- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
II.Démonlord
tag
Sziasztok,
Karácsonyra tervezek tabletet venni ajándékba, de nem igazán tudom mit kellene.Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8", 10-11" vagy nagyobb?
A 10" körüli lenne az ideálisÚj, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új készülékItthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Mindenképpen itthon(Magyarország), hivatalos garanciával. Karácsonyra lenne ajándék.Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Elsődleges youtube menne rajta illetve Netflix. Emellett még a szokásos közösségi alkalmazások (Fb és társai)Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Maximális összeg 100ezer FtAmi emelett jó lenne az a legalább 64 GB tárhely és 4 GB memória. SIM foglalat nem szükséges.
Nézegettem Lenovokat ( Tab M10), de nem tudom mennyire megbízhatóak szoftveresen, mennyire optimalizált, illetve az árban inkább csak a 2.gen fér bele, az újabb már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest