- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
Üdv! Gyerek tabletjére léteik olyan app ami mondjuk 21:00 kor autómatikusan kikapcsolja a tabletet? Az a gond hogy van hogy 2-3 napig eszébe se jut és addig meg mire kell lemerül. Android 13. Beápített lehetőség nincs sajnos. A régin pedig volt.
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy a tabletem elfelejti az időt. Mindig be kell állítani bekapcsolás után. Clocksyncet használok, de jó lenne ha nem kellene mindig állítgatni.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
rvn_10
senior tag
Hyundai Rock X tabletem firmware frissítés után nem ad képet és be sem kapcsol. Orvosolható?
-
rvn_10
senior tag
Hyundai Rock X tabletem firmware frissítés után nem ad képet és be sem kapcsol. Orvosolható?
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok. Van nekem egy hyundai rock x tabletem. Volt egy kérdésem itt a topicba, hogy miért jelzi az aksi szintet fals értékkel. Erre azt a választ kaptam hogy firmware frissítésre lenne szükségem, amihez kaptam is egy linket.
Telefonom sikerült frissitenem(sőt nem hivatalos androidot is felrakni) úgyhogy nem vagyok teljesen hülye az androidhoz. Abba kérnék a segítséget hogy ezen a tableten hogy tudom megoldani a frissítést, mert nekem sehogy se sikerül a neten leiratakt véghezvinni.
Ha lenne egy merész ráérős ember aki segít ebben nekem megköszönném a válaszát
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok! Van nekem egy Hyundai rock x tabletem.
Olyan kérédsem van, hogy ma reggel 46% volt az akksija. Kikapcsolta. Most hazajöttem és 99 % on áll, persze töltés nem volt. Nem lehet e ezzel kezdeni valamit, hogy ne hibésan jelenítse meg az akksi töltöttségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest