- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
bostone #57047 üzenetére
Mivel hivatalos úton amazonon keresztül vettem ezért EUs cucc és az itteni Nvidiaval kell rendezni a dolgot. Azt nem tudom hogy ők aztán hiva viszik. Vibrálást sosem láttam így ilyen gond nincs.
Repedezéstől féltem de szerencsére szerintem ez már újabb szállítmány és semmi baja sincs 2 hónap útán, mondjuk nem is toltam 2 napig folyamatosan mint pár ember forumba írta.
Igen tényleg olyan jól fut. Időnként napi 1x van hogy kicsit gondolkozik de egyáltalán nem jellemző hogy belassulna.
Páran szidták a lollipopot, én egyből felraktam így nemtudom nagyon hogy a kitkat milyen volt, de bármihez hasonlítom nagyon gyors. LG G2 telefonom van custom rommal és azt is simán lenyomja. Igazából amióta megvan a tablet, alig kapcsolom be a gépet és telefonon is kb csak hívásokat rendezek annyira kiváltott mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest