Új hozzászólás Aktív témák

• Crondore

tag

Sziasztok!
    Megjött a Teclast T30 -as tabom, írnék róla párszót tapasztalat megosztás gyanánt, és pár softwaret is ajánlok amikkel sikerült testre szabnom - jó párat kipróbáltam míg a ténylegesen számomra működőket megtaláltam:
    - nem tapasztaltam különösebben a sok helyen említett érintési érzékelési hibát,
    -a gyári launchert lecseréltem Novára,
    - a legalacsonyabb fényerő este tényleg sok ennek megoldására én a Screen Dimmer programot használom,
    - a navigációs bár tartós eltávolítására az XDA-s Navigation Gestures használom, mert ezzel tényleg működik,
    - a tényleges vezérlésre a MyGesture -t használom, mert ennek testreszabhatóságát jobbnak találom és a vezérlési felületeket meg is jeleníti a beállítás során,
    A tab kellően gyors, akadozást nem igazán tapasztaltam.
    Az akcióban kaptam hozzá egy mágneses keyboard-os tokot. Ez jól használható, ha valaki notebooként kívánja használni. Én rendeltem külön még hozzá egy sima normál tokot - tabként azzal fogom inkább használni.
    Mindent egybevéve ár/érték arányban hozza azt amit vártam egy Sony Xperia Tab Z váltott, ami már meglehetősen öreg és lassú volt. Bár az árát bőven megszolgálta.
    Röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés