Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_kickass
tag
Sziasztok! Androidos tablet erdekelne, 10" meretben. Elsosorban filmnezes, olvasas, lightos irodai munka lenne a cel. Ertekelnem, ha Android 10 lenne rajta, bar tudom, ennek a gyakorlati jelentosege keves.
A topikban kicsit olvasgatva arra jutottam, hogy itthoni beszerzessel a Huawei MediaPad T5 lehet a nyero, mig kulfoldrol Teclast T30 esetleg Chuwi Hi9 Plus. Van meg barmi mas, amit erdemes lehet megnezni?
Ha nem, akkor milyen USD arra lojek Teclast ill. Chuwi eseten, es hol tudom vam/afamentesen (EU shippinggel) beszerezni ezeket (GB/BG/Ali/etc.)?
Elore is koszonom a tanacsokat!
UI: bar arat elfelejtettem megadni, szerintem az emlitett harom modell segit a megcelzott savot meghatarozni - nagyjabol 70-ben maximalizalnam a koltest, de ha van jobb vetel 80-ert, szivesen megnezem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX