Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xtend

senior tag

@Milka 78:
    Köszönöm a választ!

Annyira sok brand van már a piacon a tabokból is, hogy azt sem tudja az ember, hogy mit vegyen. Elég sokat foglalkozom ezzel a témával mostanában mivel ugye tabot akarok venni, úgyhogy azért már letisztult egy kicsit a kép.

Mi a véleményetek ezekről a gépekről? Ki használt már ilyeneket? Ezek között filózok most: (előljáróban hozzá kell tennem, hogy egy-két tab azért került fel a palettára mert 5 nap múlva lejár a t-mob hűség és talán részletre kit tudom hozni a jobb tabokat is)

Samsung T310 Galaxy TAB 3 8.0 16GB: ami megnyerő nekem rajta, hogy 16GB tárhely, 1.5GB memória, gps, szép kép, 8 col, de viszont régebbi Mali400 GPU (bár a samu galaxy s3-ban is ez van és eddig mindegyik játékot vitte reccenés nélkül), csak nem tudom, hogy a 2mag elég lesz-e

Samsung Galaxy Tab 4 8 LTE: ugyanaz mint a fentebbi, csak már 4 mag, de viszont ez már drágább ugye

PRESTIGIO MultiPad Wize 5002 10,1" IPS tablet PMT5002: nagyobb kijelző mint a fentebbiek, de már csak 1GB memória, viszont Mali-450 GPU

PP07 PIPO P7: számomra ismeretlen márka, de 45.000 Ft Angliából, tehát nincs vám sem áfa. A hardvere fogott meg (2gb ram,16gb tárhely), viszont nem adnak hozzá hálózati töltő fejet (?????) meg ugye a gari nem itthoni
    Itt a linkje ebay-en: [link]

Alcor ACCESS Q881M 8": nem ismerem a márkát, gps van benne, de mali-400 gpu és "csak" 1GB ram + 8gb háttértár (2+4 felosztásban ha jól olvastam)
    Itt a linkje: [link]

Ha valakinek van még valami épkézláb ötlete ne habozzon írjon, ossza meg velünk/velem. Olyan max 45 nagyon-nagyon-nagyon max 50.000-t szánok a vételre (rájöttem 30.000-ért nem nagyon van olyan amitől úgymond "kielégülnék" )

Písz!

Új hozzászólás Aktív témák