Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz xtend #57214 üzenetére

Tab 3 felejtős,túlárazott,gyengus.Ha a normális árát nézem alig olcsóbb egy G Pad 8.0-ától ami minden téren lemossa ezt.Zug gsm-nél 43,de szerintem annyit sem ér.
    Tab 4 8 lte...ez nem 50 hanem inkább 80 ropi ráadásul ennyiért kérdéses garit kapsz (EMag-on 90,de ott legalább közel gyári garit kapsz).

Prestigioról már beszéltünk,de ennyiért nyalánk ajánlat.Erősebb a Tab 3 tól jócskán a Tab 4 szintjét tudja hozni.El kell menni meg kell tapizni.Külföldi forumokon van vele tapaszptalat.

Pipo...nem ismerem egyáltalán ,de volt1 hétig Rk3288-as android mini playerem.Érzem én a nyers erőt,de megint gondok voltak az optimalizációval KitKat alatt.Pl az Amlogic s802 soc-s box sokkal finomabban muzsikált,de ezek boxok és nem tabok,bár a funkcióik megvannak...

Alcor is csak Mali400 ahogy azt mondtad is,én már nem eröltetném Mali 450mp/Adreno 305 alatt (már ha egy kicsit is komolyabb játék lesz)

Lg Gpad 8.0 ami életképes és 53000 forint körül mozog,de vadászni kell rá.Az MM-ben szokott lenni és ott 2 év gyári garit adnak rá.Ilyen van a páromnak én meg 10.1-et használok,mindkettő mentes a gyerek betegségektől,meg vagyunk elégedve velük.

Alcor 819m ami még befér 50 alá és papíron egész jó,de ez sem volt még a kezeim között.Elméletileg ez sim kártyás ha kell a mobilnet/telefon funkció.8 mag (1.6ghz-s A7x8) , Mali 450mp4 emelt órajellel,2gb ram,16gb tárhely,nem néz ki rossz ajánlatnak így.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés