- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A SmartQ T10 tableten sikerult megoldani a cifs mountot. (CIFSMANAGER)
(Ennek segitsegevel lehet elerni a helyi halozat megosztott konyvtarait.)A mobil telefonra telepitettem egy SMB servert és igy azt is ugyan ugy el tudom erni a tabletrol ahogy a tobbi megosztott drive-ot a PC-n és NAS-on.
Igy nagyon egyszeruve valt a file csere bere, a tablet es server(ek) kozott.
Ennek segitsegevel a NAS-on levo videokat kozvetlenul le lehet jatszani a tableten.
(Nem kell letolteni, és lehet benne gyorsporgetni, mert egy lokalis konyvtarban latszodnak a tavoli server megosztott konyvtarai.Nnem tudom ertheto e amit irtam. Aki profi annak sok a magyarazat, de aki most ismerkedik az Androiddal, annak lehet hogy erthetetlen. AJAJ, most melyiket szeressem
)
Regards,
Robert
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest