Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Egy Estar beauty tableten lehetséges az akksi csere? Egy ideje kezdte el azt, hogy az akksi pillanatok alatt lemerül, sőt folyamatosan újraindul, ha nincs tápra kötve. Iszonyat meleg a hátsó része, ahol a soc van és használat közben tölteni sem lehet.
Nem tudom, hogy ezek összefüggnek, de amikor megvettem nem volt ilyen melegedési probléma vele és kb 2,5-3 órát bírt az akksi is, mérsékelt használattal többet. Most fél óra maximum, pedig nem idős a szerkezet.
Még garanciális, de a gyerek megrágta a szélét elég látványosan, úgyhogy gondolom garanciában ezt már nem lehet elintézni.
Egyszer reseteltem a rendszert, hátha az megoldja, de nem. Mi a franctól kezdett el ennyire melegedni. Nyilván valami fut, aminek nem kéne, de nekem már nincs ötletem, hogy mi lehet, remélem nem bitcoint bányásznak vele valakik
Lehet, hogy az akksi megadta magát, volt 1 hét, amikor elfelejtettem tölteni és állítólag az megnyuvasztja az akksit, de a melegedést akkor sem értem vagy ez összefügghet?
Hátha valaki okosabb ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest