Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vardar
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Új pozícióba kerültem ezért szükségem lenne egy tabletre, ami a következőket tudja:
- Pendrivevval összeköthető (az általam használt mérőműszerről rákerül a fájl a pendrivera és ezt tenném át egyből a tabletre, szerkesztés céljából)
- Projektorral összeköthető (előadásokat is kell tartanom, egy egyszerű diavetítést levezetnék így)
- Billentyűzettel összeköthető
- Android 4.4 legalább (stabil és biztonságos legyen, a műszerhez kapcsolt számítógép gyakran vírusos
)
- Max 10 colos, de ha lehet inkább kisebb legyen
- Maximális összeg 55.000
- RAM 1 giga legalább, a lényeg az lenne, hogy ezekre a feladatokra alkalmas legyen, nem lesz 1 játék se telepítve rá
- GPS, kamera, kommunikációs lehetőségek lényegtelenek, csak wifi-n keresztül lesz használva a szerkentyűIgazából nem tudom, hogy kihozható-e 55.000-ből mindenféle kábellel, csatlakozóval (a pendrivehoz, a projektorhoz remélem, hogy adnak
) egy ilyen masina. Eredetileg egy netbookra gondoltam, csak az már ritka mint a fehér holló és a legolcsóbb, 11,6"-os használható gépek is 65-70.000-tól kezdődnek. Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
) egy ilyen masina. Eredetileg egy netbookra gondoltam, csak az már ritka mint a fehér holló és a legolcsóbb, 11,6"-os használható gépek is 65-70.000-tól kezdődnek. Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm 
Dr.NX