- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok!
Kicsit tanácstalan volnék. Windows tabletes topikban már kérdeztem,de szerintem rosszul is tettem fel a kérdést, úgyhogy most kicsit újrafogalmazva. Tehát én most abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy nem az árat kell néznem, hanem (hülyén hangzik tudom) egyszerűen el kell költenem bizonyos céges összeget meghatározott körben. A meghatározott körbe a tablet vásárlás is beleeshet.
Kérdés , amit felteszek magamnak és nektek is: Kell-e nekem egyáltalán tablet és ha igen akkor melyik , android, windows és melyik árkategória. ??
Hogy könnyebb legyen, miben élek és miben segítene:
- Nyilván tartalomfogyasztás , főképp este ágyban mert egyébként külső monitoros laptopot használok. - Ok ez tiszta sor. Erre viszont egy alap is jó lenne és ettől vagy el is tudok tekinteni vagy megoldom laptoppal.- Mobilitás. Nos ez a kérdés. Külföldi nagyvárosban élek, tanulok és rendszeresen alig vagyok otthon , egyik helyről másikra megyek. Laptop cipelése necces. Könyvtárban tanulok, ott szótárazok a gépen, chat -email szintjén kapcsolatot tartok. Azt mondják a külső billenytű problámás .Hazajárok gyakran és laptop nélkül könnyebb lenne. Itthon viszont van szintén külső monitor és nem lenne rossz ha felcsatlakoztatható lenne külső winyóra, monitorra stb...De a gyengébbek meg ezt nem tudják.
Tisztában vagyok azzal hogy a leguniverzálisabb megoldás egy ultabook lenne, de hát azok meg kurva drágák azért!!!! Sajnos
A fentiek jegyében a legelső kérdés a legfontosabb de pár technikai szempont:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? -- 9-10-ben gondolkodok.
Full HD nem feltétel, de nem árt.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? --Mindegy, de számlás.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? -- Itthoni számlás.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) -- Játék szinte soha, többi igen.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. --Lehető legolcsóbb, de mindegy.-- Telefonálni nem akarok vele, elég a wifi.
-- 32 GB vagy bővíthető memória.
-- OTG kapcsolat fontos lenne, DSLR kapcsolathoz.
Köszönöm szépen meglátásaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Nők, nőügyek (18+)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest