Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nagy Most hogy volt 10-es netbookom ha tényleg mobil cucc kell akkor nagy. 7-esem még nem volt, de majd az xpad személyében úgyis lesz, ha nem találom kicsinek egy darabig el leszek vele. Azért nem mind1, hogy 1 év után 2 nappal v 2 év után 2 nappal hal meg valami, feltételezve hogy ugyanannyiba került mind2 Viszont ami jó az asusban hogy nagyon vékony, azért a netbbokom közelében se volt, lehet vékonyabban már tetszene az is.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Kár hogy ekkora felára van a dokkolónak, mindenesetre ha 100k fölött vennék gépet elgondolkoznék rajta, főleg ha lehetne kapni 7-esben is. Jó az IPS panel meg az akuidő. Meg erre legalább 2 év gart adnak.
-
Chaser
legenda
OTG az mi? 1ébként én a méret miatt aggódnék inkább, ahogy írva volt nem feltétlen univerzálisak, és ugye nem mind1 hogy 800x480 v 800x600 a kijelző a méretarányok miatt. De valszeg vastagságból is lehetnek problémák, de majd jól utánanézek, nem feltétel a bill de ha nem horribilis az ára azért el tudnám viselni
-
-
Chaser
legenda
"Az ajándék billentyűzetes tok szép gesztus de én szerintem maradok az xPAD-70 -nél." Eddig én is, lehet hogy az xpad-on nem megy GPS BT-n, de a concorde-on meg BT sincs a 3D chip is gyengébb, lehet hogy az xpad miatt kicsit finomítanak az árán.
-
Chaser
legenda
Megnéztem a concorde-ot, hát nem tudom. Ugye a cpu-ra azt írják le kell butítani 1Ghz-re, valszeg az xpad-é van olyan szinten ha nem gyorsabb, kifejezetten dicsérte az iménti tesztben a tag. Persze lehet fizetik Felbontása kisebb, úgy látom érzékelő szenzorból is kevesebb van benne. Ha veszek külső bill-t az xpadhoz ugyanott van árban és sztem valamivel jobb.
-
Sick Boy
őstag
Nini, itt is lehet kapni! Raktáron van nekik, beszéltem ma velük telefonon
Wayteq xPad 70Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
aag
őstag
Csak ugye azt nem tudod, hogy a nagyker mennyiért szerzi be. Ugyanis azok az amerikai árak bolti árak. Ahogy nálunk mondják: kisker árak. Egy nagyobb tételű nagyker beszerzés ennél akár 40%-al is kevesebb lehet. Így lesz egy példabeli a 100$-os amarikai bolti-árból 60$-os nagyker beszerzési ár. Aztán jön a nagyker árrés (gar, szállítás, hírdetési költség, stb.) és máris nettó 150$-os az ár, amiért a kisker megveheti. Arra jön a kisker-bolt kb 30%-os ára. Az ugye már súrolja a 200$-árt. Tehát pontosan a duplája az olvasott amerikai nettó árnak. És erre jön még akkor az áfa. Így lesz végül 250$-nak megfelelő végár a hazai boltjainkban. Ennyiért meg hazai gar ide-vagy oda, de inkább nem kell!
[ Szerkesztve ]
-
leeann
csendes tag
(#4928) tjb007
Akkor milyen webes áruházat tekinthetek biztonságosnak? Nem túl jártasként sajnos nem egyszerű eldönteni, mi az amivel nem járok meg.
(Például a Tsebacsi által ajánlott laptopszalon sajnos nem értékesít Xoom tabletet, pedig megbízható üzletnek tűnik.)
LeeAnn
-
keccsa
aktív tag
Netezéshez SZVSZ jobb a 4:3 képarány (bár itt a vastag szél digitális képkerethez teszi hasonlatossá a kis kütyüt, mellyel talán a 10"-os változat arányosabb lesz), viszont a tankos játéknál tisztán látszik a hátránya is: torz a képarány, vagyis nem letterboxban fut, hanem kitölti a teljes képernyőt, így felfelé nyújtott minden.
De lehet, hogy át lehetne állítani a képet letterboxra, csak ezt nem tette meg a tesztelő...
Mindenki magának hülye!
-
-
Saccco
nagyúr
Gondolom emiatt van még mindig "vám elé állítva" státuszban a csomagom...
Feltételezem nem 2 darab jött belőle és minden vámost ráuszítottak....
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
+1
A régi pda-k is jól bírták, ezek meg már azért nem azon a szinten mozognak.
Kell rá tenni egy fóliát, ha karcos lesz csere oszt jónapot.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tthom
senior tag
Azért sztem nem kell megijedni. Ezek alapvetően nem telefonok, hogy az ember mindenhova cipeli zsebrevágva, asztalra letéve, kiejtve, bármi.. Gondolom a műanyag is ellenállóbb, mint egy műanyag villa, hisz tapicskolásra van kitalálva. Amúgy meg.. Ha lesz rajta pár karc.. Na bumm, használja az ember, 1-2 év múlva meg úgyis annyira elavul, hogy mindegy.
-
aag
őstag
Nekem elég nagy gyűjteményem van anno a TV-ből felvett filmekből. Az alapművek majdnem 100%-a 4:3-as képarányú alkotás.
A 16:9-es DVD-filmek a jobbára hitvány akciófilmek, amiből 12 pont egytucat. Tisztelet a kivételnek, de ez az igazság. Valószínűleg már marad a 16:9, de egy biztos, emiatt nem fogom eldobni a gyűjteményemet! -
Chaser
legenda
Nekem újdonság
Gzula[HUN]: Van olyan notesz amiben gps is. Vinyóval vagyok én is bajban, de valszeg 3.5-es rack az oké lehet, ott csak a jelátvitelhez kell usb, kraftot hálóról kapja a rack. Mondjuk nem is akkora meg nem is mobil mint egy 2.5-es, valami powerusb-t megoldhatnának ezekre is.
-
gipsztigris
addikt
Az, hogy meddig skálázható az csupán egy dolog. A másik dolog, hogy mennyi a tényleges gyári órajele. Mert amiről te beszélsz, az a buherálhatóság. Sok esetben valóban jelentős előny, de szvsz csupán a userek 5-10%-nál. Az átlag vásárló még egy ROM frissítést sem mer megcsinálni, nemhogy a proci sebességével játszadozzon.
A Concorde a összes PNA készülékeire két év garanciát ad, felteszem itt sem változtatott az üzletpolitikáján.
De holnap majd megkérdezem és ha nem így van ahogy mondtam, akkor majd nem felejtek el némi hamut szórni a fejemre.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Én általában a szememnek szoktam hinni és nem pedig a propaganda szövegnek! :-)
Egy szóval nem mondtam, hogy rossz gép a wayteq, csupán a közel egyforma árfekvés és a mínusz egy év gari, nem igazán látom, hogy mitől teszi sokkal jobbá mind a Concorde tab.
A 3D-re tett megjegyzést visszavonom, nem figyeltem eléggé. :-)
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Nem igazán látom, hogy ez annyira ütősebb lenne!....sőt! Igazándiból semennyire sem!
Egyedül a Bluetooth ami többlet ennél a gépnél.
Szívesen megnézném, hogy a benchmark index mit mutat a wayteq-nél. És a 3D-s gyorsítást sem nagyon látom a leírásban.[ Szerkesztve ]
-
megalover
tag
Sejtettem, de aztán elhesegettem ezt a csúnya gondolatot magamtól, mert láttam hogy árgépen nemrég volt már 1x hasonló áron a Dell Streak mini... tehát nem tűnt annyira lehetetlennek...
De ha ez tényleg úgy igaz, ahogy mondod - hát akkor FUCK!
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
Ezzel önmagában még nem lenne gond... Ugyanis ma már egy kínai gyártmány nem egészen ugyanaz, mint 15-20 évvel ezelőtt!! Gazdaságuk mostanra a világelsők közé került, ami azért nem csak a méreteiknek köszönhető - lásd korábban Japán is előrébb volt azon a bizonyos listán!!
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
Hát ja, bizony ez engem is zavar. Szerintem mondjuk ez csak a Speedshopnak az érdekes üzletpolitikája! (Vagyis közben ők is tudják, hogy hány hét van még hátra a megérkezésig, de azért hitegetik a jónépet ) Bizonyára úgy gondolják, hogy majd így többen fognak Őnáluk rendelni. Hát Én biztos nem...
-
z0d1AK
nagyúr
Az egy másik dolog, hogy ha felraksz egy tört Honeycombot, nem megy a wifi, vagy az alkalmazások fele, vagy szimplán sz.r.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
foxi69
tag
Én nem látok, ezért kérdezek:-)))
Ezek szerint nincs és a műszaki adatlap pontatlan az eladó oldalán. Stimmelek? Vagyis a mobilnet megoldhatatlan rajta és számítógéppel, külső tárolóval se könnyű a kapcsolat. Jól értem?
Láma vagyok Ezért is írtam, hogy "buheramentes" megoldást keresek. Van valami ajánlatod?
Szeretnék egy tabletet, ami nagyobb buhera nélkül alkalmas az alábbiakra:
- net (mobil és WIFI-s)
- multimédia
- e-book olvasás
- navigáció.Max. 80k-ig
[ Szerkesztve ]
-
foxi69
tag
Kapcsolatok:
* Bluetooth: 3.0
* Bluetooth Profilok: GAP, SSP, SDAP, HSP, HFP1.5, A2DP, AVRCP, SPP, DUN, FTP, SAP, BPP, OPP, PBAP
* USB: 2.0
* WAP: Igen (WML)
* USB háttértár: Igen
* Internet HTML böngésző: Android
* SyncML(DS): Igen
* SyncML(DM): Igen (Fum)
* WIFI: 802.11 a/b/g/n
* AGPS: Igen
* TV-kimenet: Igen (HDMI, kompozit)
* PC Sync alkalmazás: Samsung KiesEzt írják. Ez akkor kamu????????
-
Byk01
őstag
A piros színű mobilszolgáltatónál kapható galaxy tab 10.1 nem olyan?
Mert azt írják, hogy megérkezett, tehát elvileg kapható.Csak érdeklődöm tudatlanként, mielőtt támadásnak vennéd.
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Chaser
legenda
Tehát erősebb a cpu, ezzel gondolom azért többet is eszik. Azért nekem az akuidő se mind1, de nem használtam még androidot, nem tudom mennyit számít a cpu. 15k-ért hozhatsz nekem egy alcort, eddig csak használhatatlanabbakat találtam 40k fölött..sajnos. Ami meg már tényleg használható lenne az jóval drágább. Talán a wayteq lesz majd a kivétel.
z0d1AK: Hát paaszolom. Az "én boltomban" sztem nem tartanak benn, a webshop listájuk nagyker klón mint sok másnak. ha meg nagykerszinten kiskerre vetítve 35k az ár akkor mindenütt akörül kéne lennie Esetleg a drágább helyeken van is a boltban és ők még drágábban vették, ami nézve a januári 50k-s árat igaz is lehet. Aztán nyilván nem akaródzik bukni rajta és várnak egy madárra..vagy nem tudom
-
hun_gery
aktív tag
Elmagyarázza azt helyettem az ügyeletes vezető, vagy az üzletszabályzatuk is.
Ha van kedved/időd, Te is elolvashatod, és akár az orra alá is dörgölheted.
De ez erősen offtopic, szerintem kanyarodjunk vissza a tabletekhez.Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hun_gery
aktív tag
Miért ne engednék?
Miben különbözik egy csomag a4-es papír, meg egy buborékfóiába tett tablet?
A méret a lényeg... nagyalakú borítékba buborékfóliába pedig bőven belefér egy tablet, telefon, akármi...Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
TTomax
félisten
-
lumpen_stex
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
Mi az, mindenki a gyártóknak nyersanyag beszállító? Az anyagköltség csak 1 töredék részét fedi le a végfelhasználói árnak. Miért olyan lényeges az, hogy most egy 200 ezres készülék alapanyaga 25, vagy 40 ezer forint?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest