- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt7981
tag
válasz
Somatom #85154 üzenetére
Ok, lehet hogy nemvilágosan fogalmaztam.
Annyit akartam csak írni, hogy nem feltétlen kell a sim kártya felárát kifizetni, hogy ha valaki whatsappot/vibert akar használni, és egyébként meg nem akar telefonálni. Akkor elég arra az 5 percre egy telefon+sim kártya, amíg beregisztrál.
Amúgy az én wifis tabomon sincs névjegyzék, és tárcsázó se, mégis látja a google kontaktokat. Sőt, ha a telefonon sima telefonszámként felviszek egy újat,akinek amúgy van vibere, akkor rögtön megjelenik a tabon is, tehát a szinkron is megy.Az meg hogy nem vagy google felhasználó, a kérdező szempontjából még jó is. Ha nagyszülőknek kell a cucc, kapcsolatot tartani az unokákkal/családdal, akkor úgyis mindig ugyanazt az X számot hívnák.
Szerk: most olvastam a másik válaszod. Nem kell közös hálózaton lennie. Nekem a telefonomon csak mobilnet van (úgyis korlátlan), a tabom meg az otthoni wifin van. Az meg szerintem tök mindegy a rendszernek, hogy mire kapod az ellenörző smst, a lényeg, hogy egyezzen a kód. Régen használtam windowson is a vibert, márpedig a felső kategóriás üzleti laptopok kivételével sehol sincs sim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nők, nőügyek (18+)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brave
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest