- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erer1000
őstag
a topic elején levő app listában reklám blokkolónál melyik tud olyat hogy nem csak böngészőben, de minden appnál blokkolja a reklámokat?
illetve meg lehet oldani valahogy hogy youtube ne álljon le ha háttérbe rakom?
kezdő droidos vagyok, 4 napja van Blackberry Priv-em, még csak ismerkedek BBOS10 után vele
-
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Melyik a legpontosabb időjárás applikáció? Fizetős is jöhet.
-
oszi666
őstag
SZiasztok, a onenote-nak nem kéne a háttérben is szinkronizálnia? Mindig csak akkor frissíti magát, ha megnyitom. Galaxy s7 7.1, wifin
-
törölt tag
Sziasztok!
Google Chromeban hogyan lehet letiltani a kezdőlapon megjelenő híreket? Pár hónapja még sikerült ezt beállítanom, de az utolsó néhány verzió óta nem.
Köszi előre is! -
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Tud valaki olyan appot mondani ami a PC képét kivetíti telora, és kezelni is lehet vele...? Splashtop volt ilyen, de egyszerűen hetente meghülyül az avast miatt és nem látja a teló a pct.. meguntam... más esetleg??
-
Somatom
veterán
válasz
gyurkikrisz #111568 üzenetére
Ezt nem tudtam. Tekken 3 -at játszottam Android PS emulátorban, Amlogic S802 -es miniPC -n. Az biztos, hogy nem volt kamu. Újabbakkal nincs tapasztalatom.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! játszik itt valaki az asphalt extreme játékkal? ha igen, tudna nekem segíteni? köszi előre is!
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #111566 üzenetére
Pötyögd be a Gugliba, hogy "PS4 Android emulator", és szűrd a videókra!
-
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #111564 üzenetére
Bocs, nem vagyok gamer! Miért kell streamelni? Az emulátor az warez?
-
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy elérhető playstation 4 remote play (streamelve való játszásra alkalmas) program androidra (galaxy s8) úgy hogy ne kelljen rootolnom ? (ha nem ide való akkor légyszíves írjátok, hogy inkább s8 v ps4 topcikban lenne a helye? ) Köszi előre is a segítséget.
-
PistiSan
addikt
Én ezt használom: WiFi FTP szerver (server)
Elindítom, rá bökök az indít gombra és kész is, illetve ha nincs router a közelben, akkor előtte bekapcsolom a hotspotot.
-
darvinya
titán
Erre tudtok megoldást? [link]
-
lck
senior tag
Helló ! Van olyan böngésző, vagy böngésző beállítás, amelyik itt a fórumban egy adott témából való visszalépés után, frissítés nélkül automatikusan lenullázza az olvasatban üzenetek számát ?
-
bexinho23
őstag
Erdei kerékpározáshoz keresek olyan GPS alkalmazást, ami jól kezeli a letölthető túristatérképeket. Tudnátok ajánlani?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
< CyberBob > #111545 üzenetére
Nem viszi.
-
< CyberBob >
őstag
Ki tudnátok próbálni, hogy a PowerAmp viszi-e az innen letöltött .pls fájlt?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #111537 üzenetére
Az nem saját screenshot, hanem innen linkelte. Ez a bétában van csak benn. 6-os alatt nekem is ment még a Z5 Compact-al, 7-es alatt már nem. De olvasva a PowerAMP fórumát, Samsung-on megy Nougat-nál is, tehát változó, hogy melyik telefonnál működik. Mindenesetre elvileg a nem béta verzióban már menni fog a többin is, amelyik támogatja a Hi-Res Audio-t.
-
Kékes525
félisten
válasz
PofaJenö #111538 üzenetére
Ezt nem értem. Az unlocker az nem program, azzal nem tudsz mit csinálni, az önmagában nem jász le semmit, az csak egy feloldó kulcs. A trial az egyedüli program, ami trialként müködik először, és ha kifizetted, azaz letöltötted hozzá a kulcsot, az unlockert, átalakul a teljes verzióvá. Ha az unlockerre ráklikklesz, akkor a teljes verziójút indítja el, amiben ki tudod kapcsolni, hogy tüntesse el az ikont. Ezt a beállítások==>névjegy(alul) tudod elérni, itt kikapcsolhatod, hogy ne mutassa az unlockert. Tehát csak 1 program van, akár megvetted, akár nem. Amúgy nekem is a fizetős van meg, ami anno a triál volt, de az unlockerrel átalakult teljessé. Nekem is akkor 2 ikont mutatott, de az indítás után eltüntettem, ahogy fentebb írtam.
(#111540) Bozek: Hoppá!
Az más.
"Samsung-on megy Nougat-nál is" Ez jó hír a részemre, S6-om van.
-
PofaJenö
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #111531 üzenetére
Az alap, hogy magasabb verziószámot kap, mivel újabb verzió lesz. Talán ebben a hónapban már kijön, de mivel egyszemélyes fejlesztőről van szó, semmi sem lehet biztos.
Mire érted, hogy használom-e?
(#111532) laskr99: Android játékok topik.
-
laskr99
addikt
Üdv!
Lehet a tab nem küldte el a hsz-t.
Valaki tudna abban segíteni,hogy le tudja szedni nekem és felrakni egy tárhelyre ezt a két alkalmazást?
1
2Nem kompatibilis se a tabommal és se a telefonommal. Neten meg nem találtam meg. (Nem tudom,hogy mivel ingyenes ez is warez-e de ha igen javítsatok ki.)
Köszönöm!
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #111527 üzenetére
Ugyanaz vonatkozik a bétára is, mint a trialra. Ez nem külön alkalmazás, hanem egy újabb verzió, ami egyelőre csak tesztelésre van.
(#111529) Kékes525: Igen, frissíti.
-
Kékes525
félisten
válasz
< CyberBob > #111527 üzenetére
Bármelyiket megteheted. Én már mindkét megoldást sikerrel használtam.
Az Outputban van a HiRes.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Kékes525 #111525 üzenetére
Még egy dolog.
Melyik megoldás jobb, ha telefonon veszem meg közvetlenül a Play áruházból vagy PC-n lépek be és ott fizetek. Ha nem muszáj nem bankolnék telefonról.
Most hatos Android van a telefonon. (Redmi Note 3 SE)Bozek: neked is köszönöm. Amúgy a béta az ingyenes / reklámmentes?
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #111523 üzenetére
Igen, igen, nem.
A feloldó esetében be lehet állítani, hogy ne jelenjen meg az alkalmazások között (legalábbis a programtárban), így csak egy lesz.
Hi-Res csak a bétában van, amit innen letölthetsz, vagy itt tudsz bekapcsolódni a bétatesztelő programba. Utóbbi esetben a Play-en is megjelenik a legújabb béta, persze nem a jelentkezés után egyből, kell hozzá egy kis idő.
-
Kékes525
félisten
válasz
"Utána két verzió lesz fent vagy a trial eltűnik?" Csak egy verzió van, ami először trialként jelenik meg. A feloldó az nem program az csak a feloldó kulcs. Az feloldó kulcsot eltudod tüntetni, a feloldón belül, amikor már ellenőrizte a jogosultságodat.
A 7-es alatt nem jelenik meg a "HiRes". Valószínűleg a 3-as sorozatú verzió fogja a 7-esben támogatni. -
< CyberBob >
őstag
válasz
Még annyi, hogy a mostani ár (1200 Ft) akciós és ha igen lehet tudni, hogy meddig tart? Mintha korábban drágább lett volna.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Bozek #111519 üzenetére
Vagyis akkor töltsem le a trial-t majd telepítsem rá a fizetős feloldót. Utána két verzió lesz fent vagy a trial eltűnik?
A fizetős verzióban már van Hi-Res Audio, vagy még ahogy írtad csak a bétában és később kerül be a véglegesbe?
A PowerAmp webrádiós képességeit valaki más megerősítené?
Kékes525: akkor van ilyen kapcsoló?
Egy ilyet találtam: [link] . -
Kékes525
félisten
válasz
< CyberBob > #111518 üzenetére
Én 2016. szeptember 3. dátumot látok a trialon. Amit írsz az nem a trial, hanem a Poweramp Full Version Unlocker, a feloldó kulcs. Szerintem a Hi-Res Audio-t be kell kapcsolni, ha működtetni akarod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #111518 üzenetére
A Play-en a fizetős PowerAMP csak egy minimális méretű alkalmazás, aminek a segítségével feloldod a próbaverzió időkorlátját. Tehát hogy az mikor frissült, az nem lényeges ebből a szempontból.
A Hi-Res Audio esetében csak azt kell kiválasztani, hogy milyen kimenetnél (pl.: fülhallgató) használja. De a Play-en alapból fent lévő Trial-ban szerintem nincs benn, csak a bétatesztelők férnek hozzá ahhoz a verzióhoz onnan, a többiek meg a hivatalos weboldalról.
Webrádiót sose próbáltam. De ha a PowerAMP-nak nem is ez a célja.
(#111512) PofaJenö: Ha OTG képes a készülék, akkor rákötsz OTG-n egy egeret és már tudod is kezelni. De ez tényleg nem ide való.
-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
atillaahun #111516 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt miért nem lehet gyárilag beletenni a rendszerbe...
-
atillaahun
veterán
válasz
zsoltzsolt #111515 üzenetére
Erre már nekem is nagyon viszket a tenyerem, mióta nincs custom ROM a telómhoz (bár root szerencsére megoldott).
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki tudna segíteni, hogy miként tudnám az értesítési sávra kiíratni valahogy a pontos idő mellé a dátumot is? Rootolni meg ilyesmiket nem szeretnék. Yoga tab 3 8
Előre is köszönöm! -
hzx0
aktív tag
válasz
Kékes525 #111510 üzenetére
Persze de nagyon elavult adatokat mutat. Ezzel próbálkozok Lost Android de nem sok sikerrel. nem küld vissza smst
-
Kékes525
félisten
Telefon nyomkövető Ezekkel próbálkozz, addig, míg az akksi bírja. A GPS be van kapcsolva? Cerberus Lopásgátló "A szoftver automatikusan bekapcsolja a GPS-t ha az ki van kapcsolva, amikor megpróbálod meghatározni a készüléked helyét (Android 2.3.3 vagy frissebb esetén) továbbá megvédhető a jogosulatlan eltávolítástól is. " Ez be is kapcsolja.
A Google helyelőzményekkel is próbálkozhatsz. [link]
-
hzx0
aktív tag
Tegnap lányom elhagyta a teloját. Még kicsörög remélhetöleg nem találta még senki meg. Sajna google eszközkezelő nem tud csatlakozni. Elvileg appot tudok rá küldeni. van esetleg valami app amit rá lehetne küldeni és megbirjuk találni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest