Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Mivel meghiúsult a kinézett tabletvásárlásom(Teclast X98 plus 3g) így gondoltam rákérdezek hogy mit tudtok ajánlani mostanság 200USD alatt(vagy icipicit fölötte)?
Jelenleg egy Cube talk9xem van és szeretném egy kicsit gyorsabbra cserélni. Elsősorban Több memóriára lenne szükségem mert túl sűrűn záródnak be a játékok a háttérben és ez nagyon zavar. Szóval 3 vagy inkább 4GB os tab érdekelne. Sim kártyát lehessen bele rakni mobilnethez(hanghívás nem fontos).
Amikkel játszok játékok jellemzően mennek a mostani tabommal is bár egy kettő icipicit lassú(az éppen inaktív játékok bezárogatása a memóriahiány miatt jobban zavar), szóval azért erősebb SOC kellene.
Sajnos sehol sem találok raktáron Teclast X98 plus 3g-t, ami szerintem megfelelne nekem így ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönöm(vagy ha valaki talál raktáron(megbízható webshopban) és megossza hogy hol lehet kapni amit kerestem azt is megköszönöm).
Méretileg 10 colos környéki érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX