- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Mivel meghiúsult a kinézett tabletvásárlásom(Teclast X98 plus 3g) így gondoltam rákérdezek hogy mit tudtok ajánlani mostanság 200USD alatt(vagy icipicit fölötte)?
Jelenleg egy Cube talk9xem van és szeretném egy kicsit gyorsabbra cserélni. Elsősorban Több memóriára lenne szükségem mert túl sűrűn záródnak be a játékok a háttérben és ez nagyon zavar. Szóval 3 vagy inkább 4GB os tab érdekelne. Sim kártyát lehessen bele rakni mobilnethez(hanghívás nem fontos).
Amikkel játszok játékok jellemzően mennek a mostani tabommal is bár egy kettő icipicit lassú(az éppen inaktív játékok bezárogatása a memóriahiány miatt jobban zavar), szóval azért erősebb SOC kellene.
Sajnos sehol sem találok raktáron Teclast X98 plus 3g-t, ami szerintem megfelelne nekem így ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönöm(vagy ha valaki talál raktáron(megbízható webshopban) és megossza hogy hol lehet kapni amit kerestem azt is megköszönöm).
Méretileg 10 colos környéki érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- Háború Izraelben
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest