Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Az ICOU7 mellett egy W500 a másik gépem és azt imádom, nem tudom mihez méred a lassút, de gyorsabb, mint az androidos gépek, fantasztikus a kijelzője, el nem adnám vagy cserélném, az egyetlen műszaki cikkem, ami tőlem megy majd nyugdíjba
Nekem nagyon tetszik, hogy a megszokott programokkal ügyködhetek (acdsee, chrome, total commander neten is normális asztali lapok, facebook chat még ezer más apró dolog), de hát ízlés kérdése, számomra nagyságrenddel jobban tetszik az androidnál, ja és nagyn ritkán hallom felpörögni a ventit, akkor is halk szerintem, de mondom ez az én véleményem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem nagyon tetszik, hogy a megszokott programokkal ügyködhetek (acdsee, chrome, total commander neten is normális asztali lapok, facebook chat még ezer más apró dolog), de hát ízlés kérdése, számomra nagyságrenddel jobban tetszik az androidnál, ja és nagyn ritkán hallom felpörögni a ventit, akkor is halk szerintem, de mondom ez az én véleményem 
Dr.NX