- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Sziasztok
A Swype + Dragon 3.0.0 nincs meg valakinek -
törölt tag
válasz
gyulank #109996 üzenetére
Újraértelmeztem, és a Foobar -nál azt hiszem, hogy leesett a tantusz. Te nem SMB tallózást, hanem full hálózati támogatású zenelejátszót szeretnél. Ebben nem tudok segíteni. Csináltam ilyet régebben GoneMad -del, és CIFS csatolással. De, amióta Androidon emulált tárhely, meg aktív selinux van, azóta még nem sikerült CIFS csatolást összehoznom, pedig nagyon szeretném. Egyes Sony telók gyárilag tudnak CIFS -t. Ha az megy, akkor bármilyen zenelejátszó jó, mert az a csatolás kernel szintű, OS szinten már minden alkalmazás helyi mappaként látja a hálózati megosztást.
-
törölt tag
válasz
gyulank #109996 üzenetére
Annak pont úgy kéne működnie, mint bármilyen kutyaközönséges SMB tallózásnak. Kiválasztod, lejátsza. Amit leírtál, az nekem vmi szerver oldali jogosultság elutasításnak tűnik. Azt meg nem értem, hogy milyen keresést, meg lejátszási listát szertnél. Eddig ilyet nem említettél, csak SMB tallózást.
-
PistiSan
addikt
válasz
darvinya #109993 üzenetére
Köszi a válaszokat, el van mentve a jelszó, 2 lépcsős azonosítást használok, otthoni a gép, meg van jegyezve a gép is a jelszó mellett.
Ezt hol tudom megnézni?
3. Nincs felvéve biztonságos eszközök közéAz androidos eszközeimen a google play alkalmazáson keresztül tökéletesen tudom szabályozni a jelszó kérést, viszont böngészőben ilyet nem találok.
-
gyulank
addikt
válasz
#79335424 #109974 üzenetére
Olyan is van, de én a keresésre mentem, és kiadta, és ha rámegyek, kiírja a megosztásokat, rámegyek valamely mappára, és access denied. Hosszan nyomtam az ikont, és szerkesztettem, és beírtam. De ennek nem így kellett volna menni. Rámentem a play ikonra, és most azt írja, hogy fájlok hozzáadása. Ugye nem másolja a mobilra? Ha igen, hova? Foobarral hogy kell? Mert hát ezzel nem tudok semmit csinálni, nem látom a lejátszási listát, csak a következőre mehetek, ami akármi lehet.
-
tahepa
senior tag
-
PistiSan
addikt
A google play webes felületen minden telepítés előtt kéri, hogy adjam meg a jelszavam, régen nem csinált ilyet, nálam változott valami, vagy ez egy új biztonsági szabály?
Play áruházból, androidos appon keresztül gond nélkül települ minden. -
7Sony7
addikt
Üdv. Rootoló progit keresek a telómhoz. (Huawei y3 II) Sokat találtam, ami azt írja, hogy működik, pedig nem. Hol lehetne legvalószínűbben találni hozzá? Ismertek valami konkrét weboldalakat, valamit?
-
törölt tag
válasz
Tökimanó #109985 üzenetére
Igen. Csak ennek a kettőnek az Androidos verziójához van beépülő. Magának a LastPass alkalmazásnak a használata sztem semmivel sem kényelmesebb, mint bármilyen más jelszókezelőé. Úgy gondolom, hogy egy jelszókezelő akkor jó, amikor egyáltalán nem kell vele foglalkozni a használat során. Egyszer felviszek egy új oldalt, és onnantól teszi a dolgát. Nem másolgatok, nem engedélyezgetek, illetve csak akkor, ha én úgy akarom.
-
törölt tag
válasz
Tökimanó #109981 üzenetére
A jelszavaid kódolt formában a LastPass szerverére szinkronizálódnak. Ezért tudod elérni webes felületen is. Bármin hozzáférhetsz a jelszavaidhoz, ha egy LastPass kliensbe bejelentkezel a user/pass -oddal (vagy, webes felületen). Ezért is hívják így, mert ez az utolsó jelszó, amit meg kell jegyezned.
Egyébként a LastPass -t Androidon csak akkor javaslom, ha Dolphin -t, vagy Firefoxot használsz. Ebben az esetben viszont ne a LastPass alkalmazást telepítsd, hanem az adott böngészőhöz való LastPass beépülőt! Még egy javaslat. Ha módodban áll, akkor az alap készletet inkább egy PC -s LastPass klienssel alakítsd ki, mert az Androidos pluginon keresztül egy új felvitel nem olyan kényelmes, mint PC -n. A PC -s plugin ugyanis automatikusan érzékeli az új oldalt, és felajánlja a LastPass -ba történő felvételt. Az Androidos böngészős beépülőkben viszont csak kitöltési automatizmus van, felvételi nincs.
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Felraknám a LastPass jelszó kezelőt a telefonra. Érdekelne hogy készülék probléma esetén mi lesz a jelszavakkal? Úgy értem ha pl. gyári visszaállítást kell csinálnom akkor az appnak annyi. Vagy ha teljesen behal a telefon akkor is ez a helyzet. Tehát újból fel kell telepítenem a jelszó kezelőt. Mi történik az addigi jelszavakkal? Az új telepítés után az app tudni fogja a mentett jelszavakat? Vagy milyen módon tudok belépni oda ,ahol előtte az appal generáltam a jelszót?
-
törölt tag
válasz
Tuomas #109971 üzenetére
7 -es droidom nincs, de 6 -oson tökéletesen működik. A jelszavas aggályod érthető, ezt a kockázatot írtam is korábban. Ha a szinkront kikapcsolod, akkor sztem nem jelent nagyobb veszélyt, mint bármilyen más app, ami hozzáférhet a vágólaphoz. Nálam a LastPass miatt a jelszavaim nem kerülnek vágólapra, de ezek manuálisan is egyszerűen eltávolíthatók a Clipper -ből.
-
SharpSA
veterán
válasz
Tuomas #109971 üzenetére
Tökéletesen, hibátlanul működik, szerintem nincs mit tovább fejleszteni rajta.
Be lehet állítani, hogy az értesítési sávon jelenjen meg egy megerősítés, hogy elmentse az éppen kimásolt szöveget (Settings - Clipboards & clippings - Confirm before saving). Így másoláskor az értesítési sávon megjelenik a New clipping és a tartalom. Ezután ha kell, akkor a SAVE-vel mentve lesz, ha nem akkor a DISCARD-ra lehet nyomni. -
terra052
őstag
válasz
kalapacsolok #109975 üzenetére
Runtastic appok is szinkronizálnak a runtastic.com fiókba.
-
Jofi81
őstag
válasz
kalapacsolok #109975 üzenetére
Google Fit?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Olyan applikációt keresek, ami modern, jól használható a testsúly-fogyás monitorizálására. Eddig a libra appot használtam, de a nagy baj, hogy ez nem tudja az adatokat automatikusan szinkronizálni, menteni. Mit javasoltok, ami ilyet is tud?
-
törölt tag
válasz
#79335424 #109973 üzenetére
Bocs, lekéstem! A nyitóképen az ikon melletti helymeghatározásra tapizz, és válaszd a LAN -t! Aztán bökj a menü pöttyökre, válaszd a lehetőségeket, nyomj egy vissza gombot, és újra bökj a pöttyökre! Ekkor meg kéne jelenjen egy menü, amiben van "új szerver megadása" opció. Arra bökve ezt kéne kapnod:
[kép] -
gyulank
addikt
válasz
sbwolf #109970 üzenetére
Attól még a samba megosztásomnál ezt csinálja, windows-on nem próbáltam, linuxon többet vagyok. Lényeg, hogy évek óta nem tudok így lejátszani, és ha itt megkérdeztem, csak annyit írtak, hogy bármilyen upnp, vagy dlna program jó. Ez is több éve volt, akkor badás telefonnal nem tudtam, de androidossal se tudom.
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Nézegetem ezt a clippert, de két dolog tartott eddig vissza a használatától, megvételétől:
1. Utolsó frissítés 2016 nyarán volt. Mennyire működik hibátlanul, a progi, tudni-e róla, hogy a fejlesztő nem fejleszti tovább?
2. Jelszavak másolása miatt (safe in cloud) vannak aggályaim, hiszen ezek is megjelennek majd a a programban. Erre nincs valami beállítás, hogy azokat ne tárolja el? -
Figur10
tag
Sziasztok.
Ha esetleg valakit érdekel most ingyenes a Root Call Blocker Pro -
98bja
senior tag
Sziasztok
Az Instagrammal lenne egy kis problémám. Az a helyzet, hogy a beépített kamerája stabilizalva van. Nagyon idegesítő, mert nem elég hogy vág a képszélekből, de még szarul is néz ki... Erre vonatkozó beallítás nincs az alkalmazáson belül...
A telefon rootolva van, átnéztem már az összes xml fajlt a shared_prefs mappaban hátha van egy olyan rész ahol át tudom írni a true-t false-ra, de nem talaltam... Valami ötletet nem tud valaki?
Huawei P9 Lite -
DS39
nagyúr
válasz
SheriffHUN #109959 üzenetére
Vedd ki az aksit, tedd vissza, bekapcs+hangerő fel vagy le, amivel bejön a szervíz menü. Úgy csinálhatsz gyári visszaállítást.
-
darvinya
titán
válasz
Tesztelo.hu #109961 üzenetére
Nincs fent Google Nos, anélkül nem működik.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Próbaként feltettem a Gboardot, de nem működik a diktálás magyarul (lenyomom a gombot, pittyen egyet, és ennyi). Van netkapcsolat is. S7-ről van szó, magyar területi beállításokkal. Mi lehet a gondja?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
SheriffHUN #109959 üzenetére
Szerintem írj egy levelet a fejlesztőnek.
-
válasz
SheriffHUN #109955 üzenetére
Jesszusom
Ha elrontod sokszor, akkor esetleg nem ajánlja fel, hogy "elfelejtetted?" (bár valószínű csak le fog tiltani)
Vagy próbáltad esetleg fentebb húzni, hátha görgethető a billentyűzet. -
gyuszmó
őstag
Ha független telom van, akkor a root nem komoly dolog? Mármint nem jár garancia vesztessel?
-
SheriffHUN
csendes tag
Sziasztok!
Ma telepítettem egy screen lock programot a telóra ami megszivatott rendesen. Beállítottam a kódot ami 0-át is tartalmaz, majd a program így fogadott:
Nem tudom beírni a 0-át mert az 'agyatlan' programkészítő szerintem nem optimalizálta kisebb felbontásra a programját
Most a telefonon még hívást fogadni sem tudok. Megúszhatom valahogy hogy szervízbe kelljen vinnem ?
-
Shingen
addikt
Srácok!
Van olyan app ami az aksiról/élettartamáról ad adatokat?
-
mad1
veterán
Andoid 6 on van energiatakarekossag valahol?Nem talalom,uj a telom.
-
darvinya
titán
Oké, hogy reklám kell honlap működtetéséhez.
De ez a T-s nyeremény reklámtól többször összeomlik böngésző, mert hibás a reklám. -
Sziasztok!
Felraktam egy portolt N= ROM-ot a note 4-re(6.0.1) lés azóta ha jön egy messenger üzenetem akkor két értesítés jelenik meg. Az egyik,hogy chat ablakom van messengeremben és a másik az üzenetemről rövid betekintő.
Az elsőt,hogy a francba lehetne kikapcsolni? Ha kapok egy üzenetet akkor rohadtul nem kérek még egy értesítést,hogy megnyílt az üzenet ablakom. Értelmetlen,foglalja a helyet és még azt se látom mit üzentek nekem. Ha letiltom az értesítést,akkor nem kapok semmi messengeres értesítőt,ez nem működött.Meg az android miért vonja össze több értesítést egybe? Ezt ki lehetne kapcsolni?
-
törölt tag
-
gyulank
addikt
Ha van egy megosztott mappám, arról mivel tudok lejátszani úgy, mintha a mobilon lenne?
Vagyis próbáltam már csomó dolgot, de csak az olyan fájlkezelőben tudom megnyitni, ami látja, és akkor kiválaszthatok egy lejátszót, és akkor az lejátssza azt az egy fájlt jó esetben. De a lejátszóból nem tudom megnyitni, és nem mehet a következőre. Szóval, ha tudtok ilyet, írjátok már le részletesen, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy a lejátszóból lehessen megnyitni, és olyan kéne, ami lejátssza az opust, és a cue fájlokat is tudja használni. -
válasz
Pszihonaranc #109940 üzenetére
Elküldtem privátban.
A billentyűhang a legelső dolog, amit kikapcsolokmeg azt, hogy rövid érintésre nagyítsa a betűket + a rezgést is.
-
Dolphine
addikt
válasz
gabo91 #109944 üzenetére
Greenify
Tudsz vele hibernálni. Ha rootolt a teló, akkor meg különösen, de nem követelmény!gyuszmó
GSam Battery Monitor vagy a 3C Battery Monitor.
Pontos statisztikához root jog kell! -
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Olyan appot keresek, amely pontosan méri, melyik progi mennyit kajal. Indokolatlanul hamar merül az aksi pedig alig fél éves a telo
Szeretném kiszurni, hogy mi a gond. Esetleg a sok widget is lehet? Köszönöm -
S e t h
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #109940 üzenetére
Ennek az alkalmazásnak pont a lényege a predikció, nélküle lehetne használni bármilyen más billentyűzet alkalmazást.
Az a hiba is gondolom még korrekcióra szorul, hogy előszeretettel rak szavak elé gondolatjelet. -
laleeee
őstag
válasz
enginev3.0 #109936 üzenetére
Használd a 3.1-et
[link] -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
csako #109919 üzenetére
Predikciót elbaltázták, azt aláírom. De nekem smoothabb lett maga a gépelés, ja és tetszenek a javított billentyű hangok. A korábbi verziónál amit használtam, nagyon idétlenek voltak.
Lehet, hogy én a széria legrosszabb verzióját használtam régebben, de az új update nekem (predikciót leszámítva) egy megváltás.De küldd már el légyszi azt a régebbi verziót, amit használsz, összehasonlítom.
-
törölt tag
válasz
Bozek #109937 üzenetére
Ilyet sem csinálnék, de ezt még valamennyire megértem. Talán nem mennek sokra egy szkennelt személyi képpel. De, egy szkennelt bankkártya? Rajta minden adat pl. egy netes vásárláshoz? Nemááá!!! Kinek, és mihez kellhet ilyen szkennelt kép? Bárki kérné, nagyon csúnyán kiröhögném. Szupertitkosan tárolni, és aztán vkinek kiadni? Itt vmi nem kerek.
-
enginev3.0
félisten
OGyoutube 2.0-nál nem tudjátok miért nem megy a letöltés gomb? Rányomok de azt írja, hogy
An error occured!
Host name may not be null -
air
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #109933 üzenetére
Samsung készülékre felteheted a Disconnect Pro for Samsung alkalmazást, Galaxy Apps-ból.
Múltkor ingyenes volt, lehet még most is az.
Nézd meg! Ez a Knox belső tűzfalát használja a reklámok blokkolására.
Nekem van AdGuard licencem is, de mostanában ezt használom. Ez is van olyan hatékony, mint az AdGuard. -
GEPESZ66
veterán
Én a Samsung telefon gyári Internet böngészőjéhez reklámblokkolónak az Adblock Fast-ot raktam fel.
A Play áruházban látszik, hogy ez még 2016. májusi kiadás.
Az Adquard-nál (ingyenes verzió) viszont azt látom, hogy frissítések többször jelennek meg.
Az Adblock Fas-ot már nem fejlesztik?
Érdemesebb az Adquard-ot használni? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darvinya #109929 üzenetére
M5-höz nem nagyon találtam semmit. Vagyis találtam egy leírást ami után elvileg ugyan úgy "hot apps"-ból teszi fel a Google alkalmazásokat, vagyis semmivels em vagyok előrébb.
A meizufans-on leírt téma pedig nem jó, mert ott M5-re nincs leírás, csak az X-es változathoz. Vagyis nekem innentől nincs ötletem ehhez.
Ezen G-s firmware van, az biztos.
Node, ez itt már eléggé off, so sorry.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #109928 üzenetére
Én legszívesebben már elfelejteném ezt a C-Locker -t, mert nagyon ki vagyok bukva azon, hogy két év alatt sem sikerült kisírnunk a fejlesztőnél a Tasker plugin -t. Gondolkodtam rajta, hogy kiváltom Robottal, de melós lenne. Úgyis nyakamon a telóváltás, meglátom, hogy ez a tapizós feloldás mennyire tudja kiváltani a C-Locker -t.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #109921 üzenetére
Tudom, hogy a B2 miatt írtad a TG-t
A tegnapi C-lockerre visszatérve:
Be tudom állítani a widgetek lezárását (Other options - Block widgets), de ennek feloldásához 3 ujjal kell lefelé simítani, majd kéri a kódot, utána lehet bökni a widgetre. Ezt a simítást kéne kihagyni valahogy, de ez már legalább megoldja a gondot, hogy kód kérés nélkül is megnyitja. -
kezman
őstag
Hogy lehet beállítani hogy a gmail például az értesítéseket az ikonra írja, , wp-n meg iPhone-on ez megy , ( 4.4 tablet) ?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #109916 üzenetére
Jajj, nemá! Tudod, hogy miért írtam. Nekem egy megváltás volt a Talkband B2, és sztem itt nem nagyon van olyan, aki nálam többet vezet.
Sosem volt nálam a kihangosító, vagy a füles, amikor kellett volna. De, ez a gond letudva. Meg még más is, mivel a C-Locker tud BT eszközt érzékelni. Csak akkor kér kódot, ha nincs Talkband közelben. Persze, könnyű annak, akinek ujjnyomatérzékelője van.
-
7Sony7
addikt
válasz
takacsbotond #109900 üzenetére
Nem jó. Elkezd matekozni, nekimegy a falnak. Bluetooth kihangosító vagy füles.
-
válasz
Pszihonaranc #109917 üzenetére
Predikció még rosszabb lett, össze-vissza ajánlja nekem a szavakat és még kevésbé találja el, hogy mit akartam írni swype módszerrel + ugye a gomboknak van másodlagos karaktere is, amiket gyakran használok szintén csak behúzva pl. a hangulatjelek vagy ilyen szavak, hogy "Forma1"... ezeket nem hajlandó megjegyezni és minden alkalommal a választhatóak közül legfeljebb csak a második helyen van, így nekem kell rábökni, ami egy felesleges plusz mozdulat számomra...
-
takacsbotond
őstag
válasz
#79335424 #109912 üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki ez megoldja a problémát!
A Bluetooth kivétel külön jó.
Van kihangosítója, csak nem használja,
viszont ezzel majd rá tudom venni (a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik). Főleg munka miatt szokott telefonálni, viszont pár napja ennek köszönhetően majdnem kinyírt, és korábban már több balesete is volt emiatt, ezért gondoltam erre a megoldásra. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#79335424 #109914 üzenetére
Itt csak egy lelkes topiklakó vagyok
Persze, hogy van jobb megoldás, de azt nem tudjuk, hogy csak cseveg állandóan az illető vagy szükséges telefonálnia.
Apámnak pl muszáj, de gőze se volt arról, hogy az autója eleve alkalmas a BT kapcsolódásra, beállítottam neki, meg a legfontosabb számait 1 gombnyomásos tárcsázásra, azóta nincs gond. -
S e t h
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #109911 üzenetére
Érdemes elolvasni a az értékeléseket a trial és a full verzió alatt a google playen, lényegében majdnem használhatatlan az új, a korábbi meg közel tökéletes.
Az új predikciója borzalmas és nem csak magyar nyelven, vmit nagyon elrontottak. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
takacsbotond #109897 üzenetére
Egy kihangosító nem lenne megoldás?
Fogadáskor hozzá se kell érnie a telefonhoz. -
törölt tag
válasz
picur10 #109887 üzenetére
Azért "értetlenkedek", mert még sohasem volt olyan ügyintézésem, ahol a bankkártyám szkennelt képe kellett volna. De, ha kéne, akkor egy jelszavas zip -be tenném. Vagy, vmi truecrypt -szerű konténerbe.
takacsbotond:
Automatizálóval lehet ilyet csinálni. Még fülhallgatót, vagy X bluetooth eszközt is hozzáadhatsz kivételnek. De, sztem ettől ki fog akadni az ismerősöd. -
válasz
Pszihonaranc #109909 üzenetére
Nem annyira régi
2.2.3, a legutolsó a 3.0 előtt. -
duvi
nagyúr
Sziasztok,
Nagyon régóta használom a SwiftKeyt. Telefoncsere volt és szokás szerint felraktam, de most nem találom az ékezetes karakterek direkt megjelenítését (nem a gombnyomásra felkínáltak). Kipróbáltam egy régebbi telón, de ott is ez a helyzet. Bevitelnél be van állítva SwiftKey. Saját menüjében Magyar nyelv és QWERTZ beállítva. Szövegbevitel/Kulcsok menüben bekapcsolva az Ékezetes karakterek, de ezzel csak azt állítja, hogy a hosszas gombnyomásra mennyi ékezetet kínáljon fel (csak magyart vagy az összeset). Egyébként kikapcsolva sincs változás. Valaki tudna segíteni, hogy mit csinálok rosszul
-
Shingen
addikt
Hali!
Van olyan app ami az aksi élet tartamáról szolgáltat infokat?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged