- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Nagyon azon vagyok, hogy a döntésem végül egy iPad lesz, használtan 16gb wifi ~75k, egy 3g-s modell meg lenne 90k körül, mindkettő garis.
Gyorsan megjegyzem, hogy egyáltalán nem vagyok apple rajongó (sőt).Az lenne a kérdésem, hogy 10" méretben volna-e gép, ami felveszi ár/teljesítményben ezzel a versenyt?
- Szintén használtan Archos 101 és viewsonic viewpad 10s, 50k körül... utóbbi betekintési szögei nagyon nem szimpatikusak, és úgy általában, vannak hiányosságok ezeknél a gépeknél. Viszont 25k-val olcsóbb a wifis iPadnél.
- Még esetleg a bolti 60k-s ajánlat sem lenne rossz az Archosra, de a 70k-s PoV/ViewSonic biztos nem játszik
- Wayteq xPad-100 Android tablet, na ez kb. megfelelő lenne, csak nem tudom mikor és mennyiért lesz kapható... Nekem meg egyre hamarabb lenne szerencsés döntenem. Ráadásul bizonyára ennek is lesznek hiányosságai, nyilván.
- Új Toshiba folio 100 esetleg 70k körül... akkor inkább iPad
- Samu galaxy tab, Acer iconia, Asus trafo, iPad2, és a többi hasonló modell nekem drága lenne.Az iPad mellett szól első sorban a kijelzője. A 10", 4:3, IPS panel nekem igen szimpatikus. Illetve a felhasználói felület is igen szépen össze lett rakva, alkalmazásokból is van jópár, valamint az üzemidő sem rossz.
Elsősorban jegyzetolvasás, web, mail, todo/naptár lennének a főbb szempontok.
Mi jöhetne még szóba? Leginkább vmilyen magyar garis terméket keresek, 10" méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest