- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Mivel meghiúsult a kinézett tabletvásárlásom(Teclast X98 plus 3g) így gondoltam rákérdezek hogy mit tudtok ajánlani mostanság 200USD alatt(vagy icipicit fölötte)?
Jelenleg egy Cube talk9xem van és szeretném egy kicsit gyorsabbra cserélni. Elsősorban Több memóriára lenne szükségem mert túl sűrűn záródnak be a játékok a háttérben és ez nagyon zavar. Szóval 3 vagy inkább 4GB os tab érdekelne. Sim kártyát lehessen bele rakni mobilnethez(hanghívás nem fontos).
Amikkel játszok játékok jellemzően mennek a mostani tabommal is bár egy kettő icipicit lassú(az éppen inaktív játékok bezárogatása a memóriahiány miatt jobban zavar), szóval azért erősebb SOC kellene.
Sajnos sehol sem találok raktáron Teclast X98 plus 3g-t, ami szerintem megfelelne nekem így ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönöm(vagy ha valaki talál raktáron(megbízható webshopban) és megossza hogy hol lehet kapni amit kerestem azt is megköszönöm).
Méretileg 10 colos környéki érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Beköltözik az LG és az Xbox az autókba
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest