- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
tjb007 #63400 üzenetére
Megérkezett a refurbished Asus Transformer Pad, amit csendes ft. linkelt az edigitaltól. A csomagban nem volt otg kábel, nem érdekelt ebayról 200 forint. A töltő nem teljesen új, de a tabi az igen. Egy gyárilag lezárt esd zacskóban volt. Abszolút tapi mentes új példány. A készülék valami csoda, a feleségemnek vettem mert az előző media droid nevű szörnyeteget mérgemben az állandó fagyások miatt földhöz vágtam. Én nem tudnám mire használni, annak ellenére hogy nagyon gyors meg jó is. Viszont van egy Gigabyte S 1080 windowsos tabletem ami windowssal teljesen használhatatlan volt. Eladni nem volt érdemes, próbaképpen tettem rá Arch Linuxot és azóta csak azt használom olyan jó lett. Köszönöm mindenkinek az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest