- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tvamos #84080 üzenetére
Nem feltétlen, egyszer vettem egy wifi tolató kamerát. Beüzemelve létrehoz egy hotspotot, amihez tudok csatlakozni telóval. Hát ez ilyet nem csinált. Készítettem videót, onnan hogy tápra kötöm, rajta amper mérővel hogy semmi fogyasztás nincs, telón wifi scan hogy nincs ott a hotspot. Visszaírták, hogy a teló nem is kapcsolódik a hotspothoz, azért nincs kamerakép, én vagyok balfék. Alit nem érdekelte a videó, nem értett hozzá, a seller meg ezt írta, neki hittek. Mérgemben szétszedtem (nem belépő szint, kell hozzá elektronikai tapasztalat), és a végén a szaros csati volt félrekötve, a táp +, és jelvezeték volt felcserélve. Szerencsémre, mert így nem dobtam ki 25 dollárt az ablakon...
Ugyanakkor minden más esetben kapam refundot. Most 4-5 termékem jön Aliról, és jelenleg mindegyik elkallódottnak tűnik, ami gáz, mert egyszerre 4-5 refunddal elég gyanús leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest