Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amadako
tag
válasz tjb007 #66938 üzenetére
sorry rosszat linkeltem be
erről mit gondolsz?,különben a másik átverős,mert sok tabletnek van ilyen olyan változata,de nem mindegyiket árulják mindenhol...
és nem is lehet mindig tudni,hogy ez 3g-s e vagy nem,mert a leírás sokszor megtévesztő...[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
válasz tjb007 #67018 üzenetére
Ez úgy tűnik bevált, ezzel felismerte és elkezdett dolgozni, köszönöm!
Csak nem tudom eldönteni, hogy valóban dolgozik-e. Már 10 perce azt írja, hogy downloading, a folyamatjelző meg 0%-on áll, és nem tudom meg merjem-e szakítani.Szerk: Természetesen én voltam a béna, nem válaszottam ki a pontos típust, már működik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz tjb007 #67062 üzenetére
Nagyjából 30ezer Ft alatt gondolkodtam.
Eddig két konkrét jelöltem van:
1.) Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM - összesen 4 év garival 27k lenne
2.) CONCORDE Tab PRIME - ennyiért lehet, hogy érdemes bevállalni a kevés garit. Nem tudom, hogy a MM-ban lehet-e plusz garit venni ehhez.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz tjb007 #67065 üzenetére
Oks, kössz!
A linkelt CONCORDE Tab PRIME milyen téren lenne problémás? Mitől nem jó vétel?
(#67064) cidalain: Én sokáig hazsnálom a cuccaimat, a 2011-es Xperia Ray telómat is csak azért cseréltem le kb. egy hónapja, mert tönkrement. Egyébként maradt volna.
A tablet terén sem várható, hogy nőjenek az igényeim. SD filmeket 4 év múlva is le fogja tudni játszani, ha nem megy tönkre, a HD meg szerintem felesleges 7 colos kijelzőn.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tjb007 #63439 üzenetére
Most láttam, hogy erre nem is reagáltam végül még ezer éve... bocsi. Végül akkor mutternak az Asus Transformer Pad TF303K-t vettük, és tök jól bevált, szóval köszi még egyszer, hogy ajánlottad.
Most újabb tabletnézés van, csak most másik rokonnak, ajándékba venné, azt mondta, szánna rá akár 120-at max. is. Az iPad Mini 4-et nézte ki - tudom, hogy ez nem az a topic, inkább arra lennék csak kíváncsi, hogy van ennél jobb alternatíva ezen az áron Android-tájékon? Csak mert úgy általában az Apple-cuccok kissé túlárazottak szoktak lenni, igaz, elég minőségiek, meg blabla (mondjuk nekem nem kéne, de az mellékes), de mégis érdekelne, hogy maradjon ez a döntés, vagy nézzünk szét Android-tájékon? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
qwertly
addikt
válasz tjb007 #67177 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat,akkor hiába töltöttem egy napja usb azért nem megy Mert az övé szét.Próbáltam ezért usb keresztül tölteni,úgy látszik valahonnan szeretnem kell egy olyan régi típusú töltött.Esetleg nem tudott mi a neve az olyan töltőnek ne a boltba bénázzak,hogy nem tudom a rendes szakszerű nevét.
-
EmberXY
veterán
válasz tjb007 #67194 üzenetére
Köszi, utánajárok mindenképpen, viszonylag ritkán töltöm, szinte hetente, ezért sem tűnik gyakorinak az eset, eddig kétszer fordult elő.
Teljesen gyári minden rajta, se rootolva nincs, még használva is csak alig, és akkor is csak teljesen szokványosan, ezért nem is értem, hogy mi lehet a gond. Azt meg főleg nem, hogy miért jelzi, hogy töltődik (vagyis valamilyen szinten mégis kapnia kell az áramot), de valójában hogyhogy nem, és hogy szoftveresen mi köze van ehhez az Androidnak, elvégre az akksi az hardver, nem?
Most ez hardver vagy szoftver hiba? (Vagy tényleg a konnektorral lehet valami?) Nem értem én ezt, oké, hogy "noname" a cucc, de rendesen működik, pont ezzel szivatna?Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz tjb007 #67203 üzenetére
A másik konnektornál is eljátszotta, szóval nem a konnektorral van gond.
Újraindítás után már megint semmi gond...Utánaolvastam, mások tapasztalatai szerint a töltőfejjel is lehet gond, de ez azért érdekes, mert ha valami elszállt benne, akkor szerintem folyamatosan rossznak kéne lennie.
Jelenleg olyan az egész, mintha egy bekapcsolás mellett csak egyszer lehetne tölteni. Az akksi egyébként jól bírja, legutóbb 4 nap alatt merült le 50 %-ra ( de nem is volt nyúzva túlzottan).
Jelenleg tehát arra tudok gondolni, hogy
- vagy a közel 1 hétnyi bekapcsolt állapot alatt annyira "meghülyül" az agya, hogy már hibázik a szoftver,
- vagy a töltő, esetleg a kábel okozhatja, de ez azért fura, mert jelzi a töltést, tehát áramot kapnia kell.
Legközelebb kipróbálom másik töltővel/kábellel is, hátha jutok valamire, ha az se, akkor factory reset, aztán hátha. Addig nem akarom szervízbe vinni, amíg nem tisztázódik, hogy a készülékkel van gond vagy csak a töltővel... De ez az egész már paranormális.
Up the Irons!
-
Vladi
nagyúr
válasz tjb007 #67203 üzenetére
Nos megjött a tablet.
Végül a lenovo lett. Eddig tetszik, de még ismerkedek. Kicsit idegen nekem.
Az biztos, hogy ehhez tok kell és valami kijelző fólia, mert irtó dzsuvás lesz.Mondjuk kicsit stresszel, hogy az alsógatyám színét is elküldené a googlenek meg a lenóvonak, de majd valahogy lebeszélem róla.
Egyébként futó alkalmazást hogy lehet lelőni?
Meg egy csomó app kell még, de majd rakosgatom.
il sole non sorge più ad Est!
-
-
pappzo
csendes tag
válasz tjb007 #67440 üzenetére
Köszönöm én is ezt találtam eddig, de ennek angol nyelvű a billentyűzete.
Oké matricázás némileg segíthet. Esetleg link rá milyen matricát érdemes erre tenni.
Írtad van rengeteg dual op rendszeres tablet a kívánalmaknak, de akkor olyan is amihez van billentyűs dokkoló? Pláne magyar billentyűs.
Tehát akkor erre kérnék esetleg javaslatot.
-
floratm
senior tag
válasz tjb007 #67472 üzenetére
Köszönöm...hát ma nekem kell majd megnéznem...
És igen nekem se volt még dualbootos tabletem, és az lenne a jo ha az androidot töltené be nem ezt a vackot.
Erröl van szó egyébként Onda V919 Air 64 http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_263284.html[ Szerkesztve ]
-
-
Felis
csendes tag
válasz tjb007 #67495 üzenetére
Tényleg nincs plafon, valszeg lesz annyit használva, hogy hajlandó legyek költeni rá rendesen. Viszont a kínai webshopos dologgal megfogtál, azt lehet, hogy elkerülném, viszont az oprendszerek közül a Windows lenne a fontosabb. Ha ezt választom, az gondolom, jelentősen csökkenti a szóbajöhető modellek számát.
-
floratm
senior tag
válasz tjb007 #67472 üzenetére
Beledugtam a tabletbe az egeret igy már lehet rajta navigálni... a win 10 frissitette magát de a kijelző továbbra sem reagál érintésre. Touch drivert kerestem meg is lett de az onda szerint nem vagyok jogosult a letöltésére mert az fejlesztöknek van blablaaa...
Szomoru és csalódott vagyok. Nem! Csalódott és szomoru, mivel itt a forumon is elismeröen szóltak e tabrol (Onda V919 Air), most pedig itt van a kezemben amit én rendeltem, ismerősnek....
Miért nekem kell meghekkelni hogy müködjön ez a vacak..? Most postázhatom vissz a agerbestnek.. és ujabb adminisztrácios hercehurca hogy a paypal megtéritse....[ Szerkesztve ]
-
-
-
cidalain
veterán
válasz tjb007 #67542 üzenetére
Vilagos, jogilag nem magyar, ezt eddig is tudtuk
De akkor tovabbra is kerdes:
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Osszefoglalo alapkerdese szerint az emag hova tartozik? Az emberek 90%-nak ez itthoni vasarlas velemenyem szerint.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest