- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tvamos #84080 üzenetére
Nem feltétlen, egyszer vettem egy wifi tolató kamerát. Beüzemelve létrehoz egy hotspotot, amihez tudok csatlakozni telóval. Hát ez ilyet nem csinált. Készítettem videót, onnan hogy tápra kötöm, rajta amper mérővel hogy semmi fogyasztás nincs, telón wifi scan hogy nincs ott a hotspot. Visszaírták, hogy a teló nem is kapcsolódik a hotspothoz, azért nincs kamerakép, én vagyok balfék. Alit nem érdekelte a videó, nem értett hozzá, a seller meg ezt írta, neki hittek. Mérgemben szétszedtem (nem belépő szint, kell hozzá elektronikai tapasztalat), és a végén a szaros csati volt félrekötve, a táp +, és jelvezeték volt felcserélve. Szerencsémre, mert így nem dobtam ki 25 dollárt az ablakon...
Ugyanakkor minden más esetben kapam refundot. Most 4-5 termékem jön Aliról, és jelenleg mindegyik elkallódottnak tűnik, ami gáz, mert egyszerre 4-5 refunddal elég gyanús leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest