Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

Egy Estar beauty tableten lehetséges az akksi csere? Egy ideje kezdte el azt, hogy az akksi pillanatok alatt lemerül, sőt folyamatosan újraindul, ha nincs tápra kötve. Iszonyat meleg a hátsó része, ahol a soc van és használat közben tölteni sem lehet.

Nem tudom, hogy ezek összefüggnek, de amikor megvettem nem volt ilyen melegedési probléma vele és kb 2,5-3 órát bírt az akksi is, mérsékelt használattal többet. Most fél óra maximum, pedig nem idős a szerkezet.

Még garanciális, de a gyerek megrágta a szélét elég látványosan, úgyhogy gondolom garanciában ezt már nem lehet elintézni.

Egyszer reseteltem a rendszert, hátha az megoldja, de nem. Mi a franctól kezdett el ennyire melegedni. Nyilván valami fut, aminek nem kéne, de nekem már nincs ötletem, hogy mi lehet, remélem nem bitcoint bányásznak vele valakik :)

Lehet, hogy az akksi megadta magát, volt 1 hét, amikor elfelejtettem tölteni és állítólag az megnyuvasztja az akksit, de a melegedést akkor sem értem vagy ez összefügghet?

Hátha valaki okosabb ebben a témában.

Új hozzászólás Aktív témák