Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• harry

veterán

Nagyon azon vagyok, hogy a döntésem végül egy iPad lesz, használtan 16gb wifi ~75k, egy 3g-s modell meg lenne 90k körül, mindkettő garis.
    Gyorsan megjegyzem, hogy egyáltalán nem vagyok apple rajongó (sőt).

Az lenne a kérdésem, hogy 10" méretben volna-e gép, ami felveszi ár/teljesítményben ezzel a versenyt?

- Szintén használtan Archos 101 és viewsonic viewpad 10s, 50k körül... utóbbi betekintési szögei nagyon nem szimpatikusak, és úgy általában, vannak hiányosságok ezeknél a gépeknél. Viszont 25k-val olcsóbb a wifis iPadnél.
    - Még esetleg a bolti 60k-s ajánlat sem lenne rossz az Archosra, de a 70k-s PoV/ViewSonic biztos nem játszik
    - Wayteq xPad-100 Android tablet, na ez kb. megfelelő lenne, csak nem tudom mikor és mennyiért lesz kapható... Nekem meg egyre hamarabb lenne szerencsés döntenem. Ráadásul bizonyára ennek is lesznek hiányosságai, nyilván.
    - Új Toshiba folio 100 esetleg 70k körül... akkor inkább iPad
    - Samu galaxy tab, Acer iconia, Asus trafo, iPad2, és a többi hasonló modell nekem drága lenne.

Az iPad mellett szól első sorban a kijelzője. A 10", 4:3, IPS panel nekem igen szimpatikus. Illetve a felhasználói felület is igen szépen össze lett rakva, alkalmazásokból is van jópár, valamint az üzemidő sem rossz.

Elsősorban jegyzetolvasás, web, mail, todo/naptár lennének a főbb szempontok.

Mi jöhetne még szóba? Leginkább vmilyen magyar garis terméket keresek, 10" méretben.

Új hozzászólás Aktív témák