Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

"A bruttó 185 000 forintos végfelhasználói ár nagyon soknak tűnik a Dell Streakért, ami annak ellenére is egy roppant megnyerő készülék, hogy tulajdonképpen fogalmunk sincs róla, hogy kik és mire használhatják. Telefonnak egyértelműen nagy, nálunk a mérethatár a HTC HD2-nél van, ez annál pont annyival nagyobb, hogy hülyén mutasson a kezünkben és hogy ne férjen el a zsebünkben, tabletnek viszont túlságosan pici, ráadásul az üzemideje is gyenge, akármilyen eszközként is könyveljük el magunkban. Egyébiránt szép, gyors, fejlett adatkommunikációs repertoárral rendelkezik, tényleg nagyon szerethető. Viszont úgy tűnik, hogy ezzel a géppel a Dell sem talált maradéktalanul célba: a 10 hüvelykes képátlóval rendelkező masina biztos, hogy konkurencia lehet majd az iPadnek, plusz kellene egy 4 hüvelykes is a HD2 ellen. Az 5 hüvelykes Steak addig is megmarad egy érdekességnek, ami nekünk azért tetszett."
    Tavaly aug. 31-én volt ez a róla készült ph cikkben, nem tudom elképzelni, hogy kevesebb mint egy év alatt harmadára csökkenjen az ára. De legalább Bocha is arra jutott mint én: telónak nagy, tabletnek kicsi. Azért megnézném, a kijelzőjéről szépeket írnak mindenütt. Hogy létezik hogy fényes felülete van de napfényben is tökéletesen látható? Ez a gorilla üveg áldásos mellékhatása lenne?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés