- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
@Milka 78:
Köszönöm a választ!Annyira sok brand van már a piacon a tabokból is, hogy azt sem tudja az ember, hogy mit vegyen. Elég sokat foglalkozom ezzel a témával mostanában mivel ugye tabot akarok venni, úgyhogy azért már letisztult egy kicsit a kép.
Mi a véleményetek ezekről a gépekről? Ki használt már ilyeneket? Ezek között filózok most: (előljáróban hozzá kell tennem, hogy egy-két tab azért került fel a palettára mert 5 nap múlva lejár a t-mob hűség és talán részletre kit tudom hozni a jobb tabokat is)
Samsung T310 Galaxy TAB 3 8.0 16GB: ami megnyerő nekem rajta, hogy 16GB tárhely, 1.5GB memória, gps, szép kép, 8 col, de viszont régebbi Mali400 GPU (bár a samu galaxy s3-ban is ez van és eddig mindegyik játékot vitte reccenés nélkül), csak nem tudom, hogy a 2mag elég lesz-e
Samsung Galaxy Tab 4 8 LTE: ugyanaz mint a fentebbi, csak már 4 mag, de viszont ez már drágább ugye
PRESTIGIO MultiPad Wize 5002 10,1" IPS tablet PMT5002: nagyobb kijelző mint a fentebbiek, de már csak 1GB memória, viszont Mali-450 GPU
PP07 PIPO P7: számomra ismeretlen márka, de 45.000 Ft Angliából, tehát nincs vám sem áfa. A hardvere fogott meg (2gb ram,16gb tárhely), viszont nem adnak hozzá hálózati töltő fejet (?????) meg ugye a gari nem itthoni
Itt a linkje ebay-en: [link]Alcor ACCESS Q881M 8": nem ismerem a márkát, gps van benne, de mali-400 gpu és "csak" 1GB ram + 8gb háttértár (2+4 felosztásban ha jól olvastam)
Itt a linkje: [link]Ha valakinek van még valami épkézláb ötlete ne habozzon írjon, ossza meg velünk/velem. Olyan max 45 nagyon-nagyon-nagyon max 50.000-t szánok a vételre (rájöttem 30.000-ért nem nagyon van olyan amitől úgymond "kielégülnék" )
Písz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest