eszköz által küldött adatot alapján jelzi a töltöttséget. -
beg
veterán
válasz
Heisenberg69 #111854 üzenetére
De nem ám. A push a legtakarékosabb.
-
meko1
tag
olyan alkalmazást keresek,amivel végre elérhetem,h. a telefon képernyő-ki után ne kapcsoljon be 'magától',pl.
a zsebemben,és induljon bármilyen program(a nem-telefonálást már call confirm-mel biztosítottam);nem jelszó.
számzáras is ilyesmi progikra gondolok,köszönöm,üdv/smart screen,screen off-on,hasonlók,nem,vagy nem jól állítok valamit/ -
MasterMark
titán
válasz
darvinya #111851 üzenetére
Van egy hosszú randomgenerált email cím, amit az outlook ír mikor belépek és megnézem. Illetve most az Outlook app is írja, ebből van kettő is, illetve amit én csináltam alias.
szerk.: Közben épp észhez tért a telefon, és hirtelen minden app-ot elkezdett frissíteni. Hátha utána jó lesz.
-
darvinya
titán
válasz
MasterMark #111850 üzenetére
Szerver azonosító=szervertől kapot email cím, de nem felhasználói név.
„Gmail” cím nálad felhasználói név/Nick név, mint itt MasterMark.
Ezért tudod Saját szervernél használni, mint itt. -
válasz
Heisenberg69 #111836 üzenetére
Miért 10 percenként? A push akkukímélőbb, kivéve ha mondjuk percenként kapsz emailt.
-
darvinya
titán
válasz
MasterMark #111847 üzenetére
Azért csinálja ezt, mert te szerver azonosító cím helyére írod a felhasználói nevedet.
Nekem így épül fel:
-xxxxxxx@live.com
-felhasználói nevem/jelszómViszont te ezt szeretnéd, hogy beazonosítjon(amit csak saját felületen működik, mivel ilyenkor szervert hívod meg) szerver kezelő app-ban
-xxxxxxx@live/hotmail/outlook
-felhasználói neved/jelszód
Tehát kimarad valódi fiók címed, amit elküldhetsz másik saját @(pl: gmail) címedre próba levélben böngészőből OutLook fiókodból. -
darvinya
titán
válasz
MasterMark #111845 üzenetére
…MS oldalához hasonló bejelentkezős képre, és ott már elfogadja a gmail-os címemet.
De ez a felhasználói neved, nem fiókod címe, mert az minden szervenek sajátja. -
MasterMark
titán
válasz
darvinya #111837 üzenetére
Hát ez már ott rosszul van, hogy ez a cím már használatban van.
Ugyebár a gmail accommal be vagyok már jelentkezve.
Outlook appban találtam egy kiskaput, ha rossz email-t adok meg, akkor átdob az MS oldalához hasonló bejelentkezős képre, és ott már elfogadja a gmail-os címemet.
Viszont ez valahogy nem tűnik 100%-osnak. Kontaktokat nem látom, de a naptár meg az emaileket igen.A naptárat hogy lehet átszinkronizálni a googlés naptár alkalmazásba?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #111842 üzenetére
Aquamail +1 , elsőre bonyolultnak tűnik. Aztán hozzá se kell nyúlni utána.
-
darvinya
titán
válasz
Heisenberg69 #111842 üzenetére
Outlook egyszerű..
Sokkal bonyorultabb, mint Gmail, ráadásul buta. -
Heisenberg69
senior tag
-
darvinya
titán
válasz
Heisenberg69 #111840 üzenetére
Ne a Outlook app-ot használd. [link]
Itt tudsz megadni időközként is.Viszont egy @ levél kép nélkül 10kB, persze nem lexikon szövegű.
-
air
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #111836 üzenetére
Nem lehet állítani. Csak push van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ollie #111828 üzenetére
Mondjuk automatizálóval meg lehetne oldani, legalábbis a bejövő hívást mindenképp. Én megcsináltam Tasker-ben, mivel nem hordom magamnál mindig a céges telefont, az arra érkező hívásról meg szeretnék értesülni. Ha jön egy hívás (vagy egy e-mail), akkor AutoRemote segítségével átküldi az értesítést a magántelefonomra, így mindig látom, ha keresnek. Szerintem a kimenővel is megoldható, bár ezt sose próbáltam.
-
darvinya
titán
válasz
MasterMark #111834 üzenetére
Tehát:
@live/hotmail/outlook cím megadás után felhasználói neved gmail cím, de ezt minden nélkül elfogadja, mivel ez bármi lehet.Akkor javaslom ezt.[link]
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Az Outlook app-ban, hogy tudom beállítani, hogy a fiókjaim milyen időközönként frissítsenek? Nekem nem kell, hogy push legyen, elég ha 10 percenként szinkronizálnak.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
macgywer #111831 üzenetére
Ezek a programok nem erre vannak kitalálva, de ha jól rémlik, akkor amit ajánlottam az Tasker kompatibilis, tehát automatizáló alkalmazással megoldhatónak kéne lennie, hogy indítson egy mentést hívás/sms küldés/fogadás után közvetlenül.
Ebben már én nem tudok neked segíteni részletesebben, de erre kutakodhatsz tovább.
Az pedig egyik példa képen (konkrétan a második) is rajta van, hogy hívásnaplót is kezel a nevével ellentétben.
-
darvinya
titán
válasz
MasterMark #111826 üzenetére
Már bocs, de MSN-hez regisztráltál gmail címmel, nem tárolóhoz.
Tárolóhoz saját címet ad, s ez össze van kapcsolva.Tehát gmail cím csak bejelentkezéshez van, nem tároláshoz, mert azt saját címe alapján tárolja.
Pl: nekem van gmail és live @ címem, s két tároló második elérésnek megadva, de mindegyik saját címén tárol.
-
macgywer
tag
válasz
bendess7891 #111824 üzenetére
Kipróbáltam!Ez csak az sms-eket menti le,hivásnaplót nem.Percenkénti legkisebb időközönként.Azért köszi!
Olyan app kellene ami azonnal lement egy tárcsázott,fogadott hívást,vagy elküldött,fogadott sms-t még ha azonnal ki is törlik.
-
MasterMark
titán
válasz
ollie #111811 üzenetére
MS account-ként próbálnám hozzáadni, de mivel látja a gmail-es címet kiírja, hogy google account-ot nem itt kell...
Gmail app-hoz hol adok hozzá MS fiókot? Illetve mint mondtam nem a levelek kellenek, hanem a naptár és a névjegyeim.
air: Így van, elég régi a fiókom. Akkor még a gmail-os címre regisztráltam be. Eddig soha máshol nem volt ezzel gond.
-
macgywer
tag
válasz
bendess7891 #111824 üzenetére
Szia!Próbáltam valami hasonló nevüt,azal az volt a baj hogy csak bizonyos időközönként menti le ( azt hiszem legrövidebb 30 perc),nem rögtön az sms elküldése,a hívás fogadása,tárcsázása után.Ez az app az sms elküldése ,hívás esetén hívás után rögtön lementi?
-
bendess7891
csendes tag
válasz
macgywer #111823 üzenetére
Hali,
Én ezt használtam SMS és hívásnapló mentésre: SMS Backup & Restore
Tud időzítést és felhőbe (GDriver, OneDrive..) mentést is.
-
tomy86
addikt
válasz
WhiteWalker #111820 üzenetére
A neten (pl. az xda-n) keresve több verziót is találni, de előre szólok, hogy nincs recept. Például volt olyan safetynet verzió, ami nem működött azzal a magiskkel, amit a magisk manager letöltött és telepített, de amikor kicseréltem a a magisket arra, ami az aktuális miuihu romban volt, akkor minden rendben ment, pedig mindkét magisk verzió v12.0 volt. Később újra kellett telepítenem a romot és akkor már ugyanez a kombó ismét nem volt hajlandó működni. Akkor álltam vissza a supersura
-
tomy86
addikt
válasz
WhiteWalker #111817 üzenetére
De fut. Csak éppen magisk és rom verziótól függően random eldobálja a rootot (pl. telefon újraindításkor vagy repülő módból visszatéréskor), ill. az is ötletszerű, hogy melyik safetynet verzió melyik telefonon, melyik magisk verzióval hajlandó működni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #111816 üzenetére
Lejárt a szerk.idő.
Annyival kiegészíténem , hogy MIUI rom GD 7.2.24 van a készüléken.
Ezek szerint MIUI-n nem fut a Magisk
De lehet én értem rosszul. -
WhiteWalker
nagyúr
Felraktam a Magisk appot. Minden ok , egyedül Safety Net hibája van , a státus állapotnal ( legalsó ) , valami CTS profil missmatch hibát ír ki.
Letöltött automatikusan valami zip fájlt is . Magisk_V12 verzió szamut.
Ezt felrakta vajon vagy nekem kellene twrpbol tallozva telepíteni? -
válasz
MasterMark #111807 üzenetére
A gmail apphoz add hozzá a google/microsoft accountodat, de ne gmail accountként, hanem microsoft accountként (outlook, hotmail and live). Elvileg lehetséges.
mod: nem tudom ,hogy a naptárat így szinkronizálni fogja-e
mod2:
Amúgy meg az Outlook apphoz ugye nem gmail accountként próbáltad hozzáadni a microsoft accountodat? -
air
nagyúr
válasz
ollie #111809 üzenetére
Olvasd tovább! Nem Google fiókról van szó, hanem a Microsoft fiókjának gmail-es cím az azonosítója.
Még anno az MSN-es, WindowsLive-os időkben bármilyen email címet lehetett Microsoft (akkor még MSN) fiók azonosítójának megadni.Nem. Kezel Yahoo-t, iCloud-ot, Google-t és tetszőleges IMAP-ot.
-
válasz
MasterMark #111800 üzenetére
Miért, eddig elfogadta? Amúgy miért nem használsz gmail appot?
mod: aha, ez így bonyolódik. Az Outlook app nem csak Exchange-es emaileket kezel?
mod2: a play áruházas leírása szerinte működnie kell gmail accounttal is. De szerintem nem érsz vele semmit, mert akkor a google naptáradat fogja szinkronizálni.
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #111807 üzenetére
Szerintem ez nem fog működni.
2 különböző fióknak nem lehet ugyanaz a címe.
Ötletem sincs, hogy hogyan lehetne megkerülni a problémát.
De mondjuk milyen ötlettől vezérelve lett a Microsoft fiókodnak egy gmail cím az azonosítója? -
DS39
nagyúr
válasz
MasterMark #111805 üzenetére
Szerintem az úgy email fiókként nem használható, mert akkor két helyre jönnek a levelek? Gmail és Outlook?
-
DS39
nagyúr
válasz
MasterMark #111802 üzenetére
A Google fiók is szinkronizálja a naptárat és a névjegyeket.
-
air
nagyúr
válasz
MasterMark #111802 üzenetére
Ezt nem értem.
Miért kell a Google fiókhoz az Outlook, hogy a naptárat és a névjegyeket is áthozza?
Honnan hozza hová?
Ha a Google fiókod be van állítva, akkor kapcsold be a szinkronizálást! A névjegyeket és a naptárat is látni fogod a saját alkalmazásában. -
air
nagyúr
válasz
MasterMark #111800 üzenetére
Használod a Gmail saját appját.
Amiben egyébként lehet Exchange fiókot is beállítani.
Fordítva még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest