Hirdetés
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zole72
tag
válasz tjb007 #16463 üzenetére
Pont nemrég találtam meg énis ezt ideáig jutottam
Próbálom elérni a számítógép tartalmát tabletről.
Felraktam a es file explorer-t amit innen szedtem le be állítottam hogy lan gépen elvégeztem a szükséges megosztásokat odáig jutottam hogy lan megosztásnál látja az ip címet belépek megjelennek a megosztott partíciók c,d,e,f....stb d amikor rákattintok egy meghajtóra pl d akkor azt írja ki
Bejelentkezés sikertelen
Ezt Okozhatja:A Hozzáférési adatok nem helyesek.
Valakinek valami 5let? -
Osynho
addikt
válasz tjb007 #16388 üzenetére
Jahogy az A8 1 magos? Akkor felejtős is. Pedig szimpatikusak voltak ezek a gépek. Az Ainol is kínai, mégis inkább ajánlott, mint ezek?
Mindig oda jutok, hogy Aurora II. Csak ne kellene külföldről rendelni, várni egy csomót és imádkozni, h ne vámolják le, és akkor még ott a gariztatással járó szopás is.
Kíváncsi lennék az alternatívákra, amik itthon kaphatók és az Aurora II tudásával egyenértékűek. Mondanál párat?
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz tjb007 #16362 üzenetére
Köszi a választ, én is erre tippeltem. Illetve az ICS-ben van mindig egy ikon a nem kompatibilis felbontású appoknál, hogy hogyan szeretném kezelni ezt az inkompatibilis textúrát. Nyújtom-e vagy nem tudom már mi a másik lehetőség (nem tudom, ez volt-e a korábbi verziókban)
(#16361) Sanzaa
Természetesen nem dőlök be a play-nek, ha nagyon erősködik, akkor más forrásból telepítem -
Osynho
addikt
válasz tjb007 #16352 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Elég macerás ez a rendelés, várakozás, gariztatás. Szóval itthon is körbenéznék.
Szimpatikusak a Wayteq tabok, de nem értem, miért csak 512mb ram van pl a xTAB-80-ban.Olyat keresek, ami:
- 7, vagy 8"-os, min 1024x600as felbontású, lehetőleg ips paneles
- 2 magos proci, 1gb ram, lehetőleg ics (vagy legyen rá majd frissítés)
- hdmi, sd bővíthetőségMég mindig ott tartok, hogy az Aurora II az, ami megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz tjb007 #16188 üzenetére
Szerintem nem fifty-fifty, mert ha az ember olyat vesz, amihez eleg csak az usb energiaja akkor 100% :-)
Es vannak ilyen kulso vinyok, pl kollegamnak is van ilyen, kis pici (relativ) samu kulso, csak usb-be bedug es megy mint a karikacsapas :-)
szal a lenyeg, h megfelelo kulso vinyot /hordozhato/ kell venni
-
szabi__memo
nagyúr
válasz tjb007 #16114 üzenetére
Mekkora lehet a gyártási különbség a 9 és 7 colos tabletek között?
Arra lennék kíváncsi, hogy a viszonylag nagy kiskerár különbség csak azért van, mert próbálják magasan tartani, mint "komolyabb" készülékek, vagy tényleg arányos.
Ha előbbi akkor az árak elég gyorsan nagyot zuhanhatnak még. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tjb007 #16089 üzenetére
Sejtettem.
Természetesen pár pontot hajlandó vagyok leadni az igényeimből, csak igyekeztem minél pontosabban felvázolni az elvárásaimat.
A Note 2-vel kapcsolatban esetleg valami vélemény? Bár azt hiszem nem túl sok hivatalos infó van róla, de azért mégis érdekelne.
Lesz előnye a 4.1-es robotnak a 2.3-al szemben? És a feltételezett HW-nek? Természetesen az elvárásokat tekintve.
Shoo: Hmm. Érdekesen néz ki. A felbontás még passzol is, de a filmeknél nem tudom megoldható-e a lejátszás külső App-al.
A méret elsősorban felső határ. 4-6" közt keresgélek. A 7 már elég ormótlannak tűnik egy bicóra rögzítve, és zsebből is már XXL-eset kér, nem beszélve a telefonálásról.[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
weinmaker
őstag
válasz tjb007 #16054 üzenetére
Azért az 512 Ram elég szerény manapság
Legalább egy ilyet hoztak volna be: http://www.pandawill.com/ramos-w13pro-8-inch-tablet-pc-cortex-a9-dual-core-hd-screen-1gb-ram-8g-p64084.html
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #16009 üzenetére
Bocs! Figyelmetlen voltam, lathattam volna a megaHertzeket!!!
Koszi, hogy szoltal!/* A Ramos nekem sokkal szebb, de had jatszon az a gyerek...
megha a 30-hoz kozelebb is van, mint a 20-hoz... */[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
hun_gery
aktív tag
válasz tjb007 #16009 üzenetére
tjb:
Aurora 2: Amlogic 8726-M6, 1.5GHz, Cortex-A9 dual core; GPU: Mali-400
Ramos w17pro: Amlogic AML8726-MX, 1.2GHz (up to 1.5 GHz), Cortex A9 dual core; GPU: Mali 400 MP2
Vajon melyik erősebb? Aurora 2 felé húzok az ips miatt, és az én elképzelésem szerint egyiknek sem lehet gondja a mostani izmosabb HD játékokkal (9mm, Modern Combat 3, Max Payne stb)
Szerinted?Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hdman
őstag
válasz tjb007 #15960 üzenetére
1, ezt nem tudtam, több helyen is asust olvastam
2, ez visszavezethető az 1, pontra. Nem mondta senki, én feltételeztem, hogy ha tényleg az asus a gyártó, és adja a nevét is, akkor a szerviz, ezáltal a garancia is megoldott lesz.Nem akartam pletykát kelteni
ronson: nem tudom, de tuti van rá valami törvényi szabályozás. Most elvileg halmozottan hátrányos helyzetben vagyok, mert dolgozom, és ráadásul teloról is vagyok, nem tudok utánanézni.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Shoo
senior tag
válasz tjb007 #15838 üzenetére
Nahh itt érvényesül, amit privátban írtam, a képernyő alján és tetején is van egy fekete csík, tehát meghagyja a képet ahogy van és nem nyújtja, ezt kéne elérni, vagy képarány módosítással, vagy valami mással...
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
nagyúr
válasz tjb007 #15782 üzenetére
iGP igazad van. De ebbe az ainolba dupla van pl. Abba is belefért volna az árba. Amúgy itt is van CM rá és lehet húzni a procit? Mert 1GHz a telómba elég is ahhoz a kijelzőhöz, de a másikba 1 év múlva kuka lesz kb. Meg nem is mali van hanem vivante azért mondtam, hogy noname.
[ Szerkesztve ]
-
dgergely1987
csendes tag
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz tjb007 #15579 üzenetére
Köszi. Gondolom a Cortex-A8 CPU miatt említetted ezt a masinériát. Bizonyos írások szerint még a video call is működik rajta. Hmmm ... a kollégai intő szavait szem előtt tartva futok még pár kört ebben a témában.
Mégegyszer köszönöm a segítséget!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
hemo
tag
válasz tjb007 #15455 üzenetére
lanchert csak marketekben lehet találni? még egyet sem birtam letölteni.. most oda kéne a tablet is? úgy nem lehet, hogy letöltöm pc-re és kártyával át?
amit mondtál oldalt onnan, hogy töltök le? bejelentkeztem rákatt, hogy letöltés, bejön egy ablak, mondom, hogy okk és nem történik semmi az ég világon..
-
dgergely1987
csendes tag
válasz tjb007 #15515 üzenetére
tudom hogy fogyatékos vagyok de én ennél http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-aurora-android-40-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-1gb-ram-camera-black-p63770.html amit linkeltél nem látom a 3G-t, ez van írva: 3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W
amúgy szerintetek érdemes olyat nézni aminél van 4G?
és melyik jobb összességében? ez az amit linkeltél?,vagy a Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 3G 7" Android tablet?[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz tjb007 #15507 üzenetére
hát nem tudom, kicsit elbizonytalanítottatok, azt hittem, 1ghz-s proci szépen viszi az androidot, mint telefonon, vagy olcsóbb kétmagosak, már ha azok
tesóm szeretne egy tabletet, de sajnos 70-80ezre nincs ráilyen esetleg? [link]
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz tjb007 #15475 üzenetére
az lenne a legjobb, ha pár napig tesztelhetném őket, de ilyen lehetőségem sajnos nincs
2 magosok között mik vannak?
ez a cube se rossz, mondjuk még csak bringánál hallottam ezt a márkát
de én kínából nem mernék rendelni, mert a gariztatás az kb lehetetlen lenne...[ Szerkesztve ]
-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
arnyekxxx
veterán
válasz tjb007 #15161 üzenetére
hehe, fentebb irtam a pandás meg az xdigis árkülönbözetet.
xdigi bemutatkozásból:
"Az XDIGITAL weboldalnak köszönhetően, Ön külföldről, közvetlenül a gyártó országból rendelheti meg áhított kedvencét, megspórolva így a kereskedők általi többletköltségeket! A termékek külföldről, közvetlenül vásárlóink címére kerülnek postázásra, így azokat a lehető legjobb áron vásárolhatja meg!"
-
S&B
csendes tag
válasz tjb007 #15144 üzenetére
köszi!
de ez a postára vonatkozik+EMS futárra, mert annak nincs itthon kirendeltsége, nem?
Amúgy az eladóm elküldte hogy az lesz ráírva a csomagra hogy E-book olvasó, 54dollárért..tehát áfa és vám köteles lesz, csak......remélem nem lesz gond..és hogy a kedves(khm khm) NAV-os munkatársak nem olvasnak! (Ha mégis akkor ezúton üzenem hogy vendégeim vagytok egy pár sörre) -
-
pandor
tag
válasz tjb007 #14973 üzenetére
@tjb007: szépen összefoglalva, kösz
@boxgamer12: igen, én is követem a google tabletje körüli mézesmadzaghúzást, de nem látom túl reálisnak, hogy ősz előtt felénk bárki is látna ebből kézzelfogható példányt - de ne legyen igazam
Egyébként papíron nagyon csábító, de mint tudjuk a végeredmény gyakran nincs köszönőviszonyban a papírformával -
pandor
tag
válasz tjb007 #14964 üzenetére
@tjb007: Nem tudom, hogy hogyan áll főzött ROM ügyileg de az biztos, hogy hivatalosan is meg fogja kapni hamarosan az ICS frissítést.
Öröm a hozzászólásaidat olvasni :-)
Akkor az utolsó kérdés: nem igazán tudok dönteni az Elf II és a 6210 között. Megéri a 2xpénzt ez utóbbi az Elf II-höz viszonyítva, lévén, hogy a két tech. spec. nagyon hasonló?
-
nightmare13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest