- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_kickass
tag
Sziasztok! Androidos tablet erdekelne, 10" meretben. Elsosorban filmnezes, olvasas, lightos irodai munka lenne a cel. Ertekelnem, ha Android 10 lenne rajta, bar tudom, ennek a gyakorlati jelentosege keves.
A topikban kicsit olvasgatva arra jutottam, hogy itthoni beszerzessel a Huawei MediaPad T5 lehet a nyero, mig kulfoldrol Teclast T30 esetleg Chuwi Hi9 Plus. Van meg barmi mas, amit erdemes lehet megnezni?
Ha nem, akkor milyen USD arra lojek Teclast ill. Chuwi eseten, es hol tudom vam/afamentesen (EU shippinggel) beszerezni ezeket (GB/BG/Ali/etc.)?
Elore is koszonom a tanacsokat!
UI: bar arat elfelejtettem megadni, szerintem az emlitett harom modell segit a megcelzott savot meghatarozni - nagyjabol 70-ben maximalizalnam a koltest, de ha van jobb vetel 80-ert, szivesen megnezem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest