Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gps76

őstag

válasz violentSt #45633 üzenetére

Na én is a miix 2-vel vagyok így,hogy az istennek se tudom megszokni(el is boltolom),mert asztali gép helyett nem jó olyan pici rajta minden ,kifolyik a szemem,ha meg a megjelenítésnél nagyobbra veszek mindent,húzgálni kell. Mobil eszközként meg annyira puritán akár a programokat nézve,akár az explorer,droidnál megszokott alap dolgokat vagy nem lehet,vagy körülményes elővadászni. Tiszta primitív az egész Metro-s rész,programok nagy része használhatatlan,ami meg jobb lenne az meg fizetős.
    Asztali programok az érintővel - gondolok a kétujjas nagyítás,dupla koppintás,stb.-re - alig használhatók. Az asztali explorer megy rendesen,de a többi böngésző, ki merem mondani érintővel használhatatlan,ígérgetnek ekkorra,meg akkorra működő verziókat,de szerintem valami miatt direkt késnek vele.
    Sebességben a gép gyors lenne,meg az is tetszik,hogy ugyanúgy jelennek meg net oldalak,ahogy asztali gépen is kinéznek,viszont mobilnetről használva jóval több adatforgalmat produkál,úgy néz ki inkább maradok a droidnál,használhatóbb.
    Ami nem tetszik,de az nagyon,a hangminőség.A saját hangszórója elég gyatra,fülhallgatóval meg egy 1500 Ft-os gagyi mp3 lejátszó minőségét produkálja.

supreme7: Böngészőkkel,egyéb programokkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés