- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #16346 üzenetére
Valószínűleg még mindig bennem van a hiba, de nem értem. Senki nem vádolt semmilyen gyártót hazugsággal. Én legalábbis PR cégeket emlegettem. Semmi összeesküvés elmélet nincsen ebben. A Gyárak 1024-gyel számolnak, akik meg értékesítik, azok meg 1000-rel. Ez az egyszerűség és a könnyebb emészthetőség miatt van így. Most nem azon van a hangsúly, hogy a cégek lopnak-csalnak-hazudnak, hanem azon, hogy ha egyszer 8 gigabájt van a dobozra írva, akkor miért nem látja a kedves fórumtárs azt a storage menüben, hogy szabad hely 8GB
Egyébként igen, oké, hogy szőrszálhasogatás meg 2-3%, de egy 2TB-os vinyónál ez már ~138GB-t jelent, ami szerintem már egyáltalán nem kevés.
Egyébként én csak arra válaszoltam neked, hogy szerinted a flash memóriáknál ez a jelenség nincsen jelen, csak a mechanikai tárolóknál, ami szimplán nem igaz.
(#16348) franc0
Mivel semmi konkrétumot nem írtál, így az mondanám, hogy SmartQ T19 -
Shoo
senior tag
válasz
tvamos #16346 üzenetére
unix alapokon nyugszik az android, szóval hasonlóan kezeli a dolgokat.
Nekem hiányzik a laptopon az a majdnem 20 giga amit a 250ből levesz, nahh meg a fél terából az a 40giga... Havernak 6 és fél terája van...azért ott már nem keveset elvesz =)
Nahh de ez van, így kell szeretni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest